Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:34 02.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема С моята имахме подобен проблем... [re: pospalanka]  
Автор TPECKATA (втрисащ)
Публикувано31.07.03 04:36

Просто първите няколко пъти изобщо не можах... Даже си помислих, че аз нещо съм дефектен, но нещата се оказаха по-прости...

Най-вероятно е да си много тясна (особено ако си много слаба - да кажем за много слаба се разбира под 45 кила за 1.70 ръст, сега да не се обидиш пък нещо)

Какво направихме ние с моята приятелка?
Следващите няколко пъти "влизах" в нея, но със пръстче, а тя през това време ме държеше... е сещаш се къде... и ме питаше как точно ми е хубаво да го гали и тръска...

След като успях да "вляза" в нея с показалец, след това опитах с палец, а после и със два пръста... в общи линии когато се стигне до този момент може да се опита истинско проникване - би трябвало да се получи...

А по отношение на това че не си възбудена достатъчно... ами той трябва да те гали, целува, гушка и така нататък... Въобще ако е нежен с теб, няма начин това да не те възбуди поне малко.

Може да пробва да оближе с върха на езика си ушенцето ти... в общи линии е малко вероятно това да не ти хареса...
С течение на времето ще се опознаете и ще можете сравнително лесно да се възбуждате един друг.

Сега по въпроса за овлажняването... наистина е възможно да се овлажняваш трудно. В такива случаи много помага кънилингуса - това е когато те ближат по влагалището...
Възможно е на приятелят ти да не му допадне много идеята, още повече че мястото има лек специфичен вкус и аромат, които не са неприятни, но все пак първия път е малко странно усещането...
Ако изобщо не му допада идеята опитайте с презерватив - колкото и да ти се струва странно презерватива не само че не пречи на усещанията, а дори и ги разнообразява.
Това което е съществено в случая обаче е, че презерватива има от външната си страна гел-овлажнител, който улеснява първоначалното проникване.

Друго нещо което също не е маловажно - приятелят ти не трябва да бърза когато прониква в теб - нека отначало да се движи много бавно... постепенно ти ще се възбудиш и овлажниш достатъчно, така че има вероятност ти самата да искаш да се движи по-бързо.

Е, тук той може малко да се наслаждава на относителната власт, която има над усещанията ти, като продължи да се движи бавно, което ще те възбуди още повече...

А пропуснах да кажа и две приказки за позата - в случай че си тясна, най-добре е отначало да го правите в мисионерска поза, като от теб се иска просто да разтвориш достатъчно широко крака и да повдигнеш леко таза си (един вид да се "изпъчиш" нагоре)
Приятелят ти застава отгоре и с лек тласък напред навлиза в теб (е отначало, може да не уцелва - ще трябва да си помогате с ръце)

Иначе въпросът ти за това къде точно трябва да влезе ми се вижда странен...
Анатомия не сте ли учили в училище? Я бързо си преговори урока за половите органи при човека

Тай и няма да се притесняваш - малка е вероятността наистина да ти има нещо... В такъв случай дори и "проникването" с пръстче ще е болезнено, не само първия път, но и следващите... в този случай е добре да се консултираш с гинеколог или да поговориш с майка си (избери си което те е по-малко срам)
Но в крайна сметка ако наистина има проблем си е препоръчително да те види лекар...

Но преди това опитайте по този начин който ти описах...
На приятелят ти ще му е достатъчно приятно дори и маструбацията (още повече, че ти ще му го тръскаш)

Пък... като го направите няколко пъти (вече както трябва) опитай и да му направиш някоя свирчица... момчето ще ти е много благодарно и ще се чувства на седмото небе - повярвай ми...

Ако не знаеш как - питай - ще ти дам някой и друг линк с полезна информация по темата.

"— Треска те хваща, а? — шепнеше тихо, с подмигване бай Ганьо"
БАЙ ГАНЬО СЕ ВЪРНА ОТ ЕВРОПА

Тема Re: problem pls help...нови [re: pospalanka]  
Автор TPECKATA (втрисащ)
Публикувано31.07.03 04:50

А и конкретно по въпросите ти:
1. Възможно е още хименът (девствената ципа) ти да не е разкъсан изцяло (т.е. да е разкъсан само частично)
2. Може да влезе целия... до топките (много е гот и за двамата, но след като вече си правила секс успешно няколко пъти)
3. С времето би трябвало да престане да те боли. По принцип боли само докато се разкъсва химена... или ако си в цикъл. Също и ако не си достатъчно възбудена и/или си суха - в този случай може да се овлажни със слюнка или със специални гелове (продават се по секс-магазините, но са малко скъпо удоволствие)

Във връзка с болките по време на цикъла, не ти препоръчвам засега да пробвате секс по времето когато ти идва... Е, по-късно и това ще можете да правите (сега се научете да го правите когато не си в цикъл)
за информация по темата, ако ти е интересно, може да видиш една дискусия стартирана от мен със заглавие "Секс по време на месечния цикъл"

Тема hahahaahahahнови [re: TPECKATA]  
Автор Polymorph (generic)
Публикувано31.07.03 06:48

е значи не съм единствения на който това се се случило. аз имах една приятелка, която около месец си беше все така девствена. колко гот, а? не и за нея...

Тема Re: problem pls help...нови [re: pospalanka]  
Автор Иryaнa (iguanodont)
Публикувано31.07.03 06:57

И аз бях така първите четири пъти.
И аз си мислех, че нещо не е наред с мене.
А се оказа, че съм си била съвсем наред Смелост!

Тема Re: С моята имахме подобен проблем...нови [re: TPECKATA]  
Автор MrB (циник)
Публикувано31.07.03 15:33

Бах мааму, как става това с близането по влагалището ?!

Пък тя не може ли сама да се провери и вземе мерки щом е такава мъка?

Тема Re: TPECKATA :))нови [re: pospalanka]  
Автор TPECKATA (втрисащ)
Публикувано31.07.03 15:38

Sorry, това за анатомията - малко спях докато ти четях въпроса и заради това...

Иначе още нещо за което не се сетих - възможно е и приятелят ти да е много "надарен" (по-дълъг от 18 см, по-дебел от 9 см в обиколка) - в този случай (ако му е много дълъг) е възможно да е болезнено да ти го вкара изцяло, тъй като ще достигне до дъното на вагината... където ако те "блъскат" многократно не е особено приятно (имаше някаква дискусия тука по въпроса за чукането, че било толкова приятно, като да те блъскат дълго време с юмрук по ръката например - това със сигурност се отнася за брутално навлизане на по-големичък "пешо")

Иначе, както ти казах - не се притеснявай - с навлажнен пръст и въртеливи движения вътре в теб, постепенно ще се "разшириш"...

Тема Re: С моята имахме подобен проблем...нови [re: MrB]  
Автор pospalanka (dreaming)
Публикувано31.07.03 15:45

Hehe,e kakvo da otida na ginekolog da kaja - ave s priqtelq mi go "pravihme" 4-5 puti ama ne stava oshte boli i ne vliza dobre taka li?
Mislq 4e trqbva oshte izvestno vreme da opitvame sigurno nakraq shte se polu4i kato horata,az zatva pisah v kluba da me svetne nqkoi po razbirasht

Men are not pigs!Pigs are cute,considerate and caring ...

Тема Е, чак пък месец...нови [re: Polymorph]  
Автор TPECKATA (втрисащ)
Публикувано31.07.03 15:47

Малко хронология:
първия път тотален неуспех да вляза...
втория път вече подготвен за това, след като не успях да вляза (влязох малко, но започна да я боли много) я прегърнах (поза на лъжиците - тя с гръб към мен легнала на една страна, аз зад нея) и започнах леко да я масажирам с навлажнен пръст, като щом усетех, че започва да я боли преставах за малко и след това пак...
третият път беше с палец, тя - легнала по корем... (успя да свърши, след като намерих прословутата G-точка)
четвъртият път, след като успях да вляза колкото се може по-навътре с два пръста, реших че е време да опитаме отново (мисионерска) - и... се получи

Те така... пак се разприказвах много...

Тема Re: С моята имахме подобен проблем...нови [re: pospalanka]  
Автор Tycи ()
Публикувано31.07.03 15:49

между другото, гинеколог наистина може да помогне, щото аз с бившият, а той беше надарен, нямаше секс без да боли, та гинеколожката ми изписа едно кремче, дето помагаше срещу охлузванията дето се получаваха вътре, та няма нищо срамно да си попиташ или предпочиташ да се тормозиш?

Тема Re: TPECKATA :))нови [re: TPECKATA]  
Автор pospalanka (dreaming)
Публикувано31.07.03 15:50

abe ne mu e takuv mutant,ne e ot tova... ;)
problema e v mene qvno,e moje i ot 4asti v nego da e shtoto i az sam mu purvata i ne znae mnogo mnogo kakvo da pravi...
A da te pitam oshte neshto - kato go vkarva bavno ili burzo trqbva da e?Shtoto ako e po burzo me boli oshte pove4e ... A i po princip do kade e normalno da vliza?V smisal ne e zaduljitelno do kraq,nali bilo gadno ... a do kade?
... izvinqvam se za glupavite vaprosi ne mi se smeite mnogo nali

Men are not pigs!Pigs are cute,considerate and caring ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.