Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:31 04.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Разочарована съм яко!!!  
Автор numa (непознат )
Публикувано14.03.04 11:54

След няколко седмично ухажване, дълги нощи по клубовете, целувки като при пуберите по спирките и софииските улици така се влюбих, че ума ми не го побира още как стана всичко това. Той - прекрасен, секси, мил, нежен ...обаче така и не пожела в началото да правим секс. Ходехме си възбудени, ама толкоз. Мислех си, че не иска да ме обиди, че държи на мен и се опитва да ми покаже, че сме заедно не само заради секса и разни други глупости присъщи на много жени. Най-сетне и двамата си признахме, че е по-добре да преспим, защото това вече е прекалено И на следващата ни среща......Огромно разочарование! Ама огромно ви казвам!!!
Цялата красота, романтика и влюбеност си отиде само за миг :(
Сега ми е кофти и се чувствам гузна, защото той си е все така влюбен, а аз не.
Кажете ми моля, когато един мъж отива целенасочено да прави секс с жената, в която се прави на влюбен и това ще е първия път с нея, а той носи един /повтарям ЕДИН презерватив/ това какво е???? Направо побеснях! Не, че нямах в себе си, не че не може да се случи човек да забрави за това...Но, когато е за първи път или носиш поне 2 или си без. Или греша?
Аз ли нещо съм сбъркана или той е чалнат? Стана ми обидно някак, а не знам как да се преборя с това :(

Тема Поне две кутийки! [re: numa]  
Автор DVD ()
Публикувано14.03.04 12:01

Това е азбучно правило... явно човека няма много опит...

Тема Re: Поне две кутийки! [re: DVD]  
Автор numa (непознат )
Публикувано14.03.04 12:12

Дали е от липсата на опит или колкото си може, толкова си носи. Вярвай ми, че тая история направо ми уби желанието за секс вече цяла седмица :( А, него не искам и да видя! Може реакцията ми да е крайна, но така ги разбирам аз нещата - щом няма желание за нормални сексуални отношения, то хич и не ми трябва!!!

Тема Re: Поне две кутийки! [re: numa]  
Автор Иryaнa (безцеремонна)
Публикувано14.03.04 12:13

Дай му шанс на човека, недей го нарежда така Не всеки може по две кутийки на първата среща.

Съзерцавам, разсъждавам, различавам се . . .

Тема Re: Разочарована съм яко!!! [re: numa]  
Автор Playboy-a (sexmaniac)
Публикувано14.03.04 12:14

Хубаво де, ами твоите презервативи къде са?! Ако някой път ти се случи някой така да те омае че да се усетиш вече като си го е изкарал? Ако нямате капути какво ще правите? Ще трябва или да му правиш свирки цяла нощ, или да рискуваш да ти се изцърка вътре или да те зарази с един билюк болести дето после ще пиеш 11 антибиотика докато ги излекуваш всичките

Тема Re: Разочарована съм яко!!! [re: Playboy-a]  
Автор numa (непознат )
Публикувано14.03.04 12:17

Не си ме прочел добре - казах, че си носех, а и винаги имам в себе си.

Тема Re: Разочарована съм яко!!! [re: numa]  
Автор PassatGT (6 Цилиндров)
Публикувано14.03.04 12:18

Е кво лошо има, като си е взел 1 презерватив, може пича трудно да се празни и да не му трябват повече, бързо ли се изпразни?

Хвани ме за Ауспуха
Talk to the hand

Тема Малко не те разбрах... [re: numa]  
Автор SEXX (power)
Публикувано14.03.04 12:35

Вече не си влюбена в него, защото е носил само един презерватив?

So close together in one body
I feel safe but what about you?

Тема условие: кондоми брой > 1 [re: numa]  
Автор Coso ()
Публикувано14.03.04 12:40

Значи няма значение, че е мил, секси и нежен - важното било презервативите в джоба да са повече от един ?!?
Но как може това да е обидно?
Ама добре - сега всички ще знаем, че влюбеността като скива само едно капутче на леглото и веднага бърза да си отиде - иухууу

Тема ми то тогава ... [re: Coso]  
Автор minky (amorous)
Публикувано14.03.04 12:49

като нямаш и един какво става - автоматично се отвлюбваш ли?

Run, rabbit, run! Don't sit down, forget the sun ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.