|
Тема
|
Абе, защо се хапем
|
|
Автор |
Пяcъчeн чepвeй (Шай-хулуд) |
Публикувано | 18.11.03 10:13 |
|
М? И се драскаме, бием шамарчета по дупето и крещим по време на най-горещите моменти. А някои сладури даже се вързват и смучат кръвта на невинната жертва
И което е интересното, потърпевшия се възбужда, даже полудява от удоволствие (ако си го позволи). Не говоря за хвалбата на следващия ден, тя е нещо съвсем отделно
Изобщо зверове сме си отдолу (ъъъ ... сещате се ) и даже хора с трезв иначе разум все ги влече тъмната страна на силата 
| |
|
подсъзнателното си... най-добре по време на сън
Иначе явно и на вампири си попадал... смучели кръвта казваш... и гот ли е иначе? 
"— Треска те хваща, а? — шепнеше тихо, с подмигване бай Ганьо"
БАЙ ГАНЬО СЕ ВЪРНА ОТ ЕВРОПА
| |
|
Безмислено е да отричаме очевидни неща.
Гледам, че и ти не го правиш.
Обаче, да си призная, шамарчетата по дупето (в случай, че аз съм шамаросваната) ме нервират. 
| |
Тема
|
Re: Абе, защо се хапем
[re: Caramel]
|
|
Автор |
troy@ () |
Публикувано | 18.11.03 11:06 |
|
Хм, мен пък шамарчета по дупето ме кефят и даже си ги искам
Мисля, че ми харесва повече самия звук, а не удара.
А и ударът някак не го усещам или може би не са ме пляскали много силно
Може да съм зла, ама съм обична
| |
|
А всъщност си мисля, че секса е много повече притежание от любовта. 
Мечтая за пролет.
CopyRight Maira
| |
|
тия зверски страсти ...
На мен пък си ми харесват хипер-нежностите и т'ва си е 
| |
|
да ти кажа-мен не ми се е случвало да ме пошляпват май още;-)аз пък съм правил това-по дупето-НО повреме на акт,не ме кефи,както го описват примерно -начини някви-жената застанала и ти си я шляпаш ей-така
aми ако грешиш?Основно правило ...
| |
|
защото така ни харесва 
Не разбирам чуждите мнения,но ги приемам
| |
|
....Разтвори грубо краката и, като ги завърза към двата края на леглото, но тя знаеше, че това е грубост, която няма да я нарани. С белезници на ръцете, с маска на устата, с разтворени крака тя очакваше всеки момент той да проникне в нея.Нима не виждаше, че е готова, че иска да му служи, че е негова робиня, неговото животно, неговият предмет и че ще направи всичко, което той поиска.
Той постави дръжката на камшика в отвора на влагалището и. Плъзна го от долу на горе и в момента, в който докосна клитора и, тя загуби контрол над себе си. За момент блесна ослепителна светлина,усети, че навлиза в някаква черна бездна, в собствената си душа, където силната болка и страхът се смесват с абсолютното удоволствие.
....Болката и удоволствието представляваха едно цяло.....
Отплеснах се всъщност исках да кажа, че и "това " е начин да опознаеш себе си и собствените си граници а също и на другия :-)
| |
|
taka mi haresva 
I nai mi e got, kogato nevinnata jertva protestira        
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
|
|
|
|