Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:51 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Дайте акъл...нови  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано12.11.03 15:02

Тук понеже, виждам, 4е много разбирате, искам да ви помоля за малко акъл. Приятеля ми ми заявява (и аз го забелязвам), 4е когато той е отгоре много се изморява, 1, 2 мин. и стига толкова. Казва, 4е се 4увства все едно прави лицеви опори. А ина4е спортист 4овека, як. Направо не се го обяснявам, за пръв път ми се слу4ва да ми казват такова нещо. Ако имам някакво зна4ение той е доста висок, аз пък съм ниси4ка. Как да му помогна ( освен, аз да съм отгоре), защото на мен едни от любимите ми пози са когато той е отгоре. Безсилна съм, помагайте. Давайте ми описания, картинки, т.н

Omnia vincit amor

Тема Всеки секс, който сте правили досега -нови [re: Лyничka]  
Автор Bad_Boy (Jade4U)
Публикувано12.11.03 15:06

той е бил отгоре, а то отдолу............импровизирайте бе, ще умрете от скука, дори той и да издържа, в което съм сигурен, просто му е писнало, дори и намек ти е направил, ебахти смехорията.

ха! ти какво?!?, да не би? я се осъзнай!

Тема е няма линови [re: Лyничka]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано12.11.03 15:12

за вас нешо-доги стайл/задна/ ,странична....и т.н.
а а ко той е върху теб,може да легне буквално ,да ти подпира с две ръце дупето,и да се движи САМО таза,а не да прави"лицеви"мно прав ще да е Бед бой,щом и е спортист,нещо му е пописнало от еднообразието

майка му стара,това възможно ли е ?!

Тема Не тъй, Луничкенови [re: Лyничka]  
Автор troy@ ()
Публикувано12.11.03 15:41

Сигурна ли си, че се изморява?!
Според мен го мързи или му е скучно

Сори, но наистина не е лошо да се поразнообразите малко...

Може да съм зла, ама съм обична

Тема Re: Всеки секс, който сте правили досега -нови [re: Bad_Boy]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано12.11.03 15:41

Абе ние много си експериментираме, но всеки секс, които сме правили до сега ( не е много), главно аз съм била оторе. То лошо няма, ама понякога ми се иска да ме "поглезят малко" де мек, да съм отдолу аз, а и някои от любимите ми изпълнения изискват той да може да доминира добре мисионерската поза, когато той е отгоре. Докато не се нау4и или не намерим на4ин да го прави, няма да можем да пробваме остатъка от готините пози.
Много взех да се обяснявам

Omnia vincit amor

Тема Re: Не тъй, Луничкенови [re: troy@]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано12.11.03 15:44

А, 4е го мързи го мързи, това е ясно. Защото все иска аз да съм отгоре и ми се обяснява, 4е когато той е отгоре, понеже много се изморява и не може да се кефи. Ама от какво да му е писнало, когато все аз съм отгоре( ако не правим някаква друга поза, която няма отгоре и отдолу), по скоро взе на мен да ми писва.

Omnia vincit amor

Тема а д а не бинови [re: Лyничka]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано12.11.03 16:28

да има проблеми с кръста бре?викаш -отскоро сте

майка му стара,това възможно ли е ?!

Тема Re: Не тъй, Луничкенови [re: Лyничka]  
Автор troy@ ()
Публикувано12.11.03 16:31

Значи много го мързи тоя твоичкия и си гледа неговия кеф... Лошо, лошо!
Я го дръж без секс известно време

Може да съм зла, ама съм обична

Тема Davam akal...нови [re: Лyничka]  
Автор GAlNER (GAIN is My Way!)
Публикувано12.11.03 19:15

Kolkoto i da e stranno, kolkoto e po iak maja, tolkova po-lesno se izmoriava ot areobni uprajnenia! Zadahva se za6toto golemite muskuli imat vzrivna sila, a ne izdrajlivost i sa anaerobni!
Taka! Po vaprosa - ima edna soika, koiato e perfektna i za dvamata i ne e izmoritelna za nikoi! Ne mi se pi6e pak, zatova davam link kam druga tema v koiato ia biah opisal!:

NO PAIN-NO GAIN!!!

Тема Re: Не тъй, Луничкенови [re: troy@]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано12.11.03 22:06

Аз освен в мързел, се съмнявам и в бедния му опит. То няма нищо лошо и аз съм се у4ила едно време. А ина4е много държа на него и ми се ще да му помогна по някакъв на4ин, защото го гледам как се " мъ4и" и не знае как да застане

Omnia vincit amor

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.