Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:33 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Тук дали има любители на...нови  
Автор troy@ ()
Публикувано18.02.04 16:05

... котки и случайно някой да има мъжки котарак, с когото да сватосаме една хубавица?!

За предпочитане е котанина да е ангорец или мелез на дългокосместа котка, та да излязат хубави и бебетата.
Бащата на нашата хубавица (моя скъп и мил котанин) е чистокръвен бял ангорец. Мамата (другата ми хубавица) е мелез, но е дълга козинка - черна е на оранжеви петна.
Та таз хубавица по-долу е от първото им котило и сега е вече на 1 год. и 8 месеца.

Дайте да й намерим един хубаааав любовник
Знам, че не й е мястото тук на тази обява, но... на вас може да се разчита за много неща :)

А ето я и нея:

Може да съм зла, ама съм обична

Тема пък да се беше снимала и ти до котката,бАрем!нови [re: troy@]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано18.02.04 16:07

Хората,които са умни-не мечтаят...

Тема ми тоооонови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA]  
Автор troy@ ()
Публикувано18.02.04 16:35

... ние си приличаме

Тя дребничка - и аз така.
Тя пухкава - и аз така.
Тя рижавка - и аз ся така.
Че и очите ни почти еднакви

Тема Re: imash goнови [re: babysister_hot]  
Автор troy@ ()
Публикувано18.02.04 16:45

Хич не е малък. Бащата на таз котарана беше на около година, когато се сватосаха с майчето й и виж каква хубавица докараха
Хайде ще ти пиша на лична да се доуточним как да се свържем и да направим "сватосването", че тя котарана не е при мен, а при един приятел.
Мои са само мамата и таткото на хубавицата.

Тема Къде изчезна?!нови [re: babysister_hot]  
Автор troy@ ()
Публикувано19.02.04 09:49

Не разбрах ще сватосваме ли котките или не?
Всъщност ти в София ли си?

Тема Re: Тук дали има любители на...нови [re: troy@]  
Автор mary-huana (мрачна)
Публикувано19.02.04 13:36

много е готина "мацката"ти :)) за съжаление не мога да помогна , но ще се наредя за желаещите бебе (коте)

Тема Re: Тук дали има любители на...нови [re: mary-huana]  
Автор troy@ ()
Публикувано19.02.04 14:39

Аз бебе-коте още сега мога да предложа. Даже след седмица-две ще мога и снимки да покажа.
Бебетата са й братчета-сестричета. В момента имаме 1 мъжко (рижаво) и 2 женски (рижаво и черно с рижави петна). Понеже не са при мен, а при родителите ми заедно с мамата, то дори още не съм ги виждала - на 3 седмици са. След около 2 месеца ще им търсим дом. Мисля, че маман беше обещала само мъжкото - ще проверя и ако си заитересована - ще те уредим по-бързо с бебе-коте

Автор fire_bird (alive)
Публикувано19.02.04 14:48

Е зарежи, щом и за котки започнахте да говорите тук :)

Тема Re: Тук дали има любители на...нови [re: fire_bird]  
Автор troy@ ()
Публикувано19.02.04 15:31

То пък понеже сме се скъсали от подходящи теми напоследък, та няма що.

Понякога човек търси помощ в позната му обшност, дори тази общност да не е обособена заради конкретните му нужди.

Аз питам, а пък хората отговарят. Тук поне ми отговориха за разлика в специализаираните клубове дето си държат мъжките котараци за украса може би.

Автор TeOrEt (бял мишок)
Публикувано20.02.04 16:11

трой, я да те питам, как намираш добри домове за котетата, след като всички приятели котколюби вече са изчерпани като ресурс (имат си котки)??? аз сега съм се замислил да намеря мъж за мойта писанка тая пролет, ама ума ми не го побира после къде ще настанявам мъничетата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.