|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Колко време ви трябва за втори тек?
|
|
Автор |
kypopm (непознат
) |
Публикувано | 21.10.03 12:43 |
|
Колко време ви трябва за да го вдигнете за втори тек?
Питам защото на мен ми трябва около половин час, обаче жена ми недоволства - струва й се много. Нормално ли е това и колко е при вас?
Жените пък могат да споделят опита си с техните партньори.Редактирано от kypopm на 21.10.03 13:15.
| |
|
poniakoga dori ne pada 
1-2-3 min stigat, ama poniakoga predpochitame da ne povtariame, mi chak do sutrinta - toi si spi, divaneto, puk az si se sgoreshtiavam dopulnitelno i e mnogo po-silno useshtaneto sled tova... pone za men   
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
Тема
|
Re: Колко време ви трябва за втори тек?
[re: kypopm]
|
|
Автор |
Slona_sf (твоя приятел) |
Публикувано | 21.10.03 13:53 |
|
Принципно зависи от интензитета на половия живот за момента. Иначе една целувка време.
Аз за това предпочитам да не ме целуват.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Grace (sex-addicted) |
Публикувано | 21.10.03 13:57 |
|
Moiat moje da produlji vednaga, bez da mu pada, dokogato iskam 
Share your passion.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dare_Devil (преводач) |
Публикувано | 21.10.03 14:09 |
|
Уфф и аз съм така... минимум половин час ми трябва... а и като се случи понякога да свърша прекалено бързо - само за около половин час и гаджето иска още става много кофти...
Чувал съм за едно нещо, наречено огразъм без еякулация, след който веднага може пак да се продължи екшънът без да е нужно никакво време за презареждане, но нямам идея за какво точно става дума и как става тоя чалъм... продължавам да търся инфо по темата...
Feel the true power of the DARK SIDE!!!
| |
|
ами бро,принципно,ако свърша бързо на първия,просто не го вадя или само сменям презерватива/зависи от случая /сигурно зависи и на колко си години
но,ако е чак половин час,то ще ти кажа нещо-много зависи И от ПАРТНЬОРКАТА-и то не толкова дали е 90/60/90,а какво прави,ако веднага след като свършиш ти го погали нежно,позасмуче,няма ли след 3-4 мин да си онлайн ?:))
а ако мрънка и недоволства,може и 3 нощи да си off-
майка му стара,това възможно ли е ?!
| |
|
Абе аз не съм на много години... (на 22 съм)... но това сме го пробвали... и идва един момент, когато имам чувството че ще се напикая... много кофти тръпка... За да не стане това ми трябва малко почивка...
Feel the true power of the DARK SIDE!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fddd (female) |
Публикувано | 21.10.03 14:20 |
|
Мисля, че е нужно известно време преди да стане за втори път, но имах случаи, при които гаджето ми каза, че дори без да го вади е продължавал и свършвал за втори път. Не му вярвах и все още мисля, че е невъзможно, но защо пък ще ме лъже че бил свършил и направо продължил след само 3-4 СЕКУНДИ почивка...?!?
| |
Тема
|
[re: Dare_Devil]
|
|
Автор |
kypopm (непознат
) |
Публикувано | 21.10.03 14:32 |
|
На мен ми се случи 2 или 3 пъти да свърша без да изпитам оргазъм - и след това ми трябваха 2-3 минути за втория тек.
Как обаче става тоя номер не ми е съвсем ясно. Може и алкохол да съм употребил но не си спомням.
| |
|
Проблема е че жена ми го засмуква само като е чистичък.
Само първия път като го правихме - тогава беше като фурия. Веднага след като свърша го лапаше и ставаше пак.
Обаче сега нещо се гнуси.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|