Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема мнение:))))нови  
Автор Beщицa® (шарлатанка)
Публикувано19.07.03 12:43

:)седя си онзи ден на плажа и понеже ме мързи да се завлека до най близкото капанче...зяпам хората наоколо, на пет метра от мен са се е настанила двойка - мъж и жена с малкото си отроче:)..чинно разстилат хавлии, и всякакви плажни екстри, жената ляга по гръб да се пече.а той с детенцето стоят на брега и вълните заливат ходилата им:)
до тук идилия....но интересният е той, няма същество от женски пол минало наблизо което да не е огледано от краката до петите....в анфас профил и гръб:)))))с един такъв преценяващ поглед.....
включително и аз и цялата компания с мен....т.е. женската и част
та исках да ви питам - КАКВО СИ Е МИСЛЕЛ ТОЗИ МЪЖ А И ВСИЧКИ КАТО НЕГО:)))))интересно ми е защото го наблюдавах поне час и нещо.....все това правеше:)))))
не искам да кажа че жените не правят така..разбира се че гледат:)))))на плажа още повече, мъже не ме разбирайте погрешно- това което искам да знам е какви мисли минават през главите ви в такава ситуация и на такова място:))))

Редактирано от Beщицa® на 19.07.03 12:46.

Тема Re: мнение:))))нови [re: Beщицa®]  
Автор KillaBee (gadnyar)
Публикувано19.07.03 12:46

Ami shtom e bilo na plaja - da te pitam: toi demonstrira li "simpatii" kym nqkoq ot jenite deto gledashe ? Shtoto ako ne ..... ami toi prosto si gleda - kato cenitel, ne che si tyrsi neshto nastrani

I only sting once, but it's a killer

Тема Re: мнение:))))нови [re: KillaBee]  
Публикувано19.07.03 12:48

какво да демонстрира....хахаха....с това дете до него и жената на хавлията:)
просто ги гледаше....но доста настоятелно....абе ПОГЛЕД...който не те кара да се чувстваш харесвана
а по скоро оценявана.....сякаш ще те купуват а ти си стока....сещаш ли се
абе и аз как те питам:))))ако си мъж няма как да се сетиш

Автор Sexton (Нежност)
Публикувано19.07.03 12:49

Минават им само глупости......

@-;--

Автор KillaBee (gadnyar)
Публикувано19.07.03 12:50

Eeeee, ama uj si dosetliva, a pyk ... Aide da ti kaja napravo - beshe li se odyrvil? Shtoto 100% si poglednala dali e A to malko trudno se kontrolira, ako ima takiva pomisli v glavata si

Тема Re: хехенови [re: Sexton]  
Публикувано19.07.03 12:51

това и аз го знам:)))
ама какви точно:)))от глупост до глупост......цял контитент

Тема Re: мнение:))))нови [re: KillaBee]  
Публикувано19.07.03 12:52

сорри ама.....не беше с прилепнали бански а с шорти:))))
и да е бил не е било очевидно за другите:)
май човека всичко е предвидил

Тема Re: хехенови [re: Beщицa®]  
Автор KillaBee (gadnyar)
Публикувано19.07.03 12:56

Ami nie naprimer kato otidem na plaj s kompaniq, myjkata chast gledame da pravim kolkoto se moje poveche prostotii - vlizane v moreto na begom i rev, ama ne edin sled drug ami edno stado ot 5-6 kocha ili ako sme s topka ritame q nagore, pyk vyrhu koito padne ..... abe, prostotii, ama stva veselo

Тема Re: хехенови [re: Beщицa®]  
Автор TheDevil (PureEvil)
Публикувано19.07.03 12:57

"тая има по-хубави гърди от жена ми"...."тази бих и пръснал красивото дупе"..."я,тази как ме гледа...сигурно си пада по мен"......

Ku4ko mar6 v kov4ega!

Автор KillaBee (gadnyar)
Публикувано19.07.03 12:57

Abe toi da stane, pyk ako shte i s poturi da e, kato e na plaja shte prolichi. Moje bi toi naistina samo taka si gleda i nito toi, nito jena mu namirat neshto neredno v tova...... Nali znaesh - otpusni malko kaiskata i po lesno shte go vodish

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.