|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Да направиш гадно
|
|
Автор |
Typбo Иryaнa (безцеремонна) |
Публикувано | 25.03.04 09:17 |
|
Четем се, знаем се, повечето жени тук са жени с мнение и характер.
Някои - да си го кажем - кучки. Във всички хубави и лоши аспекти на думата.
Бихте ли спали с мъж, само за да натриете носа на приятелката му?
Мъж, който харесвате достатъчно, но при други обстоятелства не бихте пипнали от уважение към половинката му?
Първо за тези, които ще се засилят да дават съвети - не питам, защото имам намерение да го правя , а защото понякога ми се е искало. По принцип с обвързани не се занимавам, но понякога ми се е искало да й покажа на някоя пача, която ме мрази, че скоро ще има за какво
П.П. Хайде въпроса и към мъжете да е. Редактирано от Typбo Иryaнa на 25.03.04 09:24.
| |
|
тов ане ели избиване на комплекси някакъв вид?
Ти в нач. се почва така,да апо сле се рушат и семейства;))
Хората,които са умни-не мечтаят ...
| |
|
има начини ако искаш да натриеш носа на някого. Лично аз не бих използвала този.
| |
|
Нямах предвид точно семейства .... по-скоро хората, които още са неженени.
Някак си да си го предствавя за семейство ... по-страшно е. Съвестно да му стане на човек ...
Яж, пий и носи най-новите си дрехи !!!
| |
|
Не, не, в никакъв случай. Не обичам да си отмъщавам по принцип, но и не мисля, че някоя ме мрази.
Сега в момента съм в точно такова положение - сърдита съм на една приятелка, а мъжа и упорито ме сваля. Сега знае, че съм и сърдита и е още по-настоятелен. Обаче, смятам да го отрежа с голямата ножица 
Не робувам на предразсъдъци.
| |
|
Отрежи го!
По принцип и аз не съм отмъстителна, но понякога като ме гледат накриво без да има защо ... абе има едно дяволче в мен ... 
Яж, пий и носи най-новите си дрехи !!!
| |
|
Ако разбирам правилно, към мъжете въпросът е : Бихте ли спали с жена, за да натриете носа на приятеля и... По никакъв начин не мога да си представя това да ми е водещия аргумент. Ако изобщо има за какво да се конфронтирам с някого, то за това ще има някаква наистина много основателна причина и ще го направя директно. А не като някоя путка да ходя да чукам гаджето му, че него да го боляло.
Мисля, че подобна мотивация при мъжете по-трудно ще откриеш, но знам ли...може и да се залъгвам. 
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong...
| |
|
АКО МИ Е ПРЯТЕЛКА...КОКВОТО ИМА МЕЖДУ НАС...ТАКОВА СИ ОСТАВА..ПОЛОВИНКАТА И МИ Е ЗАБРАНЕНА ЗОНА...ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ...,НО..АКО НЕ МИ ПУКА ЗА НЕЯ..ДА БИХ ГО НАПРАВИЛА..И НЕ САМО ЗА ДА НАТРИЯ НЕЧИ НОС А И ЗА ЛИЧЕН КЕФ...А ТОВА НЕ Е КОМПЛЕКС..А ЕГОИЗЪМ
| |
|
Айде бе, само аз ли съм толкоз долна че да ми минава през главата? Изкарахте се всичките светци ...
Между другото имах предвид например жена, която харесваш, но по принцип би се въздържал ако уважаваш приятеля й. Редактирано от Typбo Иryaнa на 25.03.04 10:07.
| |
|
ами аз не бях прочела темата. Правила съм го два пъти, но доста отдавна. Пак подчертавам, че случаите бяха, както ти казваш, с много харесвани от мен мъже, с които не го правех от уважение към връзката им. Мен дамите не само ме гледаха накриво, едната и по-големи гадости ми правеше без причина. Да, обаче и в двата случая последствията не бяха розови. Създадох си проблеми само.
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|