|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Контузии по време на секс
|
|
Автор |
Иryaнa (зъбата и рогата) |
Публикувано | 22.08.03 19:29 |
|
В една от темичките Gainer разказваше за момиче, което по време на секс без да иска счупило нощната лампа с глава и после я боляло. Сетих се за нещо...
Седим си след един изпит по английски в гимназията, пием водка в 10 часа сутринта и се отвори темата за секс. Едното от момичетата, страшно оборотна пичка, разказа как веднъж докато се чукали с приятеля и почнала да й се блъска главата в едни тръби (не знам къде да го правили, освен да е било под мивката)
Случвало ли ви се е след секс да ходите насинени, пребити, с главоболие, ... хемороиди
Аз съм имала волан отпечатан на гърба и болешеееее 
| |
Тема
|
Az li4no...
[re: Иryaнa]
|
|
Автор |
GAlNER (Stay COOL!!!) |
Публикувано | 22.08.03 19:56 |
|
sam hodil, na lekar zaradi po4ti razkasni rani na garba ot sa6tata taia diva kotka(deto srupi lampata), koiato po vreme na orgazam re6i, 4e garba mi e miasto sa ostrene na nokti. Ne sam znael, 4e jenskia manikiur e tolkova zdrav ili 4e majkata koja e tolkova "afiv"!!! Krav, hora, KRAV se lee6e ot garba mi!!! Lekarkata sigurno e pomislila, 4e 4lenuvam v niakoia sekta kadeto sa me bili s km6ik! A az prosto iskah malko bolni4ni, za da ne hodia na rabota i da nau4a kotkata na smerenie!
NO PAIN-NO GAIN!!!
Редактирано от GAlNER на 22.08.03 19:57.
| |
Тема
|
Re: Контузии по време на секс
|
|
Автор |
deVALMOND (vicont) |
Публикувано | 22.08.03 20:24 |
|
Скъпа, г-це Земноводна, Вие отваряте една много болезнена за мен тема. С много болка ще потвърдя Вашето съмнение, че често любовните преживявания са опасни и нараняващи. Ето и моите примери:
Да започнем с най- ранния, с първия контакт загубих Девствеността си, наистина могъщата ми физика не пострада, но Безсмъртната ми Душа... какво страдание по- загубената чистота! Страдах с дни!
По- нататък в една злочесто рандеву сред тревата загубих първия си мобилен телефон, аз и моята дама бяхме изненадани от банда охранители в твърде интимен момент и на всичкото отгоре бяхме зловещо изпохапани от комарите, които също не се трогнаха от светостта на акта.
Изброявам, за да покажа как контузиите могат да бъдат не само физически но, и психически, и финансови.
Ще спра до тук защото времето ме притиска, но мога да приведа още много примери в тази посока. ЗА БОГА,СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПАЗЕТЕ СЕ!!!
Загрижено Ваш В.
(виконт)
| |
|
Мускулна треска на езика.. Не ме питай как се постига такъв резултат.
На синините, ухапванията и белези от восък отдавна не обръщам внимание.
П.П. Мечтая си за мускулна треска на хобота!:))))))
| |
Тема
|
[re: deVALMOND]
|
|
Автор |
Публикувано | 22.08.03 20:38 |
|
Искренно се смях, скъпи виконте!
На един мой приятел му бяха откраднали телефона, заедно с чантичката на дамата (Н. знам че четеш )
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTR (непознат) |
Публикувано | 22.08.03 20:42 |
|
не съм глупак но не съм и със схванати мускули на бузите-иначе щях да се смея постоянно - ден и нощ и да демонстрирам миролюбие към твоята особа защото пишеш интересно 
| |
Тема
|
[re: DTR]
|
|
Автор |
Публикувано | 22.08.03 20:45 |
|
Най-големия комплимент за мен в тази обстановка, натежала от простотия и враждебност 
| |
|
Hehe mili spomeni. Kogato go napravih za pyrvi pyt bjah me na edin moket na poda. Na sledvashtijat den zabeljazah che gyrba mi i zadnikami se bjaha protrili:))
Pravi kakvoto trjabv, pyk da stava kakvoto shte
| |
Тема
|
[re: Herzog Tryn]
|
|
Автор |
Публикувано | 22.08.03 21:39 |
|
Като каза .... имала съм и кървава раничка на гърба от ръб на маса ... не знам как не съм го усетила на момента ама после се оказа и че целия ми гръб е натъртен ... много стандартно, ама в леглото ми е мекичко ....
| |
|
Znaem, znaem kak e  
Pravi kakvoto trjabv, pyk da stava kakvoto shte
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|