|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Защо мъжете да сме по-назад?
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 07.07.03 11:54 |
|
Само жените ли ще носите такива бански?
"If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live."
| |
Тема
|
Re: Защо мъжете да сме по-назад?
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Beщицa® (шарлатанка) |
Публикувано | 07.07.03 12:13 |
|
хахах:))ама разбира се ....аз лично нямам против ....
ти вече купи ли си такъв:РРР
трябва да го видим...дай снимка
| |
Тема
|
[re: Beщицa®]
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 07.07.03 12:49 |
|
Не съм още...няма в моята цветова гама.  
"If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live."
| |
|
Трябва да сме над пошлата конфекция. Познавам един добър художник, като стана дума. Всъщност, художничка, на 23 ...
| |
Тема
|
[re: Dakota]
|
|
Автор |
larry_ () |
Публикувано | 07.07.03 15:42 |
|
а за какво са ти бански на плажа? само се мокрят и после чакаш да съхнат. освен да следиш колко си почернял де, но може и другаде да си оставиш разлика за това.
няма нищо, за което да си мислиш и да не е вече пробвано от някоя жена
| |
Тема
|
[re: larry_]
|
|
Автор |
KillaBee (gadnyar) |
Публикувано | 07.07.03 15:45 |
|
Za kakvo mi e banski li - eto edno skromno izkazvane "Za da ne si zastypvam ..."
A seriozno - bez banski - samo na no6tno kypane 
I only sting once, but it's a killer
| |
|
Моето мнение по въпроса за банските е добре известно: не нося бански и съм готов да споря по този въпрос с всеки човек с бански на плажа, който мисли, че моето, а не неговото поведение е ненормално.
Сега като се замисля сигурно се събират 3 години откак за последен път сложих бански. Тогава ми гостуваха 2 французойки и не исках да ги стресирам...още в началото.
А по въпроса за въпросните бански, за които става въпрос, въпросът беше по-скоро идеен. Отначало ми се стори (като видях първата снимка), че двете опорни точки са врата (горе) и хобота (долу)...но по-късно от третата снимка разбрах, че нещата не стоят по този начин. 
| |
|
Как ще докара тази тясна линия минаваща между бузките на снимка No.3? Всъщност процесът на боядисване би бил доста приятен, като се замисля...на 23 казваш?
| |
|
С език, ако трябва. Важното е желание да има.
Да, 23. Ненавършени. Знаех си, че ще се заимтересуваш 
| |
|
Ще ми трябва малко хелп със снимката, че като гледам не ще да се покаже
плссссс
Редактирано от Dakota на 10.07.03 18:21.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|