|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
просто да споделя:(
|
|
Автор |
jolie_ (непознат
) |
Публикувано | 15.08.03 11:46 |
|
здравейте! преди време се бях допитала до вас, компетентни хора, относно един хм, може да се каже сексуален проблем, и нещата наистистина се оправиха, както ми казахте. сега обаче проблемът е от съвсем друго естество и аз няма към кого другиго да се обърна за съвет (единственият човек, който можеше да ме изслуша и да ми помогне, вече за съжаление го няма:( съжалявам че ви занимавам с глупости и ако искате не ми отговаряйте, но аз трябва да си кажа, за да ми олекне. досега си мислех, че връзката ми е направо перфектна, но... оказва се, че моят приятел ме обича, само когато сме заедно. през останалото време, по неговите думи, направо забравял, че съществувам! когато сме заедно всичко е наистина идеално и по всичко личи че наистина държи на мен. но когато говорим по телефона примерно се държи студено. а ако аз не му се обадя въобще няма да се сети. когато забелязах как се държи исках да поговоря с него и му казах че ако се чувства нещастен аз съм готова да се разделим. той каза че за нищо на света нямало да ме остави, защото много ме обичал, но когато не ме виждал го забравял. как ви се струва това? можеш ли да забравиш човек когото наистина обичаш? (и тук не става дума за години или месеци, а за броени дни) какво ще ме посъветвате да направя? добре ми е с него, но бива ли подобно нещо!? аз мисля за него през 40% от времето си, а той дори да не се сети...:( а, и още нещо: когато го попитах какво въобще иска, каза, че не знае. от една страна се чувствал "окован и задължен спрямо мен" а от друга не можел и да си помисли да ме остави на друг. аз го обичм но мисля че ще мога да го преживея. моля ви, посъветвайте ме как да постъпя и още веднъж се извинявам че публикувам тема която не е 100% за този клуб. благодаря предварително на тези които ще си направят труда да я прочетат и отговорят.
| |
Тема
|
Re: просто да споделя:(
[re: jolie_]
|
|
Автор |
pax (разпознат) |
Публикувано | 15.08.03 12:57 |
|
ахъм , тва май е за клуб любов ...
ми твоя човек малко странно верно, щом може така да изключва мислите си за тебе ... то в края на краищата или има нужда от теб или не ... ако има, тогава би трябвало да я има и като не си до него ... или пък времето което е с теб му е достатъчно (имах едни такива приятели, дет си се виждаха 2-3пъти на седмица и си им беше ОК ... това искаха и двамата , това и правеха, през останалото време - занимания по интереси )
иначе и аз го правя тоз номер, ама или когато сме разделени за дълго (е да мисля и да не мисля все си оставаме разделени и това малко или много тормози, затова малко намалям времето през което мисля за нея и го замествам с други мисли) или когато съм погълнат от важна работа ... ма тва е друга тема
| |
Тема
|
[re: pax]
|
|
Автор |
Stresstest (\/\/\/\/\/\/\/\) |
Публикувано | 15.08.03 12:59 |
|
e shte ti obiasni sigurno
alwayse outnumbered
never outgunned
| |
Тема
|
|
|
Автор |
camera (обективна) |
Публикувано | 15.08.03 13:58 |
|
> от друга не можел и да си помисли да ме остави на друг
ако не беше това изречение, или последната част от него, не бих се намесила. би било добре да прецениш дали това не е една безпредметна ревност. просто така... за спорта. някои хора имат навика да ревнуват без да изпитват особени чувства. преди време някой (простете късопаметността ми) беше постнал един як разказ за това как ТОЙ беше готов да Я убие, за да не вземе тя евентуално някой ден да докосне друг. и всичко това не от любов, сещаш се...
| |
Тема
|
[re: camera]
|
|
Автор |
Manekena (знам и мога) |
Публикувано | 15.08.03 23:01 |
|
Дали пък нейния приятел не се нуждае от нея само за секс? Това обяснява много неща, дори и това, че не може да я остави на друг. Ако е много добра в секса нормално е да не иска да се разделят, поне аз не бих се разделил с такава жена, щото са отчайващо малко
Мъжете правят пари, парите не правят мъже !!!
| |
Тема
|
другата страна
|
|
Автор |
o|o (непознат
) |
Публикувано | 15.08.03 23:54 |
|
здрасти, значи няма да ти давам савети само ще се опитам да опиша страната на мъжа в която аз сам бил, казвал сам същите неща и сам се държал по същия начин.
значи, нямам идея как сичко започна, но сичко в един момент стана както го описваш. Ето и моята верзия за това. Тай като човека найстина държи на теб, той се опитва да направи така че да ви е по-добре заедно. И обикновено пряко или косвено е сврзано с средсва възможностти и т.н. Човека както иа з мозе просто да се е вложил на 100% в работата си, аккто бях аз. Сега само ще спомена че работатат ми бесхе приоритед и преди да се запозная с гаджето ми. СМисл много държа на рабоатат си. Тя ми е една сбъдната мечта. И аз сам постигнал много в крариеристичен план. Значи тва за %-тите кои колко мисли не е ника кважно а е важно кога мисли за другия. Зашото приятелката ми имаше по малко задължение не работеше и само мисли за кефчета и за мен включително , как като свърша работа еди кво си и по цял ден кро планове които аз по един или друг начин с моите задължения многократно разбивам на пух и прах. МИсълта ми с всичко това което ти пиша е че трябва да дали си приоритед в мисленето му дори и да не зимаш 100% от жремето му разбираш ли. СМисал дори и в 10% от времето си да мисли за теб то мозе да са точно тия 10% които са му свободни. Не бива да се оитваш да го караш да увеличава това време, а само да устновиш ти ли си жената или си прсто ено следсвие и задължение в резултата на дълга или не дотам връзка. Дали си едно ежедневие за него или си подправката която овкусява живота му. Ми толкоз. АКо има нещо друго питай :)
Надявам се да съм помогнал
| |
|
Я сподели между другото какво е според теб "Много добра в секса" - дето били отчайващо малко такива?? Да си вземем бележка, де - може с малко упражнения и повечко воля да постигнем добри резултати, та да се класираме в изискванията ти??
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aщo_нe (Скандална) |
Публикувано | 16.08.03 00:15 |
|
Искам да допълня и разширя малко мнението на о|о, което, между другото, макар и написано на доста странен български език, никак не е лишено от истина.
Различните хора имат различен потенциал за всички човешки дейности, включително и за любовта. По-простичко казано - някои мъже са мнооого любвеобилни, ухажват, мислят за теб по цял ден, засипват те с прояви на внимание и пр - те са си такива. Други - като твоя (може би), са по-пестеливи в количеството на чувствата, които са способни да изпитват към жена, и към външните прояви на тези чувства. Но това в никакъв случай не може да значи, че те обичат по-малко от онези - обилните.
По-важното в твоя случай според мен е да намериш начин да разбереш какъв е бил с предишните си приятелки. Ако винаги е такъв - не се притеснявай. Но ако получиш доказателства, че с друга е бил много по-всеотдаен - значи наистина нещо куца и той не ти дава всичко, на което е способен.
И последно - от опит знам, че по-пестеливите са винаги по-верни и по...как да кажа - безопасни. Можеш да им имаш много повече доверие. А "обилните" - ооо, пази се от тях! Никога не им стига само една и са еднакво "обилни" с всички заобикалящи ги жени! Ако това ти харесва.....
| |
Тема
|
Re: другата страна
[re: o|o]
|
|
Автор |
Nikita69 (La Femme) |
Публикувано | 16.08.03 03:26 |
|
Съгласна съм с теб,но само до известна степен.Наистина ако един човек харесва работата си и тя е на първо място за него ,той няма да седи и да мечтае за гаджето си по цял ден,НОще се сеща все пак за нея.Някой колега ще каже нещо,погледът му ще се спре върху нещо и т.н.,което ще му напомни за нея.Колкото и да работиш все пак ще си погледнеш в един момент часовника и може да си кажеш:"какво ли прави тя сега" и пак да продьлжиш да бачкаш.Ако наистина държиш на един човек не може да не се сещаш за него.
| |
|
Съгласна съм с теб за "обилните"и "пестеливите' на емоционални прояви мъже. Тревожното тук е,че по неговите думи,той не се сеща въобще за нея,когато не са заедно.Не става дума,за цветя,внимание,галантност,мили думи и т.н. външни прояви на чувства,които наистина липсват при някои по-затворени мъже.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|