Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:02 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Искам да питам жените в клубанови  
Автор razbiram (но още се уча)
Публикувано03.10.03 11:39

дали се страхуват да изглеждат секси?

Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ!

Тема Re: Искам да питам жените в клубанови [re: razbiram]  
Автор imaranta (auror)
Публикувано03.10.03 11:41

Az li4no - ne, dori ne mi e hrumvalo 4e nqkoq jena trqbva da se strahuva ot tova

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Автор Ena ()))
Публикувано03.10.03 12:01

да..имала съм такива моменти...когато отивах на изпит в университета при някоя жена...))))) полагах всички усилия да не изглеждам секси.. да не взема н ещо да я раздразня с вида си ...прибрана коса..никакъв грим..бяла риза и пола точно до средата на коляното...

Автор Cтac (CRX seeker)
Публикувано03.10.03 12:07

аз бих допълнил и дали се страхуват да не би да не изглеждат достатъчно секси ?

Автор vehemence (разгорещена)
Публикувано03.10.03 12:32

най-добре се чувствам, когато съм секси , а той е май през повечето време.
Е понякога ме дразни, че ме зяпат, но такъв е риска да си секси

...to paradise with pleasure haunted by fear.....

Тема понеже мъжете си мислятнови [re: dushichka]  
Автор vehemence (разгорещена)
Публикувано03.10.03 13:16

че като си секси и като се подържаш и целта ти е да сваляш мъже, а то изобщо не е така
ама те милите понеже само секса им е в главата и веднага си правят изводи и си те представят как се мяташ в тяхното легло
аз пък много обичам да провокирам мъжките фантазии и после да си стоят само с тях

...to paradise with pleasure haunted by fear.....

Тема Re: понеже мъжете си мислятнови [re: vehemence]  
Автор troy@ ()
Публикувано03.10.03 13:22

Това последното, което си написала "аз пък много обичам да провокирам мъжките фантазии и после да си стоят само с тях " е доста гадничко.
А ако си на тяхно място как ще се чувстваш? Може би излъгана?!

Тема abe...нови [re: razbiram]  
Автор Margich :) (izrodche :))
Публикувано03.10.03 13:25

da se strahuvam - strahuvam se v sluchai kato onia put, kogato mi tekna da se vrushtam ot baseina Maria Luiza sama pesha v 1-2 chasa prez noshtta (az jiveia v Mladost 3) i biah s edni ultra kusi pantalonki i teniska... i na visoki obuvki

Ama me fashtashe shubeto samo, kogato niakoia ot minavashtite koli namaliava skorost.... hem i ne biah s goliamo dekolte, mamka mu.. i kato suzirah kola se popregurbvah i zapochvah da hodia sus sgunati kolena i patrava pohodka

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Тема Re: Искам да питам жените в клуба [re: artista]  
Автор razbiram (но още се уча)
Публикувано03.10.03 13:26

Ха, ти това не го ли знаеш? Не съди по себе си, момичето е много право, за жалост. Да знаеш какви коментари съм чувала и на мен лично какво са ми казвали – абе направо да откачиш от елементарно мислене. Всеки тъпунгер се чувства направо задължен да ти досажда и … хайде стига, ясно ви е.

Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ!

Тема Кофти си е понякога... [re: razbiram]  
Автор troy@ ()
Публикувано03.10.03 13:29

Има и неприятни изненади покрай секси външен вид.
Сега може да ми кажете, че "който каквото търси, това си и намира", но съвсем не е така. Можеш да го разбереш едва, когато си изпатиш.
Не пожелавам на никоя жена, така както си изглежда секси и се чувства добре, да попадне пред погледа на безскруполен идиот
Понякога трябва да се внимава, в зависимост от това къде си. Понякога си ме е шубе и гледам да си бия шута докато е време.
По добре сам да си развалиш купона, от колкото някой друг да ти го развали.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.