|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Христова възраст
|
|
Автор |
troublemaker71 (jena) |
Публикувано | 19.02.04 09:47 |
|
Za tezi v kluba,koita sa na 33 i poveche-useshtate li nyakakav prelom v otnoshenieto vi kam seksa i namirate li,che ste seksualno po-madri? Ili ne ulavyate nikakva razlika v perodite predi i sled?
I'm asking for trouble
| |
|
Да, аз усещам.
Прелом е доста силна дума, но със сигурност има разлика.
Поне за мен.
Нищо лично.
| |
|
Прелом-да, по-мъдра-не. Истината е, че се наслаждавам много повече на секса, поради което съм придобила сексуална ненаситност на 17- годишен младеж, защото е съвсем естествено, когато нещо те кефи да искаш да го правиш по-често.
| |
|
Без да твърдя, че изследователите са задължително прави ми направи впечатление едно изследване, според което женската сексуалност (разбирана не просто като интерес, а и като практика) търпяла развитие с годините, за да достигне своя пик около 35-тата - 38-ата и годишнина. След което отново желанието за секс започвало да намалява бавничко.
В същото време този пик на женската сексуалност при 35-38 годишните съответствал при мъжете на 19-годишните. БЕЗ това да означава, че през останалото време двата пола не мислят и не практикуват секс. Говорим за пикове!
Като ви чета - нищо чудно и да е верно, скъпи дами Пикът при вас тепърва предстои.
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong...Редактирано от Ghostwriter на 19.02.04 13:59.
| |
|
Естествено, че предстои. Като го стигна, ще заменя 40-годишното си гадже за 2 по на 20. Ще се опитам някак си да преживея факта, че са попреминали техния пик с 1 година.
| |
|
Ти да не си участвала в изследването? Защото си жив пример за синдрома на "момчето-играчка" - връзки на по-възрастни жени с по-млади мъже
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong...
| |
|
Моля, моля, казах две момчета. Ако трябва да съм честна, едва ли бих го направила. Нещо не ми се ще да се правя на "мамче" в секса.
| |
|
При мен не, освен, че съм придобила усещането, че мога да направя каквото си поискам с един мъж в леглото
Иначе, от 16-тата ми година и до сега, изпитвам все същото безумно желание за секс
Не робувам на предразсъдъци.
| |
|
но няма да съм особено обективна, защото се влюбих по това време и не знам от кое е било – от Христовата възраст или от влюбването.
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ!
| |
|
Ехххх, как успявате на тая възраст да ви е по-хубаво в секса, че и да се влюбвате даже?! Аз сега навърших 23 и макар, че желание за секс изобщо не ми липсва, то вече не е такова, каквото беше когато бях на 16-18-20 год. За мен това е тъжната истина - изчерпване, както във физически аспект, пък за емоционален да не говорим.........Не мога вече изобщо да си представя да се влюбя, а в сексуално отношение не мисля че бих могла да постигна няколко оргазма за няколко часа както беше преди...Е, живея с надеждата времето да ме опровергае, но взех да се съмнявам вече. Каква е вашата рецепта???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|