Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:55 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Колко време ви трябва за втори тек?нови  
Автор kypopm (непознат )
Публикувано21.10.03 12:43

Колко време ви трябва за да го вдигнете за втори тек?
Питам защото на мен ми трябва около половин час, обаче жена ми недоволства - струва й се много. Нормално ли е това и колко е при вас?

Жените пък могат да споделят опита си с техните партньори.

Редактирано от kypopm на 21.10.03 13:15.

Тема zavisi,нови [re: kypopm]  
Автор Margich :) (izrodche :))
Публикувано21.10.03 13:35

poniakoga dori ne pada

1-2-3 min stigat, ama poniakoga predpochitame da ne povtariame, mi chak do sutrinta - toi si spi, divaneto, puk az si se sgoreshtiavam dopulnitelno i e mnogo po-silno useshtaneto sled tova... pone za men

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Тема Re: Колко време ви трябва за втори тек?нови [re: kypopm]  
Автор Slona_sf (твоя приятел)
Публикувано21.10.03 13:53

Принципно зависи от интензитета на половия живот за момента. Иначе една целувка време.
Аз за това предпочитам да не ме целуват.

Автор Grace (sex-addicted)
Публикувано21.10.03 13:57

Moiat moje da produlji vednaga, bez da mu pada, dokogato iskam

Share your passion.

Автор Dare_Devil (преводач)
Публикувано21.10.03 14:09

Уфф и аз съм така... минимум половин час ми трябва... а и като се случи понякога да свърша прекалено бързо - само за около половин час и гаджето иска още става много кофти...
Чувал съм за едно нещо, наречено огразъм без еякулация, след който веднага може пак да се продължи екшънът без да е нужно никакво време за презареждане, но нямам идея за какво точно става дума и как става тоя чалъм... продължавам да търся инфо по темата...

Feel the true power of the DARK SIDE!!!

Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано21.10.03 14:11

ами бро,принципно,ако свърша бързо на първия,просто не го вадя или само сменям презерватива/зависи от случая/сигурно зависи и на колко си години
но,ако е чак половин час,то ще ти кажа нещо-много зависи И от ПАРТНЬОРКАТА-и то не толкова дали е 90/60/90,а какво прави,ако веднага след като свършиш ти го погали нежно,позасмуче,няма ли след 3-4 мин да си онлайн?:))
а ако мрънка и недоволства,може и 3 нощи да си off-

майка му стара,това възможно ли е ?!

Тема Re: Колко време ви трябва за втори тек?нови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA]  
Автор Dare_Devil (преводач)
Публикувано21.10.03 14:16

Абе аз не съм на много години... (на 22 съм)... но това сме го пробвали... и идва един момент, когато имам чувството че ще се напикая... много кофти тръпка... За да не стане това ми трябва малко почивка...

Feel the true power of the DARK SIDE!!!

Автор fddd (female)
Публикувано21.10.03 14:20

Мисля, че е нужно известно време преди да стане за втори път, но имах случаи, при които гаджето ми каза, че дори без да го вади е продължавал и свършвал за втори път. Не му вярвах и все още мисля, че е невъзможно, но защо пък ще ме лъже че бил свършил и направо продължил след само 3-4 СЕКУНДИ почивка...?!?

Тема Re: Колко време ви трябва за втори тек?нови [re: Dare_Devil]  
Автор kypopm (непознат )
Публикувано21.10.03 14:32

На мен ми се случи 2 или 3 пъти да свърша без да изпитам оргазъм - и след това ми трябваха 2-3 минути за втория тек.
Как обаче става тоя номер не ми е съвсем ясно. Може и алкохол да съм употребил но не си спомням.

Тема Re: Колко време ви трябва за втори тек? [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA]  
Автор kypopm (непознат )
Публикувано21.10.03 14:35

Проблема е че жена ми го засмуква само като е чистичък.
Само първия път като го правихме - тогава беше като фурия. Веднага след като свърша го лапаше и ставаше пак.
Обаче сега нещо се гнуси.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.