Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:23 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Въобще не е вярно......!!!!!!!!!нови  
Автор Haдя-Haдя (Двойната Надя)
Публикувано14.05.04 22:30

това, че жените, които са деликатни, не са настойчиви и не тормозят мъжете с изисквания от всякакъв тип, печелят. В няколко теми тук се твърдеше, че мъжете като правило предпочитат и оцуняват жени, които са тактични, не се натрапват и най-вече не поставят условия. Жини, които са на място когато трябва и не досаждат прекалено много като оставят лично пространство колкото средноголям пак на мъжа до себе си, не го тормозят след първата вечер с въпроси от типа, скъпи а на каква хартия да отпечатим поканите и прочее....Истината от моите лични наблюдения е, че да- мъжете високо ценят такива жени и им се възхищават, но обикновено тръгват с доста по-напористи девойки, които ясно знаят какво искат. Мъжете всъщност много харесват свободата, но винаги са готови да я загубят ако достатъчно им се настоява за това. Имаше една хубава статия преди време "мъжете обичат /предпочитат/ натрапчивите, капризни и своеволни жени, които ги водят за носа" - преводът е доста свободен, обаче това е смисълът. И бога ми, наистина е така....мога да се хвана на бас!!!!!

Тема Re: Въобще не е вярно......!!!!!!!!!нови [re: Haдя-Haдя]  
Автор AGRlpinila (член)
Публикувано14.05.04 22:58

Az mislq,4e myjete ocenqvat jeni,koito ne im zabranqvat svobodata.Togava te sami se li6avat ot neq,t.e. dobrovolniq otkaz v imeto na naporista madama gi privli4a pove4e,otkolkoto zadyljitelnoto syobrazqvane s nqkoq prekaleno takti4na i vyzpitana.Ne6to kato "Divoto zove!"

Тема Re: Въобще не е вярно......!!!!!!!!!нови [re: Haдя-Haдя]  
Автор bet on death (лидер)
Публикувано14.05.04 23:47

Отговарям само за себе си разбира се без да ангажирам никой.
Това което твърдиш,не е вярно.Дори е много грешно.
Такава жена,може да ми сасипе връзката,дори и да е много красива.
Но нека да кажат и други мъже....

All rights reserved

Тема От моите наблюдениянови [re: Haдя-Haдя]  
Автор DVD ()
Публикувано15.05.04 00:19

върху моите приятели трима от 10 са такива, тоест обичат да ги водят за носа.

Ясно е, че първо моите наблюдения са много повърхностни и неточни и второ моите приятели не са представителна извадка за всички, но просто исках да споделя какво аз виждам!

Тема Хвани се на бас с мен))))нови [re: Haдя-Haдя]  
Автор zlodeika (eнтусиаст)
Публикувано15.05.04 00:39

Ако си готова да губиш)))))
Кой те излъга,че така описанте горе от теб жени не знаят какво искат????!?!
Ех,знаеш ли аз какви мъже харесвам?
които са тактични, не се натрапват и най-вече не поставят условия.Мъже , които са на място когато трябва и не досаждат прекалено много като оставят лично пространство колкото средноголям пак на мен до себе си, не ме тормозят и не ме ревнуват.
Тва е.лесна работа.Нали?))

Тема И на меннови [re: Haдя-Haдя]  
Автор oтвopeнa (open-minded)
Публикувано15.05.04 00:47

в скоро време ми се върти в главата ТОчНО тази мисъл...

ще излезе, че е вярно...

Don't mess with the messer!

Тема Я не ми се размеквайте тук сега((((нови [re: oтвopeнa]  
Автор zlodeika (eнтусиаст)
Публикувано15.05.04 00:46

малко по-така бе!Оптимистич-но))))
Не е вярно написаното.От опит го зная)))

Тема Re: Я не ми се размеквайте тук сега((((нови [re: zlodeika]  
Автор oтвopeнa (open-minded)
Публикувано15.05.04 00:56

Истината май е някъде по средата.
Защото със сигурност политиката на супер-либерализация дава обратен ефект. Виж, противоположната политика никога не съм имала склонност или желание да пробвам, така че не знам. По-скоро винаги съм изпадала в първата крайност и... мога да кажа, че досега не ми се е удало да водя някого за носа (колкото и да ми се е искало като на всяка жена).

Това, което също знам от личен опит е, че когато вече е спирало да ми пука за някой, и съм ставала по-деспотична и непукист, искайки да се отърва от него (в повечето случаи подсъзнателно) съм почвала да се държа супер гадно. Точно тогава мъжете почват да тичат подире ми като кученца.

Защо е така???

Защо ВИНАГИ или ти ебеш или си наебания. Просто, средно положение няма?

Don't mess with the messer!

Тема Re: Хвани се на бас с мен))))нови [re: zlodeika]  
Публикувано15.05.04 01:49

Хм.......ми мога да! да се хвана на бас. Всъщност същото важи и за мъжете. Тези, които са по-кротки, толерантни и тихи, имат значително по-малко шансове да вкарат в леглото при себе си прилично момиче /а за неприличните да не говорим - там шансовете им са отрицателни/
За сметка на това повечето жени твърдят, че не си падат по разни мачовци, че искат нежност и разбиране, но се овесват с ентусиазъм на вратовете на такива, които с лекота могат да им отровят не само този ами и няколко живота напред. И като се разделят с тях, ако все пак успеят, после пак се натрисат на същия модел. Това са моите наблюдения.

Тема Re: И на меннови [re: oтвopeнa]  
Публикувано15.05.04 01:51

ми като се замисли човек така си е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.