Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 09.05.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Помните ли моите Кошмари?нови  
Автор Иryaнa (наранена, зла)
Публикувано08.09.03 21:49

Старите клубари ще се сетят.
За останалите -

С коментарите и всичкото.
Интересно ли ви е какво стана?
Тя се върна и още сигурно преди да разопаковала багажа му се обади. Ала-бала ... дай да се видим! Той ме пита дали можело. Що за въпрос? "Не, няма да ходиш", това ли да кажа? Не е в стила ми да забранявам. И аз понеже винаги съм искала да му давам свобода и реших да не съм такава ревнива крава и да го пусна да идат да се видят в името на доброто старо време. И той се изкъпа, гелоса, парфюмира и замина в седем вечерта на среща с бившето гадже. Пита ме дали съм искала да дойда. Гордост, бейби, не съм ти пъдарин. Не отидох. Останах си в къщи да лъскам банята.
Към 8 часа погледнах часовника и се почудих дали вече не си идва, но после сама се скастрих да не съм такава и се задълбочих в плиткия филм по телевизията. Към 9 излязох с кучето, за да го видим като си идва. До 12 часа разхождах животинката насам-натам по улицата, чак на нея й писна и я прибрах. Премръзнах. Още към 11 ми се беше изпарила цялата либералност. Исках само да се върне и да му прегризя гърлото. Прибрах се. Легнах си. Исках да заспя, но се стрясках при всеки шум от кола. Заспах в 12:30, събудих се в 12:40. Мотах се из къщата, изгледах си очите през прозореца (дядо Йоцо гледа), проверих де що поща имам.
Към 1:20 той се прибра. Исках да се усмихна, да го прегърна за здрасти и да го питам дали се е забавлявал. Но бях живия бяс в образа на дребна брюнетка. Никога не съм подозирала такава злоба в себе си. Побъркващо! А той ме гледаше учуден.
"Ти ме изпрати с усмивка, мислех, че всичко е наред?"
Ако се беше пробрал в 10 щеше да си е наред. Но в един? Либералност, свободомислие ама еби му майката!
Взех си нещата и спах на дивана.
Казва, че са излезли и само са си говорили макар че тя го е посрещнала сама в тях. Почти му вярвам, защото той е толкова честен човек по принцип ...
Но как не можа да си развали кефа от приятния разговор с нея и да се прибере по рано? Поне от жал към мен.
Ако имах книжка щях да се кача в колата и да карам накъдето ми видят очите.
Но няма накъде да отида. Не умея да въртя женските номера за събужадане на мъжката страст. И ся кво?

Blue morning, blue day
Cant you see things my way?
Blue morning, cant you see
what your love has done to me?

Редактирано от Иryaнa на 08.09.03 22:44.

Тема Re:нови [re: Иryaнa]  
Автор maira (отсъстваща)
Публикувано08.09.03 21:56

По-добре говори с него за това, че си наранена. Не допускай това да се случи отново. Не дръж гнева у себе си! Хей, стискам ти палци.

Тема Re: Помните ли моите Кошмари?нови [re: Иryaнa]  
Автор Mitsubishi (turbodisel)
Публикувано08.09.03 22:18

Влизам си аз в тоя клуб и съм се приготвил да понауча нещо за секса, пък то кво? Игуана тука пише за любов??????????? По-скоро за ревност, но ревността не е секс. Или е? Поправете ме, ако греша. Ми на тая тема май не й е тука мястото. Чета, че клуба си има модератор, дори двама. Дано да има, щото самолет без пилот си е страшна работа. Има и някакъв Черути Черупката - баси тъпото копеле дето е, но не е сам. Другия ненормалник се подвизава с много имена: Kirimidka, Samotnikut, don_Pablo, simply the best, belia angel. От 50 поредни постинга, 14 са негови и всичките са все тъпи.
Само си казвам мнението, но ми се струва, че някой не си гледа работата (задълженията). Има ли пилот в самолета?

Тема Помниме ги!нови [re: Иryaнa]  
Автор 3aдoвoлявaщ (положителен)
Публикувано08.09.03 22:21

Хей, успокой се! Нищо фатално не се е случило. Просто се е самозабравил. Било му е приятно да си говорят и е забравил за времето, а и за това как се чустваш ти. Бил съм в подобно на неговото положение и си представям какво се е случило.
Недей да прекъсваш тази връзка само защото се е виждал със старо гадже и ти не можеш да проедолееш ревността си към нея. Не си мисли че можеш да завладееш напълно мислите на един мъж за години и през това време той даже да не си помисли да се среща с други жени. И не си задавай въпроса какво повече е тя- по този въпрос мъжката логика се приближава до женската такава- т.е. липсва.
Знам какво е да не можеш да си намериш място от ревност и тя да те гризе непрекъснато отвътре. Разбирам те напълно. Ревността започва от чуството за несигурност. От страха да не загубиш този човек. Помисли дали му вярваш и ако да- потисни ревноста. Ако не- връзката ти е обречена. Но и в двата случая продължавай да го наблюдаваш (напълно те подкрепям за шпионският софтуер, на мен той ми е помогнал доста)
С "женските номера за събуждане на страст" не може да се изкара дълго. Ако не е стабилна основата на връзката те могат само да отложат края, но не и да го предотвратят.
и пак: отпусни се. не си късай нервите с този случай. не си заслужава.

Тема Re: Помните ли моите Кошмари?нови [re: Mitsubishi]  
Публикувано08.09.03 22:26

Това освен, че е клуб за секс е и едно общество където повечето се познават виртуално и си говорят не само за секс, а и за други неща дето ги тровят. Ти си нов още и не си свикал ама ако обичаш недей призовава модератора.
Няма смисъл. Едва ли ще изтрие тема на редовен клубар заради някаква еднодневка като теб.

Автор oблaчe (въздушна)
Публикувано08.09.03 22:32

Не се измъчвай ами утре излез купи си нещо хубаво и си направи една хубава вечер излез с приятелки и се забавлявай :-))

Автор Hot lce (непознат )
Публикувано08.09.03 22:44

Хм, естествено в една връзка трябва да има вяра в другия. Както и свобода, но нека не бъркаме свободата със слободията.
Дали приятеля ти е честен с теб - не знам. Всъщност това няма значение, защото духовната изневяра е по-жестока от физическата.
От цялата ситуация можеш да си направиш само един извод - не позволявай повече това. Ако те обича с цялата си душа той също не би го поискал.
Не казвам да не се среща с други жени. Не. Но да прекара с тях 6-7 часа, е това вече е прекалено.

Тема Ама ти...нови [re: Иryaнa]  
Автор Цap Изpoд ((XVIII))
Публикувано08.09.03 23:28

като се събрахте плати ли на родителите му 10 000 лева, или може би им дари Лада?

Егоцентризма е нещо грозно, мноого грозно.
Идеята за сексуалната собственост от своя страна е една от най-грозните прояви на егоцентризма.
Сиреч на грозното грозното.

Автор duda ()
Публикувано08.09.03 23:30

Слушай ме внимателно - много добре си прецени ситуацията, защото аз така срещнах едно старо гадже- първата ми любов и работата отече! Стана тя каквато стана - зарязах предишния и т.н. без да влизам в подробности че вече имиме и детенце! Внимавай да не стане "чао, чао бамбино!" В случай, че те интересува повече за подобна на твоята ситуация само свирни! И си отваряй очите- защото едно се говори, друго се прави, трето излиза! Успех!!

Тема Re: Ама ти... [re: Цap Изpoд]  
Публикувано09.09.03 00:54

Сериозно?
На "сексуалната собственост" й се вика "вярност". И е нещо доста приятно и желано. Нормалните хора със стремеж към здрава връзка умеят да го ценят, а другите, които само искат да блеснат в интернет като обиждат другите могат да си спестят остроумнията за лади. Щом аз съм му била вярна макар че са се опитвали да ме изкушат очаквам същото.
Не казвам, че е изневерил. Но ситуацията беше гадна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.