Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:35 03.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Искам да не искамнови  
Автор Observer (непознат)
Публикувано20.12.03 12:26

Здрасти,
женен съм от известно, нито малко, нито много, време. Обичам жена си, но съм влюбен в жена, която познавам много преди да срещна жена си, и в която винаги съм бил влюбен, но разделен от нея поради време, пространство и др. фактори. Между нас нищо не е имало, просто винаги сме усещали духовната близост. Междувременно, тя също омъжена, осъзнаваме, че тази близост расте и за нея допринасят и събитията в собствените ни семейства. Възрастта ни е средна и във взаимоотношенията ни преобладава разума, което може да бъде и грешка, но какво значение има това. Казахте ли си вече, че съм сбъркал клуба? Ето и ситуацията, трудна за дефиниране, защото трябва да използвам познати думи за непознати състояния: Жена ми ме привлича физически, но ми причинява неудобство фактът, че не мога да скрия това и откликвам на това привличане, след което ми става гузно, някак си оставам с усещането, че омърсявам чистите взаимоотношения с другата жена, а държа на тях и не ги възприемам като временна алтернатива. Мисля, че им предстои развитие. Изглежда ли ви измислен проблема? Не мога да се измъквам с обяснението, че ме боли глава, или че не искам, защото жена ми много лесно разкрива обратното, демонстрирано от съответната физиологична реакция. Понякога ми се иска да беше по-сложно. Но не мога да ГО накарам да не става, макар че това би ми спестило терзанията.
Ако ще ме иронизирате или нещо подобно, опитайте се да бъдете сдържани, защото не за това го написах.

Тема объркан синови [re: Observer]  
Автор vehemence (разгорещена)
Публикувано20.12.03 12:34

но ...не разбирам хем обичаш жена си хем другата жена ...оженил си се въпреки, че си имал чувства към другата
не искаш да спиш с жена си да не мърсиш другите взаимоотношения
не искам да те плаша, но си в адска душевна каша и трябва да решиш с коя жена да си ...не може със законната да не правиш секс и да я отбягваш, а тайно да желаеш другата, но пък да си пазиш отношенията с двете жени
а това да не ти ставало беше върха ..

Съвета ми е следния- помисли хубаво какво точно искаш от двете жени и оправяй нещата навреме така ще старадате и тримата , а ти си разкъсан

...to paradise with pleasure haunted by fear.....

Тема Re: Искам да не искамнови [re: Observer]  
Автор troy@ ()
Публикувано20.12.03 12:42

Ако разбирам правилно, ти искаш да се отдадеш изцяло на другата жена без да накърняваш чувствата или женското достойнство и на двете.
Към съпругата си изпитваш чисто физическо привличане, а същевременно ти е трудно (или не знаеш как) да й обясниш, че това е само секс и че нямаш чувства към нея. Искаш да не изпитваш това физическо влечение към нея за да може тя да приеме по-лесно, че всичко между вас е приключило. Най-вероятно пък това физическо влечение към нея го и приемаш като изневяра спрямо другата жена.

Ако нещата са така, то... май няма начин на измъкване без обяснения и разочарования за някого. Може би трябва да се опиташ да накараш и двете жени да приемат обстоятелствата такива каквито са.
Сексът си е секс, и понякога няма нио общо с разбирателството между двама души и желанието им да съществуват заедно.

След като не искаш да правиш секс с жена си, то не пречи да й отказваш такъв дори и при проява на възбуда. Какво от това, че тя вижда, че те привлича физически?! Дори и възбуден човек може да не иска да прави секс, но май при теб не е точно така...

Може да съм зла, ама съм обична

Автор ФeниX (nikolov_k)
Публикувано20.12.03 13:53

От такава ситуация обикновено всички са наранени, така че това няма да се размине. Въпросът е да знаеш, какво искаш и да постъпиш по този начин, като се опитваш да не проточваш нещата във времето.
А иначе дори и да не откликваш на собствените си желания и на желанията на жена ти, това нищо няма да реши а по- скоро ще задълбочи нещата. Ограничаването само ще засилва желанието ти, единственият изход е просто да не се виждате,.... но в случая май не е възможно...
В крайна сметка смятам, че проблемът си е вътре в тебе и по- добре да си го разрешиш преди да объркаш живота и на останалите.

Автор Бeйби (познат)
Публикувано20.12.03 14:44

Мисля, че не е имало смисъл да пишеш това тук, т. е. сам знаеш, че ако има някакъв начин да оправиш кашата, то това е да преустановиш връзката (колкото и прекрасна да ти изглажда) с другата жена. Защото това вашето не е нищо друго, освен прелюбодейство. Ако любовта ви беше толкова безгранична, а връзката между вас толкова силна, отдавна щяхте да бъдете заедно. Тази ваша връзка ми прилича по-скоро на нещо, с което разнообразявате браковете си, вместо да се опитвате да ги закрепите. Предполагам, че половинките ви изглеждат скучни и прозаични (с вечните проблеми, които имат - какво да сготвят, как да платят тока, да изперат, да почистят и т. н.) на фона на разговорите ви за цветя и рози с другата - въздушната, прекрасната...
Даа, определено проблемът ти е опасен, защото можеш цял живот да се въртиш в този омагьосан кръг...И...почти съм сигурна, че ако се съберете с тази твоя духовна половинка, бързо ще разберете грешката си.
Това, което вършите с тази жена е нечестно и подло. Нямате право да обсъждате семействата си и хората, които най-безсрамно лъжете.
Един съвет - защо не отидеш в манастир? Така ще можеш да опазиш добродетелта си. А и ще докажеш любовта си. Направи поне една жертва, защото доколкото разбрах, тази безгранична любов не е подкрепена с нищо друго, освен с думи...а думите...не са нищо.

Автор И3BPATEHЯK (xpert)
Публикувано20.12.03 16:01

абе брато много се замисляш....ами врътнете си семейна оргия ..може пък женати да хареса другия и да си ги размените ...да си мислил като си казал да навремето ...аз кат не мислех сега съм на всички жени мъж щот мойта не ми е стигала никога

Автор NEPOSTOYANNA (no ne vinagi)
Публикувано20.12.03 17:14

Ne mi se e sluchvalo,no ne znam zashto uspyah nyakak si da vlyza v tvoyata koja.I tay kato ti ne zadavash vapros,a samo obysnyavash probema,predpolagam,che prosto iskashe da se "izpovyadash" pred nyakogo.
A ako tarish otgovor,to toy e v postinga ti:
"Междувременно, тя също омъжена, осъзнаваме, че тази близост расте и за нея допринасят и събитията в собствените ни семейства."
Toya rastej v edin moment vse shte dovede do obrat na sabitiyata.Vapros e na vreme,i togava nyama da imash tazi dilema,koyato te valnuva v momenta,zashtoto shte badesh s jenata,koyato vsashtnost obichash.I spored men,pravish greshka kato kazvash,che obichash jena si,a si vlyuben v drugata.Ti obichash drugata i si vlyuben v jena si.

Desperation - mother of the invention

Автор Fire walker ()
Публикувано20.12.03 18:35

Мисля ,че нормите наложени от обществото са доста глупави.Научили са ни,че можеш да обичащ и да те привлича само една жена/мъж ,а самият живот ни демонстрира,че не е така.
Обичаш две жени-ами бъди с двете, докато не решиш да бъдеш само с едната...Няма нищо лошо в това.
Изобщо не приемам тия дивотии-ограничения кого и кога можеш да обичаш....значи разрешено е /даже е задължително да обичаш всичките си деца, роднини, и прочие/, но не е разрешено да обичаш повече от една жена...абсурд!
Моногамията е хубаво нещо, когато се случва от самосебе си.Когато не-радвай се че ти е дадено да се радваш на две жени едновременно.

Тема Re: Искам да не искамнови [re: Бeйби]  
Автор Fire walker ()
Публикувано20.12.03 18:49

лелееееее....

що не се отдадеш на пост и молитва-Бог да ти даде рабиране и способност да не съдиш другите и най-вече да не проповядваш така кръстоносно?
ако се замислиш за смисъла на думата "прелюбодейство"-ще видиш,че тя е произлиза от -"действие срещу любовта", и никъде не се говори за идотски забрани за това да обичаш някой освен жена си.

И не бъди толкова "сигурна" за развитието на отношенията между тях,защото това е нещо,което не ти е дадено да знаеш.

Подло е да съдиш някой,който не познаваш и да му даваш оценки.А не това да обичаш някого.
А по-смахнато изказване-че няма право да обсъжда семейството си, не съм чувала!
В заключение-по безсрамно, self-righteous и откровено глупаво изказване не бях срещала скоро в нета!
Само пост и молитви за теб, докато ти просветне!

Тема Re: Искам да не искамнови [re: И3BPATEHЯK]  
Автор Fire walker ()
Публикувано20.12.03 18:52

А ти стигаш ли и на жена си?
щото обикновено проблема е обратния-на един мъж да му стига времето, и сексуалната мощ,че да удовлетвоти жена си емоционално и сексуално.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.