|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
За първи път
|
|
Автор |
PassatGT (be cool) |
Публикувано | 19.02.04 14:03 |
|
ми се случва гей, траверса, педерас, педерунгел или както там си викат да ме сваля, ей що некой не ги избие всичките до крак, да си се надушват тия и да остават нормалните хора на мира.  
Talk to the Hand
| |
|
Ти пък що толкова се дразниш? Застрашен ли се чувстваш нещо или те е страх от самия себе си?
| |
|
Напълно те подкрепям за пендалите трябва да се отвори отново Беляне и всички там за претопяване начело с Евгения Минчева 
живей така както искаш, а не както можеш
| |
|
Да не си го свалял/а ти та се засегна толкова   
| |
|
УЖАССС!!!
Пречисти се с белина
Що не разкажеш, какво ти каза, какво стана
| |
|
Няма как да съм аз, щото не съм педерастка. И не съм се засегнала, а просто си мисля, че ако един мъж не се съмнява в мъжествеността си би трябвало да приема такива свалки с необходимата доза чувство за хумор. Аз няма да се вбеся, ако някоя лесбийка тръгне да ме сваля.
| |
|
Вместо да псувате като хамали се научете как да се забавлявате при подобна ситуация. И как да отклоните интереса с чувство за хумор Някой да ви бие по главата да ги чукате?
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong...
| |
|
Първо да виждаш някъде да пцувам?Май не. Второ на тебе ако ти харесват такива работи и ги приемаш с хумор, хубаво но аз не ги приемам така,
такива мазни, нечистоплътни, малки, нежни, женствени, противни гейове ме карат да се чувствам жалък че съм мъж. Дано не ми се случва друг път че ще взема да ги изпозастрелям аз
Talk to the Hand
| |
|
хахахаха евалааистина ми вдигна настроението права си че не трябва да се притеснява но и пиндалите са много нагло племе не е ли така
| |
Тема
|
Ти пък какво търсиш на едно и също място
[re: agripinila]
|
|
Автор |
razbiram (но още се уча) |
Публикувано | 19.02.04 14:37 |
|
и в един и същи клуб с такива стопроцентови, ортодоксални мъжаги? Я да си мълчиш да не го отнесеш покрай педалите!   
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|