Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:11 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Контузии по време на секснови  
Автор Иryaнa (зъбата и рогата)
Публикувано22.08.03 19:29

В една от темичките Gainer разказваше за момиче, което по време на секс без да иска счупило нощната лампа с глава и после я боляло. Сетих се за нещо...
Седим си след един изпит по английски в гимназията, пием водка в 10 часа сутринта и се отвори темата за секс. Едното от момичетата, страшно оборотна пичка, разказа как веднъж докато се чукали с приятеля и почнала да й се блъска главата в едни тръби (не знам къде да го правили, освен да е било под мивката)
Случвало ли ви се е след секс да ходите насинени, пребити, с главоболие, ... хемороиди
Аз съм имала волан отпечатан на гърба и болешеееее

Тема Az li4no...нови [re: Иryaнa]  
Автор GAlNER (Stay COOL!!!)
Публикувано22.08.03 19:56

sam hodil, na lekar zaradi po4ti razkasni rani na garba ot sa6tata taia diva kotka(deto srupi lampata), koiato po vreme na orgazam re6i, 4e garba mi e miasto sa ostrene na nokti. Ne sam znael, 4e jenskia manikiur e tolkova zdrav ili 4e majkata koja e tolkova "afiv"!!! Krav, hora, KRAV se lee6e ot garba mi!!! Lekarkata sigurno e pomislila, 4e 4lenuvam v niakoia sekta kadeto sa me bili s km6ik! A az prosto iskah malko bolni4ni, za da ne hodia na rabota i da nau4a kotkata na smerenie!

NO PAIN-NO GAIN!!!

Редактирано от GAlNER на 22.08.03 19:57.

Тема Re: Контузии по време на секснови [re: Иryaнa]  
Автор deVALMOND (vicont)
Публикувано22.08.03 20:24

Скъпа, г-це Земноводна, Вие отваряте една много болезнена за мен тема. С много болка ще потвърдя Вашето съмнение, че често любовните преживявания са опасни и нараняващи. Ето и моите примери:
Да започнем с най- ранния, с първия контакт загубих Девствеността си, наистина могъщата ми физика не пострада, но Безсмъртната ми Душа... какво страдание по- загубената чистота! Страдах с дни!
По- нататък в една злочесто рандеву сред тревата загубих първия си мобилен телефон, аз и моята дама бяхме изненадани от банда охранители в твърде интимен момент и на всичкото отгоре бяхме зловещо изпохапани от комарите, които също не се трогнаха от светостта на акта.
Изброявам, за да покажа как контузиите могат да бъдат не само физически но, и психически, и финансови.
Ще спра до тук защото времето ме притиска, но мога да приведа още много примери в тази посока. ЗА БОГА,СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПАЗЕТЕ СЕ!!!

Загрижено Ваш В.
(виконт)

Тема Мускулна тресканови [re: Иryaнa]  
Автор Slona_sf (твоя приятел)
Публикувано22.08.03 20:25

Мускулна треска на езика.. Не ме питай как се постига такъв резултат.

На синините, ухапванията и белези от восък отдавна не обръщам внимание.

П.П. Мечтая си за мускулна треска на хобота!:))))))

Тема Re: Контузии по време на секснови [re: deVALMOND]  
Публикувано22.08.03 20:38

Искренно се смях, скъпи виконте!
На един мой приятел му бяха откраднали телефона, заедно с чантичката на дамата (Н. знам че четеш )

Автор DTR (непознат)
Публикувано22.08.03 20:42

не съм глупак но не съм и със схванати мускули на бузите-иначе щях да се смея постоянно - ден и нощ и да демонстрирам миролюбие към твоята особа защото пишеш интересно

Тема Re: Контузии по време на секснови [re: DTR]  
Публикувано22.08.03 20:45

Най-големия комплимент за мен в тази обстановка, натежала от простотия и враждебност

Автор Herzog Tryn (старо куче)
Публикувано22.08.03 21:01

Hehe mili spomeni. Kogato go napravih za pyrvi pyt bjah me na edin moket na poda. Na sledvashtijat den zabeljazah che gyrba mi i zadnikami se bjaha protrili:))

Pravi kakvoto trjabv, pyk da stava kakvoto shte

Тема Re: Контузии по време на секс [re: Herzog Tryn]  
Публикувано22.08.03 21:39

Като каза .... имала съм и кървава раничка на гърба от ръб на маса ... не знам как не съм го усетила на момента ама после се оказа и че целия ми гръб е натъртен ... много стандартно, ама в леглото ми е мекичко ....

Тема Re: Контузии по време на секс [re: Иryaнa]  
Автор Herzog Tryn (старо куче)
Публикувано22.08.03 22:18

Znaem, znaem kak e

Pravi kakvoto trjabv, pyk da stava kakvoto shte

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.