|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Писна ми!
|
|
Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
Публикувано | 29.09.03 23:09 |
|
Писна ми да чета мнения, в които всеки, който е различен от нас, който не е идеален и който не се пише за всезнайко, да се определя като КОМПЛЕКСАР.
Много досадно става вече, да знаете.
Затова ще ви кажа моето скромно мнение по въпроса:
ВСИЧКИ СМЕ КОМПЛЕКСАРИ В ГОЛЯМА ИЛИ МАЛКА СТЕПЕН.
Няма човек, който да няма страхове и несигурности, няма човек, който да е толкова самоуверен, че нищо, ама НИЩО да не го притеснява. Не е ли така?
Признайте си!
Това означава, че няма човек, който да няма поне един комплекс. Това е истината. Всичко друго са празни приказки!
И най-големият, опитният и добрият любовник се притеснява дали е задоволил поредното гадже, и , който излезе тука и каже, че не е така...хм, значи лъже.
Започвам аз: аз съм комплексарка, защото се притеснявам дали доставям достатъчно удоволствие на приятеля си, дали наистина му харесват циците ми или казва това, само ей така, дали му харесва свирката, понеже не винаги го чувам да пъшка, дали тази вечер ми е обърнал гръб, понеже е изморен, както казва, или понеже не съм му интересна(е, на сутринта все пак получавам желания отговор, но това са подробности).
Хайде де, признайте си, че всички сме комплексари малко или много! Хайде!
Има ли смели хора тука? Или само си плямпаме колкото да не заспим...
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
|
Всеки се притеснява от нещо - това е нормално !
Ама ти си уникална -- щом се притесняваш дали правиш хубави свирки - ами питай го де - ако не ти каже -- ела при мене - аз ще ти кажа ! Ей -- и нема да се косиш -- това че ти обръща гръб не е страшно - скоро като почне и да го няма - е тогава може да почнеш да се притесняваш -   ! НЕМА ДА СЕ ПЛАШИШ !
отворена , отворена пък свирки не може да прави !
ARE U TALKIN' TO ME ?
| |
|
Вярвай ми, ако слушаш всички в тоя клуб накрая до бесило ще я докараш.
Комплексари ала-бала
Всеки тука много компетентен се пише. Даже и аз се превъзнасям отвреме-навреме и давам съвети като един Соломон Премъдри. Иначе правя секс на загазена лампа
Никой недей слуша! Иначе не само комплексарка ами и дърво ще те изкарат, и психопатка и истеричка и умствено изостнала.
Ей ме, признавам си, че съм комплексарка. Много съм зле. Особено на тема тяло. Тя коя ли жена се харесва де ама ...
Само на едно тема никой не може да ме комплексира Доволна съм, че поне имам вяра във силата на студенокръвния си интелект
| |
|
Уникална ли съм? А ти не се ли притесняваш как се представяш пред гаджето? Все пак всичко е субективно и, даже и някои да са ти казвали, че си супер, това не означава, че други ще мислят същото. Даже и не означава, че с един и същи човек ще е винаги супер. Казах "притеснявам се" в смисъл, че се чудя понякога или си мисля за това, а не че съм тръгнала да се вайкам и тюхкам и да не ми идва съня за това.
А за това, че ми обръща гръб, да, малко е притеснително, но все пак всичко си има обяснение, както съм посочила. Друг е въпросът, който засягаш, че може да почне да го няма въобще по-нататък. Това е друго притеснение, но не мисля, че е необходимо да мисля за това в момента. Като му дойде времето, ще мисля по въпроса, ще се попритеснявам, ще си поплача, най-вероятно, пък после, пак напред.
Мисълта ми беше съвсем друга, ама ти явно си на друга вълна.
Свирки му се искат, хахахха. 
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
|
Доказа, че си откровена!
Силата на човека идва тогава, когато не се налага да лъже, пред другите или пред себе си. Тогава имаме мощ за хиляда. Аз лично съм така. В истината никой не може да те апострофира или изнудва. Може само да се опита да те нарани, но няма да успее, ако ти не го позволиш!!!
Напред!
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
|
майтапя се бе скъпа -- разбира се че всеки се притеснява за нещо == е аз не се притеснявам конкретно за сексуалното си представяне == щото ако не и харесва ще ме замести - тъй като не ме е -- или съм добре или пък няма кой друг да я вземе !! И в двата случая пак си остава моя !!  Са за твоя проблем -- за цицките има силикон - за свирките ами то не е голяма философия ако не можеш да се научиш == това е като да готвиш = ако искаш ще се научиш !!!  а за свирките че ми се искат - абе не съм им голям фен ама ако имаш някоя приятелка която е загоряла да захапа Наско Сираков ( щото тъй се казва автомата ми ) нека заповяда !!!   
ARE U TALKIN' TO ME ?
| |
|
Ясно.
Say no more...
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
|
Права си, че няма идеални хора... Доколко някои си го признават или прикриват с псевдо-заместители, е друг въпрос...
Включително и аз не се имам за съвършен. В края на краищата пълното съвършенство не съществува в природата....
Заралия
Love... Passion... Woman...
| |
|
Добре дошъл в отбора на "комплексарите, които си признаха" !
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
|
Страшно си ми симпатична, но смятам, че е направо неблагоразумие да се предоставяш с такава готовност на разни хиени, които това и чакат.
Разбирам, че имаш нужда да бъдеш откровена - и аз я имам - но заедно с това ставаш и уязвима.
Въпросът е ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

Fuel for the soul
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|