|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
За секса и музиката
|
|
Автор |
Wishbone (новак) |
Публикувано | 12.01.04 14:59 |
|
Пичове и Дами,
Няколко човека днес ме подсещат, че често и несъзнателно дори правим тази връзка! ("Хубавеца" даже се разчуства само като видя ник "Браян Адамс" )
Та споделете!
за свалката, секса, любовта ...
с или без музика, музиката възбужда ли ви или ви пречи, понякога или винаги, ... каква музика...
... специално за дамите- музиката... когато си играят сами ... ?!?! 
| |
|
abe pesent akoaito mu e kato sigantura mi naviava tujni spomeni samo i zatui,nekoi enshta chovek cial jivot pomni,muzikata mi prechiv legloto,obicham tishina,daje az akt svrushvam neizdavam nito zvuk a za svalka estetsveno che muziakta pomaga,blusovete i ljubovnite pesni baldi koit sa razchuvstvat jenite i togava e moemnta za ataka 
Brad Pit mi zavijda!
| |
Тема
|
Re: За секса и музиката
[re: Wishbone]
|
|
Автор |
ty^iga (Just a demon...) |
Публикувано | 12.01.04 15:15 |
|
повечето двойки, които познавам си имат своя песен ... винаги ми е било странно това ...
| |
Тема
|
[re: ty^iga]
|
|
Автор |
Hubaveca (don-a) |
Публикувано | 12.01.04 15:20 |
|
taka e,i az viangi sum bil tui
obicham zlodeiki
| |
|
Една моя "позната" се възбуди и свърши докато танцувахме на това парче... ей така както си бяхме с дрехите...
Е как да я забравиш ... и песента имам предвид ... 
| |
|
... катъ скиваш никнеймОве Мамалев и Джоко Росич брЯ?   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ФeниX (nikolov_k) |
Публикувано | 12.01.04 15:28 |
|
Атмосферата е важна, харесва ми да пусна някаква нежна музика, чаши с червено вино и свещи например... направо е идеално за начало, само дето от един момент нататък, околния свят малко ми се губи, т.е. оставаме само аз и тя и не забелязвам и не чувам нищо около себе си.
Редактирано от ФeниX на 12.01.04 15:30.
| |
|
ама спектакъл ти е спретнала!!!! и ти си се фанал
не познавам жена дето да свършва "с дрехите" само за едно парче... някоя неоткрита и непризната Мадона ще да е била тая девойка, сигурно е руса.
| |
Тема
|
Re: много романтично :)
[re: ФeниX]
|
|
Автор |
Wishbone (новак) |
Публикувано | 12.01.04 15:34 |
|
Че всеки път ли е така ? Да не ти омръзне!?

| |
Тема
|
|
|
Автор |
ФPOЙД (ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ) |
Публикувано | 12.01.04 15:36 |
|
Музиката е хубаво нещо, но ако другите неща не стават , ако не се искате няма да ви помогне. Имам една приятелка умира за фолк, а аз не харесвам, но когато правим секс с нея е страхотно и фолка ми харесва .
Никого не ангажирам с моето мнение
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|