|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Доколко разчитате на външния си вид...
|
|
Автор |
dushichka (член) |
Публикувано | 05.04.04 22:01 |
|
при ново запознанство, флирт или изобщо свалка, която се очаква да прерастне в нещо повече? Естествено под " външен вид" не разбирам само идеални мерки и изваяно лице, а съвкупността от: обличане, походка, маниери, поглед, усмивка,прическа и разбира се все пак и пропорции на тялото:-) Любопитно ми е доколко хората залагат на външността си и не се стараят да впечатлят с друго, или обратното - предпочитат да са по-невзрачни, но пък когато(ако) ги забележат си знаят, че умеят да пленяват човека отсреща със "сладки приказки" и това е техният силен коз. Вие на кое разчитате повече или се стремите да съчетавате и двете? Но все пак - към кое клоните? 
| |
Тема
|
Re: Доколко разчитате на външния си вид...
[re: dushichka]
|
|
Автор |
Пacaт (Italiano) |
Публикувано | 05.04.04 22:09 |
|
Естествено, че истината е по-средата.Колкото и добрия и подържан външен вид е важен толкова и сладките приказки(За мен-чувството за хумор) са важни.
П.С:При мен определено 1-то е по силно и компенсирам сладките приказки със езика на тялото.Хахаххахаа    

Стрелям винаги в 50-ката
| |
|
сладките приказки 
| |
|
Е да, по средата е истината:-) Но незнам защо аз колкото и да знам (опа тафтология), че мога да омая някой с приказки държа адски много на вида си и да си призная.......нескромно е, но доста разчитам на него И то не за друго, ами все пак за да ми даде някой възможност да му говоря, то трябва да ме е харесал визуално първо
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Slona_sf (follow me) |
Публикувано | 05.04.04 22:39 |
|
Държа на външният си вид, но се старая да не е ангажиращ за околните - ако ме разбираш.
Повече залагам на езика.Заговоря ли често другото намалява значението си.Това зависи обаче повече от вътрешните ми настроения, а те са много променливи....
Живея заради любовта на жените........
| |
|
Не казвам че външния вид няма значение, но е незначително спрямо другото... А другото е бая - то е всъщност какъв си като човек... От това ти се определя какви връзки търсиш - аз понеже не съм красив и в one night stands нямам шанс - затова си бръмча на сериозни връзки...   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aдoвoлявaщ (положителен) |
Публикувано | 05.04.04 22:47 |
|
Външността си гледам да подържам на ниво - "прилична". Определено залагам повече на другото. Но не мога да сложа в противоположните ъгли "сладки приказки" и усмивка и поглед.
БТВ. Ела на следващата среща и ще си изясниш въпроса за някои от клубарите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wika () |
Публикувано | 05.04.04 22:49 |
|
има нещо много интимно в подготовката за среща...
лично-интимно,ако разбираш какво имам предвид
изпипването на всеки детайл,нанасянето на всички онези продукти в малки шишенца от магьосническата торба,парфюмът,дрехите-които-знаеш-че-ти-стоят-страхотно...
в такъв момент не мисля много за човекът с когото отивам на среща
за мен тези минути са специален вид терапия
замисляла ли си се някога че гримът има свое специфично ухание?
обожавам топлите летни вечери,когато отивам към такава среща...когато всичко си е на мястото и всъщност не бързам за никъде,защото минутите които остават са време само за мен си,когато се чувствам напълно готова..
време за очарованието на думите има.може да е още същата вечер,а може и по-нататък.
важното е да се чувстваш..правилно.
защото се усеща.
I lie in an early bed, thinking late thoughts
waiting for the black to replace my blue
fiona apple
| |
|
60%. Т.е. истината действително е някъде по средата. Или по-точно малко отвъд.
Твърдо не вярвам, че един мъж може да бъде впечатлен от жена, която предварително не е поработила върху опаковката. Впрочем обратното също е валидно, поне за мен. Ако мъжът е с мазна коса или прашни обувки, няма да се получи - независимо от сладките му приказки. От друга страна, и най-изпипаният външен вид не е гаранция, че нещата няма да се разпаднат още след второто изречение. Това са останалите 40%. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eвpиka (открих!) |
Публикувано | 05.04.04 23:35 |
|
Не знам защо, но при ново запознанство никога не се стремя да свалям мъже. Стремежът ми е просто да направя добро впечатление. Мераци да свалям някого са ме спохождали на по-късен етап, когато запознанството вече далеч не е ново. Общувам с всеки човек, с който се запознавам почти еднакво. Поне на осъзнато ниво... Обикновено успявам да спечеля симпатиите на хората и мисля, че става благодарение на ведро настроение, доброжелателност, усмивка, позитивно излъчване и умение да поддържам приятен разговор. На това разчитам. Е - това не би свършило много работа ако съм с мръсни, миризливи или грозни дрехи, мазна коса, лош дъх и тем подобни:)))) Така че пак стигаме до златната среда:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|