Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:04 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Усмивките, които започват от върховете на пръститенови  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано15.01.04 13:51

винаги завършват в сърцето.
Също като целувките.
В един мъж сексът започва и свършва от ръцете.
Дори и той да не го знае.

В мига, в който видя как някой хваша чаша вино, съм готов да се обзалагам, как докосва жена си.
И съм готов да се обзалагам, как тя се чувства в ръцете му.

Впрочем, мъжете с недобре поддържани ръце много рядко са добри любовници.
Ако и издържливи тъпкачи, понякога.

Просто мнение.

~*~

Тема Хубаво започна,нови [re: dePhil]  
Автор Пяcъчeн чepвeй (Шай-хулуд)
Публикувано15.01.04 14:50

ама защо толкова бързо свърши?

Не ти ли се струва обаче, че обобщенията са опасна работа? Струва ми се освен това, че говориш за хора, които са в "спокоен" период от живота си - и като сексуалност, и като отношения между двамата.

Иначе идеята ти е ясна. Макар че съм склонен да поспоря, че човек към всичко важно в живота си има еднакъв подход, без съмнение обикновено е както казваш.

П.П.
Кажи ми обаче друго. По-близко до мъжкото ми сърце. Как да познаем страстните любовници

Тема Re: Усмивките, които започват от върховете на пръститенови [re: dePhil]  
Автор smaragd (потънал в помия)
Публикувано15.01.04 14:59

подписвам се! /с 2 ръце и 10 пръста/

мъж се сваля с ръце и пръсти

последното доказателство имам от едно телевизионно шоу, в което един куп мадами се бореха за един милионер и спечели това момиче, което единствено прилагаше тази магия ... спечелих бас с това

между другото ... добър знак за някои мадами е да не се опитват да свалят мъж, който не дава да го пипат по ръцете, със сигурност има някакъв сериозен проблем със самочувствие, мъжественост, интимност ... понякога и просто значи, че не му допадате.

а и защо толкова влюбени двойки обичат да вървят по улицата хванати за ръчичка /или за едно определено пръстче/?!

какво ли означава, когато вървят на 1 метър разстояние?!!

съжалявам за излиянията, но много обичам да наблюдавам хората и "нон-вербалният" им език

Тема Очите. Ъгълчетата на устните.нови [re: Пяcъчeн чepвeй]  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано15.01.04 15:00

Ама - пак според мен - нямам претенции за универсалност

А за "спокойния период"..
Прав си, обаче - можеш ли да обхванеш "неспокойните периоди"?
Д не говорим, че в някои от тях, не само за секс, ами за живеенето въобще може и да не ти се мисли, нали? :)

~*~

Тема А подаването на ръка? :) Прави ли ти впечатление,нови [re: smaragd]  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано15.01.04 15:09

че дамите, ако и много да варират в силата и начина на стискане при ръкуване, подават ръка относително еднообразно.

При мъжете е точно обратното :)

Каква е разликата ако ти подава длан така - "\", така - "|", или така -"/"?

~*~

Тема Идея си нямамнови [re: dePhil]  
Автор Пяcъчeн чepвeй (Шай-хулуд)
Публикувано15.01.04 15:14

Мога обаче да ти кажа, че "\" е естественото състояние на ръката, без никакво напрежение. И при двете други има леко усилие, за да завъртиш китката

Прави ми впечатление и самото стискане, разбира се, но за него всички знаем.

Тема Re: А подаването на ръка? :) Прави ли ти впечатление,нови [re: dePhil]  
Публикувано15.01.04 15:19

това с дланите го научих от едни персийци, за които работех ... има различни интерпретации, които много зависят и от култура и възпитание ... но със сигурност няма да съм много очарована от мъж, който забрави да ми подаде ръка или съвсем вяло, второ мъж, който ми стиска само /върха/ на пръстите, трето мъж, който слага неговата ръка в моята, а не обратното ... и четвърто обожавам мъж, който поема ръката ми с дланта нагоре в неговата длан и поставя палеца си върху линията на съдбата ... мър! мър! мрррррр!

Тема Re: Идея си нямамнови [re: Пяcъчeн чepвeй]  
Публикувано15.01.04 15:25

няма естествено и неестествено, има само един затворен намръщен свят, който се крие зад маски и китки ... човек, който подава ръката си отворена към света с длан нагоре или към теб "/", е отворен и свободен за теб ... е готов да те приеме в живота си

Тема Re: Идея си нямам [re: smaragd]  
Автор Vroomfundel (неиздържал)
Публикувано15.01.04 15:32

Аз не съм съгласен обаче.

Начина по който човек подава ръка се определя почти изцяло от хората с които се е ръкувал до момента - на никой това не му идва напълно естествено от вътре, а повече или по-малко се влияе от средата в която се движи.

ERASE RACISM

Тема Re: Идея си нямам [re: Vroomfundel]  
Публикувано15.01.04 15:37

по тази логика ще имаш и само отношенията и качеството на връзките, които виждаш в твоята среда, индивидуалността има своите предимства

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.