|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
секс и сълзи
|
|
Автор |
babysister_hot (neumorima) |
Публикувано | 20.02.04 16:08 |
|
Искам да попитам жените дали им се е случвало да се разплачат по време на секс,защото мен вече 2 пъти ми се случва и ми става кофти,защото аз си знам че ме пере сачмата ама мъжа почва да си мисли че или изпитвам някакъв страхотен оргазъм или че ме боли.А точно в момента в който се разплаквам не се случва нито едно от двете.Не знам от емоция ли е,единият път май беше от алкохол,защото аз някой път като пийна и си плача.
Ама става много неудобно,защото човека се чуди какво ми с тава.Хубавото е че ми минава за 30 сек. и пак си продължавам
vsichko e dnes,utre vse oshte ne syshtestvuva.
| |
|
не знам това брои ли се, понеже е отговор от 'човека, дето се чуди кво става', а не от жена.
както и да е де, на мен май ми се е случвало девойката да се разплаче ... явно не е толкова необичайно явление. от друга страна не е и такава голяма трагедия и за двете страни - гушкаш девойката, питаш какво става, тя си казва - ами не знам просто ми се плаче - и всичко е наред 
| |
|
prosot iska az da sum na vashno maisto se shi v aucha-da znaite-izvikaite ma drugia put shi sa uspokoi na sekundata,te sa pritesnitelni jenite zatui taka
ljubovta me debne na vseki ugul,no az sum invisible
| |
|
...с душа и сърце, е откровение.
откровение към себе си и към партньора.
и не трябва да се ограничаваш в емоциите. нито да даваш много обяснения.
let it flow....
на мен ми се случва и да ми стане много смешно, и да се разплача, и да ми идват наум доста идиотски думи и мисли. но не се притеснявам от чувствата си.
| |
|
И аз съм плакала. По различни причини. Понякога не знам защо, понякога знам. Най-лошото е, когато плачеш, защото осъзнаваш, че макар и да си пуснала някого в тялото си, пак си ужасно сама. Поне най-лошото, което се е случвало на мен.
| |
|
и аз верно са ошашках първият път кога една мома са разплака, даже направо си се притесних, ама явно беше от стара коза та като я питах "Е сега що плачеш", ми отговори - Много ми беше хубаво
та.. ползвай го и ти тоя мохабет ;) може да помогне
и аз го мога, и тате го може, ама козата си сака пръч
| |
|
tochnoz aglavieto miz vuchi kato shampansko i sulzi poesenta na ivana
shampansko i sulzi e v legloto ti
pijana ot ljubov
shi mi duhash ciala nosht
daje da gorchi gultai spermata
shampanmsko i sulzi shte piesh cial jivot...... eh spomeni spomeni..........
ljubovta me debne na vseki ugul,no az sum invisible
| |
|
хихи знам какво е. Като ми беше за първи път и ми се разплака девойката. "Ама аз не съм такова момиче". "Да миличко знам, не се притеснявай" целувка. направо не знаех какво да направя. И после всичко като по вода ... Внимание и разбиране е нужно.
God, it is full of stars!!!
| |
|
da, po4ti vseki pat kogato se opitam da 4ukam nqkoq ku4ka otzad...
----------------------
je me souviens...
| |
|
e tova e ot bolka.az imah drugo vpredvid.ne pravi taka ne e hubavo.inache az kato go pravia otzad ne se razplakvam ama zashtoto partniora mi e vnimatelen,ti koi znae kak blyskash
vsichko e dnes,utre vse oshte ne syshtestvuva.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|