|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
за мъжкия оргазъм
|
|
Автор |
wika () |
Публикувано | 01.12.03 23:09 |
|
добре.женския вече го разнищихме отвсякъде.
обаче понеже при мен той е явление,което се случва по-често на другите,искам да попитам нещо различно
и да,признавам си,че бях впечатлена от поразително находчивото описание със стоте точки от една друга тема....
винаги съм си мислила за това....жените преживяват по-силни и по-слаби оргазми,имат си даже няколко вида...а мъжете свършват..и толкова?
не ми се струваше никак честно
и така докато един ден не се случи нещо странно
повярвайте ми,не знам каква беше причината,но той свърши невероятно силно...не можех да повярвам че е истина.10 минути не беше на себе си.
не,не се изкарвам страхотна в леглото
просто се случи
и оттогава търся начини да го карам да свършва пак така...не знам дали успявам,но поне много се старая
е,каква е тайната ако изобщо я има?
I lie in an early bed, thinking late thoughts
waiting for the black to replace my blue
fiona apple
| |
Тема
|
Ша зема да те наградя!
[re: wika]
|
|
Автор |
BladeMF (wizard) |
Публикувано | 02.12.03 01:10 |
|
Баси, евала за тая наблюдателност.
Ша зема да ти кажа какво мисля аз.
винаги съм си мислила за това....жените преживяват по-силни и по-слаби оргазми,имат си даже няколко вида...а мъжете свършват..и толкова?
Абослютно така изгледа да е. Аз лично дълго време си мислех, че е толкова. Да, ама не, каза чичко Бочаров едно време. Нивото на възбуда и ерекцията нямат пряка връзка. Просто са по едно и също време. Колкото повече вдигаш нивото на възбудата, толкова по-силен е оргазмът. И това е чисто психологически момент. Той включва и стабилно предразполагане, върху което пряко можеш да влияеш и е индивидуално за всеки момент. Просто понякога желанието се трупа цял ден и като го отприщиш накрая както трябва, става точно тоя момент, в който го гледаш как не може да говори едно 10 минути поне. Даже си мисли така: каквото на теб би искала да ти правят, такова прави и ти. Нивото на 'мъчение' е важно, доколкото съм забелязал. Имам предвид френската любов и уменията с ръце. Значи става следното - докарваш го до прага (но не и след него) и го оставяш да се върне обратно. И после пак. И пак. И в един момент ще те моли да го докараш до края. И ще стане страшно :)))) Обаче трябва да се научиш да усещаш прага по пениса му. Има си доста признаци и дори и аз като мъж не ги знам всичките. Имам обаче едно текстово файлче (онова ръководство за френска любов, за което писах) и което е страхотно (аз си го пазя в случай, че момата иска да се учи) и мога да ти го пратя - там има страшни финтове. В общия случай зависи само от теб как ще възбудиш младежа. Колкото повече вдигнеш нивото на психическата възбуда, толкова по-страшно става накрая :))). И по-добро средство от "...хей ръчички, хей ги две..." и френската любов няма. Просто зависи колко си добра в това. И като той ти помогне с няколко съвета от рода на "пипни там" и сичко е наред.
А, и един ключов момент. В момента, в който пипнеш пениса, другите ерогенни зони изключват - имат ужасно отслабен ефект, защото пениса си привлича вече почти цялото внимание на мозъка. Така че ако планираш да си поиграеш с тялото му, избягвай пениса, дори го обикаляй. Колкото повече той си мисли, че ще го пипнеш, а ти не го пипаш, толкова повече ще иска (можеш да му вържеш ръцете за по-сигурно, щот може и да не издържи ).
Та, опитвам се и аз да помогна. Но ако мислиш, че и аз знам точно тайната... ехееее, аз ако я знаех, щях да съм най-щастливия мъж бе, ей!
Ся, вярно, малко е нагличко да искаш да удариш 100 точки някой ден, ма едно 85-90 си е реално :)))))
И също така, тоз голям оргазъм не винаги става - точно като при жените, има си дни и дни. Така че не бързай да се отчайваш, кат не стане утре :))))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
If I seem superhuman I've been misunderstood
| |
Тема
|
Re: Ша зема да те наградя!
[re: BladeMF]
|
|
Автор |
3apaлия (тракиец) |
Публикувано | 02.12.03 08:08 |
|
Кефиш ме, братле! ;)
Заралия
Женската красота кара мисълта да прави чудеса... ;)
| |
Тема
|
Re: за мъжкия оргазъм
|
|
Автор |
3apaлия (тракиец) |
Публикувано | 02.12.03 08:15 |
|
Мъжкият оргазъм се постига доста лесно. Силата и интензивността му зависят от дразнителя... ;)
За да го оставиш 10 минути без дъх, значи се справяш доста добре. Лари е щастливец, че те има!
Заралия
Женската красота кара мисълта да прави чудеса... ;)
| |
Тема
|
Тайна ли!?
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 02.12.03 09:27 |
|
Няма никаква тайна - при мъжа всичко е доста по-предвидимо и поради това правилата които ги пише навсякъде (книги, списания, Интернет) важат в доста добър процент от случаите.
Разбира се има и индивидуални особености, но вие жените сте страхотно добри в "напипването" на правилния начин да се направи нещо... така че не се замисляй много (на сухо), а практикувай и така ще постигнеш по-добро усещане за усещанията на партньора ти!   
| |
|
Мда, добри инструкции. Това ръководство дето го споменаваш, най-добре да вземат да го изучават в училище Ех, ще доживеем ли това време.
Иначе с това съм напълно съгласен. Ако не държиш "положението" в ръце, нямаш достатъчно добър контрол над ситуацията.
I'm drunk by noon but that's OK
I'll be president someday
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hawk69 (непознат
) |
Публикувано | 02.12.03 11:10 |
|
ti gledai samo kato se staraesh tolkova da ne go dokarash 4oveka do infarkt 
| |
Тема
|
Re: Ша зема да те наградя!
[re: BladeMF]
|
|
Автор |
Eвpиka (открих!) |
Публикувано | 02.12.03 12:19 |
|
Да ама при мен се е случвало, ако мъченията много се затегнат, той да се превъзбуди и изобщо да не може да свърши. То час, то два, три - не може и не може.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Venko Grig (Странник) |
Публикувано | 02.12.03 13:27 |
|
Както е при жената така е и при мъжа - секса и удоволствието е в главата а не между краката. Лесно е да накараш един мъж да свърши, но дали изпразването е оргазъм ?? Аз бих казал не. Същото важи и за идеите които се изказаха относно отложеното "свършване". Вярно е че това повишава възбудата но все пак оргазма си остава в главата на човека.
Дядо Мраз умря застрелян в гръб от Дядо Коледа!
| |
|
колко хора могат да се похвалят с такъв, ммм?

Шегууууувам сеееее!!!!
Няма страшно, шса опраи, после дишане уста-в-уста и... като нов   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|