|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Музика и секс!?
|
|
Автор |
Slona_sf (непознат) |
Публикувано | 14.08.03 22:14 |
|
В интимните отношения всеки има своите предпочитания. Аз обичам да свири музика по време на секс. Някак си естествените звуци ме разсейват и ме карат да си задавам въпроси по отношение на истинноста им. Просто имах случай в който "тя преигра" и от тогава гледам да звучи музика - истинска!
До толкова свикнах, че понякога когато нищо не ми свири/музика де / се получават смущния.
Кажете ми, вие обичате ли музиката по време на секс или сте над тези неща? 
| |
Тема
|
Re: Музика и секс!?
[re: Slona_sf]
|
|
Автор |
Иryaнa (зъбата и рогата) |
Публикувано | 15.08.03 11:10 |
|
Над тези неща съм откакто един ден от компа тръгна химна на републиката по време на пиков момент 
Един ме разбра, и то погрешно.
| |
|
разбира се-но повеч1е обичам да чувам естествените й звуци.......много ме възбуждат....верно,че може невинаги да са толкова естествени:(
| |
Тема
|
drugo si e s muzika :)
[re: Slona_sf]
|
|
Автор |
qfwfq (пътешественик) |
Публикувано | 15.08.03 11:18 |
|
inspirira i nastroiva ;-)
makar, che stonovete i shepotite na liubimiq chovek se broqt za takava ...
ili shumat na vylnite...eeh 
that`s how I made the shell: simply to express myself.
| |
|
Момента е бил върхов...
Музиката е била възвишена!
И какво - станахте и застанахте мирно докато свърши химна ли?
Колкото до моето мнение - с музика или без - щом си обичаш пратньора, това е без значение... Значение има само това че сте заедно...
"— Треска те хваща, а? — шепнеше тихо, с подмигване бай Ганьо"
БАЙ ГАНЬО СЕ ВЪРНА ОТ ЕВРОПА
| |
|
На гости сте, например. Оставате да преспите (ако има място за всички в къщата, но все пак в различни легла, нали :)) ). Да, обаче, се сещате, че може и да се позанимаете малко един с друг ииииии... дааааа, ама музиката е в стаята на домакините кикикики   . Ииии, отиваш, тропаш им на вратата, изкарваш домакина едва попрепасал се с една кърпа през кръстчето ( ) и най-учтиво му измъкваш плейъра под предлог, че човек на легло те чака и... 'няма как, нали разбираш...'.
Хехек, да де, аз пак шегички си правя.  
И ми хареса изказаното мнение (щот' и аз съм на тоз акъл).
Поздравче от леля  .
Сродна душа - на една ръка разстояние.
| |
|
Аз така две години подред разбирам, че е дошла новата година! 
| |
|
Е другия вариант е да ги събудиш с пеене и да ги поканиш да направите квартет.  
И аз се шегувам....
| |
|
Особенно ако са примесени с други естествени звуци - тези от матрака, отмерващи темпото. 
| |
|
На тебе отдава ли ти се ръченицата?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|