|
Тема
|
Абе!? - Кво ми станА? - то въобще не станА!!
|
|
Автор |
.|. (sredniq) |
Публикувано | 26.07.03 22:30 |
|
Пиша в клуба да се оплача!
Днес с една супер яка мадама стана големо излагане  ! Започнахме си както трябва (първо аз я позабавлявах, после тя мене - лелеееей! ), и тъкмо слагам кондома (Durex Classic) и.... !!!!     - нема никой братко - таман да вкарам и увисна като сопол!!! айде пак!, добре че мадамата е супер печена, дигна се пак, и като туря кондома пак - за 3 секунди и долу!!   . За трети път пробваме - пак същото!!!
Що тъй бе хора? Не вервам с мене да е станало нещо (най много щото миналата нощ бех спал 2 часа само..). Мадамата ми каа че мое да не ми понася тъпите кондоми, щото по принцип не ползвам..... Да не пи па тея Durex нещо така да са напраени да червят ората  лелеееей - споделете мнения и опит моля!
Мерси ви мноо!
| |
Тема
|
Re: Абе!? - Кво ми станА? - то въобще не станА!!
[re: .|.]
|
|
Автор |
toranaga (уж ентусиаст) |
Публикувано | 27.07.03 00:08 |
|
Хмм, на мен ми се е случвало леко да поомекне леко след като сложа кондома, ама пък чак за нищо да не става после...
спокойно, засечки на всички се случват, причината е по-скоро в главата отколкото в презерватива - я притеснение, я някво неудобство, дразниел и т.н.
Durex Classic са си ОК, освен че са малко теснички.. пробвай lifestyles ако classica ти е стегнат...
Айде и следващия път съм сигурен, че ще успееш, пък и щом мадамата е печена и проявява разбиране, от какво се притесняваш 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
VertecS (много опасен) |
Публикувано | 27.07.03 01:08 |
|
samo 3 pyti mi se e slu4walo i sym bi i trite w myrtwo piqno systoqnie!
| |
Тема
|
oh, dushata...
|
|
Автор |
Margich :) (izrodche :)) |
Публикувано | 27.07.03 11:50 |
|
Moite suboleznovania...  
Ne se korkai, brato, vajnoto e, che madamata e pechena     
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_XTREME_ (непознат
) |
Публикувано | 27.07.03 23:46 |
|
ami da. ni6to nenormalno. prezervativite sux...az za tova se nau4ih da 'pazq' moita vmesto da gi polzvame. to vyob6te moje li da se po4ustva ne6to prez tazi vytre6na guma na Zil (kondoma)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
!HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!) |
Публикувано | 28.07.03 10:18 |
|
Abe brato,predi 2 nosti-po sustiq na4in-Durex klassic,2 puti kondoma,dwa puti gotow i sekunda predi da wleze-krai......do treti put ne probvahme,no madamata beshe neveroqtno pe4ena;
mislq oba4e,4e pri4inata edva li e v kaputite
| |
|
|
|
|