|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
sled kato razbrahme kak sa svalia jena,kak sa ebe
|
|
Автор |
Pavcho-skorpiona (fall in love) |
Публикувано | 20.02.04 18:29 |
|
e vreme da se nauchim,ia daite akul che skoro shte spa s purvata si jena v toia jivot i sum pritesnen,kak da se durja,kak da e prelusta,davaite akul che sum devstven,az tuka samo sa praia na razbirach ma sum devstven  
ljubovta me debne na vseki ugul,no az sum invisible
| |
|
Взимаш един буркан с кисело мляко и си го вкарваш вътре ...
Ей така се ебе жена
NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...
| |
|
Ха ха ха, NikiHusban , тва като в оня виц бре:
Първа брачна нощ, младоженеца малко нервен и иска съвет от баща си.
Баща му, за всеки случай му дава бурканче с вазелин, и му казва - На ти тва бурканче, па ако има нещо - викай, ша давам съвет
Влизат младите в спалнята, чуват се пъшкания, охкания и какво ли още не
По едно време сина отваря вратата на коридора и реве колко сила има:
- Тате беееее, ни вляяя
- Ми муши в бурканчето бря
- И там не вляяя
------------ --------------
Това беше малко за распускане, а иначе кво да ти кажа пич, то тва е като инсталацията на Windows, никога не си я правил, питаш 100 човека, всички викат - ааа, тва много лесно бре, мушиш там и то всичко после от самосебе си се получава
Чак после разбираш че имало и тънкости, дето само майсторите ги знаят, ама тя и момата надали е инсталирала Windows преди, така че споко.
Две друпки има само, едната ще е малко влажна, ама и да объркаш - ще те поправят, мушкай там квото ти е станало - патка, език, пръстче и нема са плашиш
и аз го мога, и тате го може, ама козата си сака пръч  Редактирано от AliBabach на 20.02.04 19:46.
| |
|
i ko samo da mushkam i jenata sled kolko vreme shte svurshi?tia kolko puti svurshva?cheta tuka che imalo i analen seks ia mi raziasni kak tochno pod kakkuv ugul da go vkarvam
| |
|
филми гледаш:)))))))то това не е като онова:)
| |
|
ша свърши, ама друг път. Тва верно само по филмите го има, как двамата пъшкат, охкат и след малко 'свършват'. Свършва им филмовата лента.
Мушкай там докат усетиш че са празниш и тва е. Кат натрупаш 7-8 бройки, тогаз мисли свършва ли или не.
И да не забравя - тренирай 2-3 пъти на сухо, и вас в банята как се слага презерватив, тва е много по-важно
и аз го мога, и тате го може, ама козата си сака пръч
| |
|
a shte mi kajesh li kak da mushkam a?
| |
|
shte mi kajesh li,ti sigurno imash dosta opit v slaganeto?
| |
|
то ако само я мушкаш все едно нищо не правиш:)
| |
|
e drugo kakvo da pravia?to nali e ebane,nachi da ebesh,kako znachi adi obesni mi de,nikoi neiska da mi pomogne v kluba,vii ste mnogo loshi hora 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|