Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Аз ли не съм в ред?!?!нови  
Автор summerMe (непознат )
Публикувано08.01.04 10:54

Ще полудея...... Аз ли не съм в час, аз ли съм лудата?!?!?! Цялата ми ценностна система, всичките ми представи за мен, за него, за нас......всичко се срина.....само за няколко минути....Заедно сме от толкова дълго, че чак не се сещам каква съм била преди него. Когато преди 1година и половина се оженихме бях сигурна, че го познавам, както себе си, но след снощи вече не знам дали някога съм го познавала......И двамата сме много ревниви, и двамата винаги сме сме знаели, че евентуална изневяра би ни разделила или най-малкото сериозно би разтърсила живота ни. И така до снощи, когато в един обикновен разговор, в началото на който си мислех, че той просто се шегува или ме изпитва, той съвсем неочаквано заяви, че нямал нищо против да правим секс с друга двойка..........Не знам дали някой може да разбере как съм се почувствала в този момент - малко е да се каже, че парен чук ме удари по главата....Просто не можех да повярвам на ушите си, не знаех истина ли е или ужасен кошмар, от който исках по-скоро да се събудя..... Този, който обичах от 10 години, този на който бях дала цялата си любов, цялата си вярност, този, който е баща на прекрасното ни детенце.....той сега ми казваше, че "човек бил полигамно същество; че човек се нуждаел от промяна, защото едно и също омръзвало; че би се радвал, ако виждал, че аз съм щастлива, правейки го с някой друг, докато той го прави с друга ; че това било по-добре от изневярата, защото сме щели и двамата да знаем, а не да се крием..........и какви ли не още подобни глупости, които една след друга се забиваха в сърцето ми като шишове...........Не, не можех да повярвам......... това не беше моят мъж, това не беше човекът, който познавах, това не беше любовта на живота ми.........В такива моменти се питам аз ли нещо не съм в ред, аз ли съм нередовната, че си представям секса, само като секс между двама, без 3-ти и 4-ти лица......Честно казано май дори предпочитам изневяра, за която да не знам, отколкото изневяра по мое съгласие и пред очите ми.......Защо му е на човек подобно изживяване, нима мисли, че аз ще съм много щастлива......едва ли, по-скоро егоизмът взема връх.........Как ли ще живея от сега нататък, този гаден червей-предателството винаги ще гризе сърцето ми, защото макар и само с думи той предаде всичко, което сме имали, всичко, което сме споделяли, просто всичко....................................Е според вас аз ли съм с изкривеното мислене?!?!?!?!?!???????????

Тема Не полудявайнови [re: summerMe]  
Автор Aмeли (Пулен)
Публикувано08.01.04 11:52

Това, което ти предлага мъжът ти е много по-добро от изневярата, повярвай ми.

Това, че ти не можеш да го приемеш, си е отделен въпрос.

Това не е предателство. Нито егоизмът взема връх.

Това е просто решение на проблема "Искам тръпка, искам страст".

Това сплотява.

Когато го осъзнаеш, ще разбереш всъщност колко те обича.

Това за някои хора може и да е изкривено мислене, за мен не е.

Тема Re: Не полудявайнови [re: Aмeли]  
Автор Grace (sex-addicted)
Публикувано08.01.04 11:59

Az puk predpochitam edna iznevqra, koiato hem shte mi donese trapkata, hem nqma da ima naraneni. Chista rabota.
Tezi grupovi istorii mi se struvat edna krivorazbrana vqrnost ili otkritost.

Share your passion.

Тема Re: Аз ли не съм в ред?!?!нови [re: summerMe]  
Автор tchupakabra (кофти)
Публикувано08.01.04 12:04

Ти пък колко си се стресирала. Поне ти споделя желанията си, а не ходи по групови изпълнения, без да знаеш. Всичко е в главата. Ако живеехме в строго полигамно общество, сега темата ти би била нещо от рода на "Божее, моят мъж ми каза, че иска да е единствено с мен и да не ме споделя с другите мъже... Какъв егоизъм, луд ли е... И т. н." Не се трови, не си забивай шишове в сърцето, щом не можеш да приемеш това, може би ще трябва да се разделите. Нито ти, нито той сте луди, само сте различни. Имай предвид, че всеки мъж си има по нещо такова, което рано или късно или ще ти предложи, или ще го потърси другаде.

Тема Re: Не полудявайнови [re: Grace]  
Автор tchupakabra (кофти)
Публикувано08.01.04 12:08

И все пак ми се струва, че човекът е подчертано полигамно същество, което наложените "морални" ценности на обществото принуждават да бъде моногамен.

Автор wika ()
Публикувано08.01.04 12:10

бих искала да ти кажа нещо успокояващо....
разбирам точно какво изпитваш,дори и моите възгледи по въпроса да са много далечни
на първо място се успокой и не изпадай в паника.струва ми се,че в момента виждаш всичко черно и неси способна да прецениш ситуацията правилно...
той със сигурност не е искал да те нарани, фактът че е говорил с теб за това говори сам за себе си.
колкото и да е трудно,опитай се да вържеш ревността си и да го разбереш...казваш че си го обичала 10 години......поне опитай да разбереш от какво има нужда той
знам че боли и че не е никак лесно....но не всички са като теб..не всички могат да живеят цял живот само с един човек...за съжаление е така
не знам дали ще ме разбереш,но тази ти реакция по-скоро ще задълбочи проблема,отколкото да го реши
опитай се да говориш с него......да му кажеш как се чувстваш

и моля,не казвай че това не е човекът за когото си се оженила и т.н.
той е същият
хората не винаги могат да ....контролират...желанията си,но това не го прави автоматично лош баща и лош съпруг...
дано разбираш

I lie in an early bed, thinking late thoughts
waiting for the black to replace my blue
fiona apple

Тема О,Боже,стига глупости!нови [re: summerMe]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано08.01.04 12:13

клъм всичко казано-=ще добавя,че както каза и ДВАМАТА сте много РЕВНИВИ-а той повече,може би,се страхува да не му изневериш и за това-предпочита да ГЛЕДА как става това-като сте суинг-т.е.- с друга двойка
Виж от то яъгъл нещата

aми ако грешиш?Основно правило...

Тема Хм, няма да има наранени ...нови [re: Grace]  
Автор Aмeли (Пулен)
Публикувано08.01.04 12:21

Моите изневери пък винаги са наранявали и мен самата ...

Затова ми е удобно да няма изневяра.

Никога не гледам на секса-с-друг/и като изневяра, при положение, че половинката ми знае к'ви ги върша ... 'щото той може и да не участва, нали така, може само да знае

Автор fddd (female)
Публикувано08.01.04 12:32

Абсолютно съм съгласна с теб.
НО! Може би това е само една негова фантазия, а не бива всички фантазии да се реализират. 99 % съм сигурна, че ако ти се съгласиш и започнете, той ще се откаже. В момента, в който започне тази му фантазия да става реална, той ще осъзнае колко е безумно и ще се откаже.
Преди време мое бивше гадже ме скандализира с желанието си да правим тройка, аз, естествено, го пратих по дяволите и след години, когато се видяхме, той ми разказа, че е успял да убеди съпругата си да опитат тройка и ТОЙ се е ОТВРАТИЛ.
С една дума, някои фантазии трябва да си останат само в главата.

Тема Re: Предателство/представа [re: summerMe]  
Автор Deviant S l i c e (андрогин)
Публикувано08.01.04 12:33

Хай!
Веднага стоплих къде е драмата.
Ти просто не можеш да му простиш, че се е променил. Или, че научаваш нещо ново за него - нещо, което не си очаквала от него. Той е предал не теб, не онези 10 години, не семейството - предателството е срещу твоята собствена представа за него.
Без паника.
Драмата не е в нечия фантазия за групов секс. Това са само приказки. Гарантирам ти, че едно е да си го фантазираш, съвсем друго е да го направиш наистина. Ако и двамата сте (много) ревниви - ще ви е доста трудно да участвате заедно в такова едно начинание. Така че остави го да си говори.
Това, което ти можеш да направиш е да го... разбереш. Доколкото схващам, няма да приемеш тези негови желания, но поне го разбери. Тук едни хора преди мен обясниха добре за какво е всичко. Ако го обичаш - направи компромис. Не е нужно да правите групов. Просто го остави да си мисли за това, без да му вадиш нож.
До истинско изпълнение няма да се стигне - trust me.
Ако пък се случи - още по-добре! Ще бъде пълен провал. Няма да хареса на никого. Очакванията и фантазиите рядко се припокриват с реалността.
Важното е да успеете да запазите отношенията след случката... А затова е нужно да не се драматизира толкова.

exegi monumentum

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.