|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Какво получаваме?
|
|
Автор |
Иryaнa (безцеремонна) |
Публикувано | 12.12.03 11:18 |
|
Морал.
Поучения по морал.
Ей-това получваме само.
Ей го на поредния нарцис, цъфнал в клуба за да порицае долните жени, който без жал към семейството, мъжа и дечицата си ходят да кръшкат.
Дори и да е така ... що някой не се замисли защо?
Оооо, да, не скачай на бой ... и аз съм била една от тези кръшкачки.
И знаете ли защо? Защото той не ми даваше това, от което имах нужда. Защото той кръшна. И аз литнах да търся липсващото ми. Но мъжете са плитки и еднакви и ... не го намерих. И хоп ... на следващия ... но мъжете са стиснати. Освен един хуй в путката не са готови да дадат кой знае колко повече.
Ето и преди няколко дни един дойде да проповядва уреда на доктор Кегел. Да се сме си стягали вагините, за да можем да качим един мъж на седмото небе и да го "изстискаме за 30 сек". Ние пък може по-дълъг секс да искаме??? Размених няколко писма с този. Оказа се, че идеята му за другите подобни упражнения, Тантра, се състои в това, че жената се стиска да не ходи до тоалетна по малка нужда. Даже не си е направил труда да разбере за какво става въпрос, а иска от нас седмото небе. И какво ще прави там самичък?
Ама хубаво го каза Карамелчето ... от жената сега се иска да е просто перфектния_придатък_на_мъжкия_член.
В един мъж намерих всичко, което търсих. Сега го гледам в очите и съм му вярна като псе.
Докато не се научите да давате, не искайте от нас нищо! Включително и вярност!!!!
И не ми давайте онзи дето искал да си увеличи члена с упражнения като пример за мъж, който е готов да направи нещо за удоволствието на жената. Той не го прави за нея, а за егото си!!!
Редактирано от Иryaнa на 12.12.03 11:23.
| |
Тема
|
Re: Какво получаваме?
[re: Иryaнa]
|
|
Автор |
koroviev (begemot) |
Публикувано | 12.12.03 11:27 |
|
млък :)
и аз искам гаджетата ми да правят кегел упражнения, но засега успявам да навия само чуждите гаджета (и друг попива ползите).
аз пък искам жена ми да получава за 5 минутки това което в момента получава за 30. защо? защото по се кефя на оргазма си когато е на 5тата минута, а не на 30тата, с кръвно 160, плувнал в пот.
капиш?
искам да правя това което АЗ искам и жена ми да свършва, а не това което тя иска и тя да свършва. виждаш ли тънката разлика?
егоистично ли е - НЕ Е.
но не виждам разлика м/у това аз да мисля и да деиствам физически по въпроса за задоволяването на една жена (всеки ден), и ТЯ да мисли и да деиства физически (кегел) по задоволяването си (всеки ден).
разликата е че първото е за цял живот, а второто - месец два. и след тва кеф ти тва кеф ти онова.
Редактирано от koroviev на 12.12.03 11:41.
| |
Тема
|
[re: koroviev]
|
|
Автор |
Иryaнa (безцеремонна) |
Публикувано | 12.12.03 11:30 |
|
Тежи ли шкембето?
Тренирай нещо да не плувваш в пот на 30-тата минута секс! 
Интелектуалец е този, който е намерил по-интересно занимание от секса.
| |
Тема
|
[re: Иryaнa]
|
|
Автор |
koroviev (begemot) |
Публикувано | 12.12.03 11:42 |
|
редактирах - прочети пак.
ти що не тренираш един мускул вместо аз 50 мускула? м?
въпроса не е в 30те минути, въпроса е в това че мъжете могат да мислят само за едно нещо наведнъж. ако един мъж се концентрира в/у кефа на жената - неговия кеф се губи. това са 30 мин физически упражнения БЕЗ кеф, с изключение на последните 2 минути (ако ще се свършва заедно).
ако няма алтернатива, нямам нищо против да е така. но алтернатива има.
и аз искам 30 мин кеф завършващи с оргазъм. и после пак. и пак.
а не по 2 минутки кеф на всеки 30. и после пак. и пак.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от koroviev на 12.12.03 11:44.</EM></FONT></P>Редактирано от koroviev на 12.12.03 11:46.
| |
|
Аз се дразня от кръшкането по една причина
Ако не ти дава това, от което имаш нужда, защо не се разделиш с него?
Тогава прави каквото искаш
не успях да ти поправя спирачките, за сметка на това ти усилих клаксона
| |
|
Някой наругал жените, а жените му отвърнали с наругаване.
Докато не се научим да уважаваме другия, не даване, а незнамкакво да правим един за друг, нищо няма да стане.
Моля те, помогни ми да си намеря принцеса.
Дай да я убедим да си легне с мен.
| |
|
Лъжите никога не са водили до добър резултат...
| |
|
тогава защо мъжете не следват твоя пример...
Когато съпругите им не им дават това което искат, защо не се разведат "со кротце со благо"?
| |
|
Не знам
Аз мога да отговарям само за себе си
не успях да ти поправя спирачките, за сметка на това ти усилих клаксона
| |
Тема
|
Тук не ставаше въпрос
[re: ty^iga]
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 12.12.03 12:12 |
|
за семейство с деца примерно - ставаше въпрос за двама души които се чукат и се обичат евентуално.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|