Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:28 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Срещата във Варнанови  
Автор Иryaнa (безцеремонна)
Публикувано30.01.04 02:45

Репортер: Игуана (току-що прибрала се)
Не знам какви бяха очакванията на другите или дали изобщо е имало някакви очаквания по повод на тази среща, но се получи удивително добре, макар и не съвсем по план.
Дон Пабло уж трябваше да чака на паметника и да препраща народа към масата на Акварел с точни инструкции, но тук валеше като из ведро, пък и едни СОТ-аджии бяха паркирали пред Стефан Караджа.
Аз (с цел да не си мокря току-що къпаната перушина) хванах такси до мястото на срещата и бях там 10 мин по-рано. Дочаках дон Пабло в 19:04 и се упътихме към Акварел с надеждата да намерим някой там. Сервитьорката каза, че имало маса запазена за 19:30 ама на чие име била нашата маса. И ние - шах и мат. А де! Пича не се сетил да попита за името на ty^iga. Бравос! И седим ние пред Акварел, дремем с надеждата да видим някое познато лице да влиза. По едно време дона ме сръга "Туй май е ty^iga дето влезе, пращала ми е снимка". И ... намерихме се.
След 20 мин на масата се чудехме дали няма да си останем само 4мата (ty^iga беше с кавалера си), но не след дълго компанията намери завършек в лицето на DVD (засякохме го как блуждае между масите и търси някой ... очевидно нас), TheGoddess и Шерифа. 7 човека. Дъжда явно беше угасил ентусиазма на неизвестните клубари, които също са се точили да идват. Но няма значение.
На мен поне ми беше супер. Лафа вървеше, караокето също, и питиенцата ...
Какво изпусна, който не дойде? Не, Игуана и Goddess не се избиха, както предполагаше, че ще стане един клубар. Напротив - пяха дует. Даже не един. Дон Пабло сподели микрофона си с не една мадама от съседните маси (тези микрофони бяха голям дефицит), дори реши, че мястото става за свалки. Даже се е снимахме, макар че Goddess се виеше като змиорка, за да не попада пред обектива или се криеше зад песнопойката.
Според мен добре се получи ...
Висяхме досега, ама всички други си заминаха, само ние останахме да грачим и преди да са започнали сервитьорките да ни гледат на кръв се изнесохме деликатно.
Не знам за вас, хора, но на мен ми беше супер
Благодаря ви!
П.П. Всички сме мнооооооооо-го готини, да знаете.

Интелектуалец е този, който е намерил по-интересно занимание от секса.

Тема А защо???нови [re: Иryaнa]  
Автор Skywalker (The Seventh One)
Публикувано30.01.04 03:07

Не си спретнахте един групов секс? Вие май в този клуб само говорите за секс. Аз щях да се присъединя, ама бях паркирал доста криминално, пък и дето казваш валеше мъжката, че ме домързя да се връщам. Но щом е нямало групов, нищо не съм изтървал

Тема Митове и легендинови [re: Skywalker]  
Автор Иryaнa (безцеремонна)
Публикувано30.01.04 03:11

Даже темата секс почти не сме засягали. Малко ли говорим тук, че и там?
А за груповия секс ... ех, ами че всички сме хора, дето си знаем цената. Ти като се запознаеш с някоя компания първо за групов секс ли им се предлагаш?
Нека първо се опознаем
И недей ни казва на нас, варненците, за групов секс. Подметни идеята на софиянци, сигурно ще е по-интересно при тях, все пак ... едно е 7, друго е 22 човека. Нали?

Интелектуалец е този, който е намерил по-интересно занимание от секса.

Тема Кога успя да изпишеш цял ферман бе човек:)нови [re: Иryaнa]  
Автор the Goddess (posh)
Публикувано30.01.04 03:21

И аз си прекарах много готино, въпреки че не бяхме много хора. Доста се повеселихме, посмяхме и попяхме.
Утре ще пиша повече, отивам да спя сега. Лека и на теб.
П.С. Уж се крих от камерата, а то какво стана има ме почти на всяка снимка.

Тема Груповия секс е от 3ма нагоре, затованови [re: Иryaнa]  
Автор TиM oT диM™ (временно слон)
Публикувано30.01.04 07:48

всички в кюпа.

Stop the talking baby
Or I start walking baby

Тема Re: Митове и легендинови [re: Иryaнa]  
Автор minky (amorous)
Публикувано30.01.04 08:41

хе хе хе - така значи, по-интересно ще е при софиянци? мдааа, права си, тук винаги е интересно ... ок, де, разбрах замисъла
радвам се, че сте успели да си изкарате гот!
ние в съседния клуб все не успяваме да се организираме за нещо подобно ...

Run, rabbit, run! Don't sit down, forget the sun ...

Тема Никой сериозно не е поел този ангажимент!нови [re: minky]  
Автор TиM oT диM™ (временно слон)
Публикувано30.01.04 08:51

Тук са по сериозни в уговарянето, виж и доста организирани. Затова и пишат в "Г си за С". Ний софиянци сме, как да кажа, гола вода, но си трай!

Stop the talking baby
Or I start walking baby

Тема Снимки няма ли, бееее!нови [re: Иryaнa]  
Автор ocharovatelka (свежарка)
Публикувано30.01.04 08:57

Ние си ви знаем, че сте сладурковци, ама дайте да ви се изкефим максимално!

когато достигнеш върха, продължавай нагоре

Тема мдаа ... [re: TиM oT диM™]  
Автор minky (amorous)
Публикувано30.01.04 08:59

ама трябва да се измисли нещо. верно е, че са по-сериозни тук. ама не си прав за софиянците, хайде да не спорим сега, ама сме си печени все пак
не сме толкова лоши де, това искам да кажа ...

Run, rabbit, run! Don't sit down, forget the sun ...

Тема То за печени, равни нямаме, за [re: minky]  
Автор TиM oT диM™ (fuse)
Публикувано30.01.04 09:05

изяви, също, обаче явно не сме свикнали на тези мероприятия(прозвуча малко, като трудова бригада през Живково време) поне аз не съм свикнал, в толкова теми съм участвал, а стане ли въпрос за среща и първи се отказвам, но наистина трябва да се организираме и да се фанем като баш софиянци и да направим няква рекродна среща(50 +), като отидем в някое заведение и пред врата да има табела "ЧАСТНО ПАРТИ"

Stop the talking baby
Or I start walking baby

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.