Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:09 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Категории мъженови  
Автор angella_hell (безметежна)
Публикувано02.11.03 14:28

снощи, докато си беснях (естествено, че в Мохито сервираха алкохол въпреки изборите днес) и си дърдорех с един приятел на вечната тема "мъже-жени", ме осени идеята да измисля категории за мъжете- всичките мъже, които се бутаха в тълпата снощи, познати, непознати- без значение.

така, както навремето когато събирах салфетки и като се понатрупаха доста, имах нужда да ги разделя по видове: уникални, красиви, любими, излишни, омръзнали ми, за размяна, стандартни... или нещо подобно.

и ето как се оформиха отборите:

А група: забелязват се веднага. И те ме забелязват. Ясно е как ще свърши вечерта. Единствен въпрос: "При теб или при мен?", обикновено с не много рационален отговор предвид приетия алкохол към момента на запитването. Да, ама от това нищо повече от секс не излиза. Въпрос на време някой да тегли шута на "противника". Остава удоволствието и естетическата наслада обаче.

Б група: пак сме взаимно забележими и забелязани, но нещо ме спира. Може би желанието е недостатъчно или просто ме мързи. Но няма голове на първата вечер. И няма и да има, нещо все недостига. Обаче това ги амбицира по тъпата логика на ловеца и няма отърване, ей! Дори да се случи някой път, дотогава те така ще са хлътнали, че ще е отегчително.

В група: тея веднага влизат в графата приятели-които-никога-няма-и-да-си-помисля-да-изчукам. Симпатяги. Обикновено интересни, направо чудни за компания по време на лов. И обикновено знаят доста вицове. Пък ако и танцуват добре... може да размисля...а, не, абсурд!!!

Аматьори: всички останали. Не се забелязват. Не ми и пука дали те ме забелязват. Кибици. Понякога се опитват да ми привлекат вниманието като черпят по едно, което ме вбесява окончателно. Ако можеше въобще да не ги пускат да правят навалица...

Следващият път ще си взема бележник и ще си пиша чертички, както се казва, ще ги каталогизирам, перфорирам и прошнуровам.

Защото ми е необходимо да знам откъде ще дойде следващата Голяма Любов....

perception is reality

Редактирано от angella_hell на 02.11.03 14:34.

Тема Re: Категории мъженови [re: angella_hell]  
Автор vehemence (разгорещена)
Публикувано02.11.03 14:58

много интересни категории и доста верни - а ти коя предпочиташ или може би някаква смесица между тип А и тип Б :)))))

...to paradise with pleasure haunted by fear.....

Тема ne6to ob6to po temata:))нови [re: angella_hell]  
Автор blatna_ve6tiza (6egadjiika)
Публикувано02.11.03 15:36

I az sabiram salfetki...vse o6te...gadjeto vse mi se podigrava ama mi e sviknal da si zadigam salfetkite ot restorntite i kafetata ( ako sa gotini), nai go e strah kato vlqza v nqkoq knijarniza za knijni nenujni boklizi 4e togava stava stra6no:))
btw, ti tvoite salfetki kvo gi pravi6, ako ne gi iska6 az s udovolstvie 6te gi priutq, osobeno turbo gotinite:))))....basi 4uvstvam 4e ne6to debilqsvam suvsem:)))))...dobre 4e vse o6te sum tvurde dale4 ot star4eskoto ogliupqvane....aiii kude otidoh i az......krai, otivam da u4a..tva moito na ni6to ne prili4a.....

Jivotut tova e dvijenie-kazal rakut i trugnal nazad.

Тема мъжете по заведенията...нови [re: dushichka]  
Публикувано02.11.03 16:58

...са същите като навсякъде. а и аз обичам да излизам вечер на танци и е важно избрания да не е любител на планинско спокойствие, например. да му харесва нощния живот, музиката, да обича (и да може) да танцува.

да, темата е предизвикателно цинична. нарочно. освен последното изречение.

и разбира се, че е въпрос на гледна точка.

perception is reality

Тема Re: мъжете по заведенията...нови [re: dushichka]  
Публикувано02.11.03 17:50

аз пък не намирам разлика. секс и любов можеш да срещнеш навсякъде.
а и има дста (само)ирония в това което написах, да кажа, че явно не си личи.

а най-продължителната си любов напоследък срещнах на пл.Славейков. и го откарахме над 4 години. ей така, с подкосяване на колената се започна. но това е дълга/друга история.

пък и (раяснително) идеята беше за категориите мъже по клубовете и евентуалното развитие.

perception is reality

Тема Re: Категории мъженови [re: angella_hell]  
Автор Zorro (Z)
Публикувано02.11.03 17:53

Мохито повече ли ти харесва след ремонта?

Дяволите отидоха в рая

Тема Re: Мохитонови [re: Zorro]  
Публикувано02.11.03 18:27

абе харесва ми, че не са променили старата зала. щеше да ми липсва.

иначе не ни трябва второ Червило.

perception is reality

Тема мОятъ категОрия е няма ................нови [re: angella_hell]  
Автор ПpeпoдoбниЪ™ (у клубъ)
Публикувано02.11.03 18:35

... напиши след "аматЬОр" ... и пО дОлна категОриЯ ... категОриЯ "балък™" ... пОнеже аз там най-добре се вписвамъ

... пОне не мъ обиждай така,катъ не си пиСала за мОятъ категОриЯ™

Тема Re: мОятъ категОрия е няма ................нови [re: ПpeпoдoбниЪ™]  
Автор blatna_ve6tiza (6egadjiika)
Публикувано02.11.03 18:42

hehe prepodobnii:) mnogo si zabaven..:)

Jivotut tova e dvijenie-kazal rakut i trugnal nazad.

Тема Re: мОятъ категОрия е няма ................нови [re: ПpeпoдoбниЪ™]  
Публикувано02.11.03 18:46

те, балъците най-много ги има в категория Б... което си е повишение в класацията, так,ч е не сЪ сЪрди, дЬе

perception is reality

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.