Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:14 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Абе!? - Кво ми станА? - то въобще не станА!!нови  
Автор .|. (sredniq)
Публикувано26.07.03 22:30

Пиша в клуба да се оплача!
Днес с една супер яка мадама стана големо излагане! Започнахме си както трябва (първо аз я позабавлявах, после тя мене - лелеееей!), и тъкмо слагам кондома (Durex Classic) и.... !!!! - нема никой братко - таман да вкарам и увисна като сопол!!! айде пак!, добре че мадамата е супер печена, дигна се пак, и като туря кондома пак - за 3 секунди и долу!!. За трети път пробваме - пак същото!!!
Що тъй бе хора? Не вервам с мене да е станало нещо (най много щото миналата нощ бех спал 2 часа само..). Мадамата ми каа че мое да не ми понася тъпите кондоми, щото по принцип не ползвам..... Да не пи па тея Durex нещо така да са напраени да червят ората лелеееей - споделете мнения и опит моля!

Мерси ви мноо!

Тема Re: Абе!? - Кво ми станА? - то въобще не станА!! [re: .|.]  
Автор toranaga (уж ентусиаст)
Публикувано27.07.03 00:08

Хмм, на мен ми се е случвало леко да поомекне леко след като сложа кондома, ама пък чак за нищо да не става после...
спокойно, засечки на всички се случват, причината е по-скоро в главата отколкото в презерватива - я притеснение, я някво неудобство, дразниел и т.н.
Durex Classic са си ОК, освен че са малко теснички.. пробвай lifestyles ако classica ти е стегнат...
Айде и следващия път съм сигурен, че ще успееш, пък и щом мадамата е печена и проявява разбиране, от какво се притесняваш

Тема Re: Абе!? - Кво ми станА? - то въобще не станА!!нови [re: .|.]  
Автор VertecS (много опасен)
Публикувано27.07.03 01:08

samo 3 pyti mi se e slu4walo i sym bi i trite w myrtwo piqno systoqnie!

Тема oh, dushata...нови [re: .|.]  
Автор Margich :) (izrodche :))
Публикувано27.07.03 11:50

Moite suboleznovania...

Ne se korkai, brato, vajnoto e, che madamata e pechena

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Автор _XTREME_ (непознат )
Публикувано27.07.03 23:46

ami da. ni6to nenormalno. prezervativite sux...az za tova se nau4ih da 'pazq' moita vmesto da gi polzvame. to vyob6te moje li da se po4ustva ne6to prez tazi vytre6na guma na Zil (kondoma)

Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано28.07.03 10:18

Abe brato,predi 2 nosti-po sustiq na4in-Durex klassic,2 puti kondoma,dwa puti gotow i sekunda predi da wleze-krai......do treti put ne probvahme,no madamata beshe neveroqtno pe4ena;
mislq oba4e,4e pri4inata edva li e v kaputite

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.