Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:08 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Техники при гълтанетонови  
Автор Aмeли (Пулен)
Публикувано29.08.03 10:55

Ами, след всеки опит да гълтам все се стига до драйф ... Уж психически съм готова за това, ама ей го - пак така стана ... Дори не знам дали е нормално ... Направо изпитвам чувство за вина ... Една приятелка ми разправяше, че събирала спермата в устата и след това я изплювала в банята, ама предполагам, че т'ва не се брои за гълтане. А и как може да събереш нещо дето пръска навсякъде ?!?!? Мислех си да пробвам с презерватив как става - нещо като суха тренировка - ама сещате се, че "потърпевшия" е против ...
Та, въпросът ми е практически: интересува ме дали има някакви специални техники при гълтането (по подразбиране психическата настройка е налице). Моля, споделете имали ли сте подобен на моя проблем и как сте го решили. Ще се радвам да се поуча от вашия опит или наблюдения. Предварително ви благодаря.

Тема Re: Техники при гълтанетонови [re: Aмeли]  
Автор razbiram (но още се уча)
Публикувано29.08.03 11:10

Ох, боя се, че не ти е налице психическата нагласа, щом се получава така! На мен, ако ми се случва така, просто ще спра да се пробвам, както направих след трите си добросъвестни опита, завършили по един и същ начин, да се науча да ям шкембе чорба. Сори за сравнението. Това не е решение на проблема, само споделям мнение. Някой по-умен да каже, при мен се получи спонтанно и доста късно (аз съм си малко бавноразвиваща), но вече пък съм забравила, че е имало проблем.

Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ!

Тема Mnogo mi e interesno!!!!нови [re: Aмeли]  
Автор GAlNER (Stay COOL!!!)
Публикувано29.08.03 11:12

Kak sled kato psihi4eskata nastroika si e nalice - povra6ta6?! Tuka ne6tata se vzaimoizkliu4vat! O4evidno, sled kato povra6ta6, zna4i niama nikakava psihi4eska nastroika! Mnogo sme si govorili na taia tema s gadjeto mi i tia go preodolia sled 3tia pat! Vapreki, 4e do povra6tane i parvite pati ne e stigala, samo prave6e takiva fizionomii, 4e me zabolia sarceto! Ta vsi4ko e do psihi4eska naglasa! Ako iska6 pre tova se alkoholizirai malko! Az vednaj se biah napil v edna kra4ma i se hvanah na bas, 4e 6te izpia oloito i oceta ot ko6ni4kata posredata na masata...- izpih gi!!!! Nenormalna rabota!! A posle kogato biah trezven i imah raztroistvo i triabva6e da izpia edna lajica ocet, 6tiah da si izdraifam 4ervata! Taka 4e ivno e 4e ne si bila gotova!

NO PAIN-NO GAIN!!!

Автор 4erna (непозната)
Публикувано29.08.03 11:50

Няма техники мила просто трябва да го желаеш!

Пробвай да си го вкараш по дълбоко за да свърши направо във гърлото това е ако вкуса те притеснява има и втори вариант ако мъжа се прзни силно и по този начин дразни "гълтача" в гърлото ти тогава - не го вкарвай дълбоко а го събери в уста и го глътни.
С времето е възможно да започне много да ти харесва, като на мен

Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано29.08.03 12:05

edna bifsha frendka si go slagashe zad gulta4a i taka-kaza,4e i e bilo po-lesno,hem i po-dobre wliza,hem i wkusa po-amlko se useshta,direktno w gyrloto wlizalo,wse edno kakto piesh tekila piesh))

Нема лесно

Тема Може ли някой да ми обяснинови [re: Aмeли]  
Автор DVD ()
Публикувано29.08.03 13:06

защо трябва да се правят неща, които не са ви приятни?!?

Мен лично ми е все едно дали ще ми го глътнат или ще отиде "на вятъра"...

Тема Не мисля,нови [re: DVD]  
Автор Aмeли (Пулен)
Публикувано29.08.03 14:12

че ми е неприятно. По-скоро драйфам от нещо друго. Не е от вкуса на спермата, щото съм опитвала вече и не е лоша. По-скоро от натиска върху езика ... или пък от струята нещо ... не знам ...

Но дори да ми беше неприятно, пак щях да искам да опитам от всичко.

Тема Re: Не мисля,нови [re: Aмeли]  
Автор pax (разпознат)
Публикувано29.08.03 14:36

леле, завиждам ти на ентусиазма ... дай боже всеки му

Тема Re: Техники при гълтанетонови [re: 4erna]  
Автор Animal (Your Master)
Публикувано29.08.03 14:49

това си е един качествен съвет
.....поздрави

Тема Re: Не мисля,нови [re: Aмeли]  
Автор Animal (Your Master)
Публикувано29.08.03 14:58

Според мен моментът е психически при теб, трябва да го преодолееш. Въпреки, че съм мъж ще се опитам да ти дам съвет. Аз например, като започнах за пръв път да смуча жена между краката, честно казано бях изнензадан от леко соленото сокче, което вкусих и не мога да кажа, че ми беше приятно. Но я възбуждаше страхотно и аз продължих, е мога да кажа, че лека по лека започна да ми харесва и сега със сигурност мога да кажа, че ме възбужда да го правя страхотно. Но има неща, които са задължителни, да е обръсната и с добра хигиена и мога да кажа, че нищо не може да ме спре
Може би трябва да помислиш над проблема какво точно те кара да не можеш да гълташ, щом не е вкусът на спермата, не виждам причина да не можеш да се справиш. Ако можеш помисли по въпроса и ако имаш проблеми сподели тук в темата, да се опитаме да помогнем, но от това което прочетох до тук не виждам причина да не се справиш

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.