Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:34 12.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема влиянието на клуба върху интимните ви отношения?нови  
Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано02.08.03 16:37

колко от вас, скъпи клубари и клубарки, пишат тук с ясното съзнание, че партньорът им (или един от партньорите им), ще го прочетат? и как се отразява това на отношенията ви? ами на това, което пишете - има ли автоцензура?

независимо от това дали гаджето знае или не ника ви.... (между другото, разкрих тайния ник на моето за 2 дни по стила:)))))

аз например имам доста сериозни лични впечатления... когато започнах да пиша тук, бях невероятно искрена... както никога преди. и, естествено, гаджето знаеше че пиша, както и псевдонима и паролата ми, но го бях помолила да не чете (ако може). след това обаче малко по малко явно съм събудила любопитството му (всъщност помня - това беше покрай адски дългата дискусия на тема "оралния и аналния секс - противоестествени, изнасилване или дар от дявола" ;-) защото той започна не само да чете, но и да пописва. и после да попитва: абе ти... това защо... абе ти с тоя да не би нещо... и дори се вдъхнови да анатемоса клуба, забравяйки че точно тук "се светнах" на тема "свирката или как да вдъхнем на мъжа нови сили" или "кола-маската - удоволствие за трима". година по-късно отпадна ревността към определени членове, остана ревността, породена от интереса ми към клубчето... както и частичната автоцензура, която си наложих...

така де, провлачих крак, кажете и вие... има например една сладка двойка, Уика и Лари, които се позагубиха, със сигурност има поне още няколко души...

...не знам дали клуба се превръща в бойна сцена или място за тънко изясняване на отношения и гледни точки... по дяволите, не знам дали е за добро.... знам само, че ми се наложи да обяснявам къде какво защо съм искала да кажа... и да се опитвам да разбера какво е искал да каже поета, и дали го е писал по принцип, или конкретно го е насочил към мен... глупава работа :-/

Ами вие? само четящите тук... какво е да знаеш за любимия неща, които той си мисли, че не знаете? ревнувате ли?
хм... сега се сетих, че доста хора влизат за първи път (или по принцип) в клубовете заради някого... на принципа той/тя пише, дай да надникна там...

..... Живота е хууубав ..... слънчеви усмивки! .....

Редактирано от cлънчицe на 02.08.03 19:03.

Тема Би било готинонови [re: cлънчицe]  
Автор DVD ()
Публикувано02.08.03 17:02

и аз да съм в тази ситуация, но не съм поради простата причина че в момента съм сам...

Значи като правим нещастни опити тука да те заинтригуваме, само ти вдигаме акциите пред любимия - така ли е?

Той трябва да е умен и да знае, че едно е да говориш, друго е да мислиш, трето е да искаш и четвърто и пето е да направиш нещо... (в днешно време говоренето е преди мисленето) - така че не се притеснявай - това че си четете взаимно писаниците само ще ви повиши доверието!!!

Тема Re: влиянието на клуба върху интимните ви отношения?нови [re: cлънчицe]  
Автор Tycи ()
Публикувано02.08.03 17:02

моя няма как да прочете нищо тук, разказвам му понякога за някои от темите и мненията, защото иначе се чуди защо зяпам монитора и се хиля. Има теми които са ми подсказали как да постъпя в определен момент, или са ми "разкрили" някои от тайните мъжки, което ми е било в полза не само в леглото, но и в нормалните ежедневни отношения...

Автор Иryaнa (iguanodont)
Публикувано02.08.03 17:42

След часове щуране из останалите клубове всичко тук безкрайно ми залипсва и се върнах като бумеранг. Баси, не знаех, че толкова хора ще изреват като кажа, че се махам
Темичката е хубава и не е изтъркана (за справка "Симулирате ли оргазъм и колко често?" на новака _EXTREME_)
Моя партньор (Боже, как звучи!!!) не влиза в клубовете и безкрайно мрази да ме вижда там, защото мисли, че са глупости и иска компа за да играе NFS hot pursuit. Ако имаме нещо да си изясняваме относно секса го правим на живо, струва ми се, че Интернет не е мястото за това. Но ...
За известно време бях с друг ник, който и преди съм ползвала и неговия най-добър приятел ме беше познал. Аз бях ужасно изкрена и сега съжалявам за това, защото не е хубаво да чуеш от свой познат "Охооо, ама ти такива неща ли си правила?"

ПП. Сменям стратегията в клубовете. Снизхождение към еднодневките, уважение към аристокрацията, насмешка към фукльовците. В живота, по повод моите кошмари (за справка темата Кошмари) също сменям стратегията. Стига страхове, да прегазим кучката Може и да ми открадне "партньора" но преди това ще я натровя. Да ме помни!

Никога не гъделичкай дявола (Игуана) под опашката

Тема YEEEEEEEE :))))))нови [re: Иryaнa]  
Автор Margich :) (izrodche :))
Публикувано02.08.03 22:53

Iguana se zavurnaaaaaa Vidia li, che pri nas si e nai-slavno, aaaaa?????

Pravilno si reshila za kuchkata..... MUST DIE Sled tova da se sreshta kolkoto si shte s partniora..... no tova shte e v Ada

A kolkoto do otnosheniata s partniora...... imenno toi mi pokaza tova clubche - beshe se natuknal sluchino na nego, no ottogava poveche ne e vlizal (pone dokolkoto mi e izvestno)... Az obache se zaintriguvah i dosta redovno si vlizah i nakraia vzeh, che propisah.... taka che moje da se kaje, che blagodarenie na nego sum tuk

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Автор Elefteria (свободна)
Публикувано03.08.03 00:22

Законния ми-тоест официялния- така да се каже- не влиза тук-нямал време и аз му вярвам,че е така.Но имам приятели,които четат и пишат тук-добре ни се отразява-разбираме неща,които иначе не споделяме гласно.Обмяната на опит в клуба е наистина на ниво!

Не чета чужди мнения,но ги приемам

Тема Ами... рано е да се каже...нови [re: cлънчицe]  
Автор TPECKATA (зноен мраз)
Публикувано03.08.03 03:28

Моята знае сравнително отскоро... като че ли го прие нормално... абе ще поживеем - ще видим...

Само ме попита - "струва ли си?"... и ако трябва да съм честен пред останалите клубари и отвърнах - "по-скоро - не"

Такива ми ти работи...

"— Треска те хваща, а? — шепнеше тихо, с подмигване бай Ганьо"
БАЙ ГАНЬО СЕ ВЪРНА ОТ ЕВРОПА

Автор kaldex (ентусиаст)
Публикувано03.08.03 14:14

mii nqmam mnenie po vuprosa shtot po nastoqshtem sum 1/2 chovek :) ama kato chovek izkaral 7 godini na "semejni nachala" moga da kaja che az samiq sum izgarql ot lubopitstvo pa i ot revnost :) i se okaza che imalo za kvo :)taka ceh vnimavajte,,,

Автор Beщицa® (шарлатанка)
Публикувано03.08.03 15:00

миииииии:)моята половинка влиза тук:)но като знам че не чете нищо което е повече от 20 знака едва ли ме чете:)
или пък......само се прави:РРРРР
не знам ..:)може би трябва да пробвам..пиша нещо наистина скандално и чакам вечерта разултата вкъщи:)))))

Редактирано от Beщицa® на 03.08.03 15:01.

Тема Re: Би било готинонови [re: DVD]  
Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано03.08.03 21:54

цък! това само би могло да ми смъкне акциите (пред гаджето де)

за заинтригуването - някои ОПРЕДЕЛЕНО успяват - тук срещнах трима наистина добри приятели...

а за доверието - май най-доброто е хич и да не си четем писанията...

..... Живота е хууубав ..... слънчеви усмивки! .....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.