|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Изкушения
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 04.12.03 11:14 |
|
Как мислите мъжете или жените са по-издържливи на изкушения (сексуални разбира се ) !? Говорим най-общо, генерално и усреднено за всички хора... мммм?
| |
Тема
|
Няма такива либовни песни
[re: DVD]
|
|
Автор |
__SpOO__ (me0w?) |
Публикувано | 04.12.03 11:30 |
|
"най-общо, генерално и усреднено" - това е все едно нищо не каза сега 
Искам гуш...искам пък!
| |
Тема
|
Re: Изкушения
|
|
Автор |
razbiram (но още се уча) |
Публикувано | 04.12.03 11:46 |
|
Предполагам, че са еднакво податливи, но тъй като все още е обществено неприето като поведение жените да го показват, оттам идва и убеждението, че те са по-устойчиви. Май написах голяма глупост, ама смисълът нали ви е ясен? Мен, ако ме питате, поддалите се на изкушения и от двата пола са еднакъв резил, ако е публично. Ти защо питаш?
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
Тема
|
Гласувам за жените :)
|
|
Автор |
maira (отсъстваща) |
Публикувано | 04.12.03 12:05 |
|
Така де, нас от малки ни възпитават в принципност и неподатливост на изкушения... 
Дъждът е искрен.
CopyUP Maira
| |
|
жените, това са измислици.
Искам гуш...искам пък!
| |
|
ще гласувам за теб и за жените. И моля те без категории ами с мотивация . Кой/какво е измислица, защо е измислица и тн.
Дъждът е искрен.
CopyUP Maira
| |
Тема
|
Недей гласува за мен,
[re: maira]
|
|
Автор |
__SpOO__ (me0w?) |
Публикувано | 04.12.03 12:21 |
|
Измислица за мен е всичко, което някой говори/пише и т.н. до момента, в който не докаже нагледно и не само на мен, че това е наистина така.
Ти би могла да напишеш много неща нали така?
Ние трябва ли да вярваме на всяка една думичка?
И аз мога да напиша, че никога не съм изневерявал и няма да излъжа, но колко от вас биха повярвали, м?
Don`s stop being crazy...
Искам гуш...искам пък!
| |
|
щот е кофти да имаш дупк амежду краката цял цживот :)
и повечето,като пийнат 100-200 грама и ако има заслужаващ си пич около тях,малеййййййй,съгрешили са
мъжете сме друго-може да пием бири,гледаме мачиве,седим с френдове,когато я няма половинката,а ония-НЕ:)
aми ако грешиш?Основно правило ...
| |
|
мислия че ако става дума за чисто физически изкушения мъжете са по податливи и неудържими. елелментарен пример за това е дори самото невинно заглеждане на минувачките. ако ,обаче говорим за емоционални изкушения - там е слабата страна на жените..

| |
|
жените никога не се заглеждат по мъже и не си го помислят дори
Тази тема е много подло поставена, тук няма оправия...
Искам гуш...искам пък!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|