Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:04 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо?нови  
Автор Beщицa® (шарлатанка)
Публикувано03.07.03 20:49

ВИЖТЕ КАКВО ПРОЧЕТОХ В ЕДИН ФОРУМ:)
МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ Е НОРМАЛНО ЕДИН МЪЖ ДА ПРАВИ ПОДОБНО НЕЩО?И КАКЪВ Е СМИСЪЛА?ЗВУЧИ МИ ПО УЖАСНО И ОТ СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ
Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо? oтговор на това съобщение
Автор Nepodrajaem
Дата Sat Jun 28 14:24:36 2003
От IP 65.95.52.254

Много реклами за безоперационно удължаване на пениса
гарантират поне 3 и повече инча в плюс за 3 месеца.
Това прави 7-8см увеличение, което изглежда сериозно,
а и не само на дължина но и на дебелина !
Аз се съмнявам в това, но дори и да е възможно
смятате ли че това ще подобри вашият сексуален живот
или само ще избие мъжките комплекси за недостатъчни
размери. Моля нека не се смесва с темата "Мнооого голям"
Тук става въпрос за медикаментите предизвикващи увеличаване
на размера и има ли реална нужда от тях или става
въпрос за въображаемо въздействие и избиване на комплекси?

Не всичко е каквото изглежда!

Тема Re: Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо?нови [re: Beщицa®]  
Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано03.07.03 21:52

malko me symniava che naistina ima takiva medikamenti - v smisyl siguren sym che ima mnogo - no te sa neefektivni. ako biaha efektivni vseki myj shteshe da gi vzima.
osven tova - ako biaha efektivni shtiaha da struvat pone niakolko hiliadi dolara.

Тема Re: Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо?нови [re: RollinStoner]  
Автор Beщицa® (шарлатанка)
Публикувано03.07.03 21:55

прав си.....просто ми стана интересно като го прочетох....дали наистина има мъже които биха се подложили на това....няма начин да няма странични действия:)
и какво значение имат 1-2-3см......стига да ми е по мярка:)))))

Не всичко е каквото изглежда!

Автор Zorro (Z)
Публикувано03.07.03 23:38

Бе жалаещи има.

Те кви ли не железа си слагат вътре, пък няма да искат удължаване

Поне 80% от мъжете имат комплекс за размера.

Дяволите отидоха в рая

Тема Променя размера сигурнонови [re: Beщицa®]  
Автор Иryaнa (в Америка)
Публикувано04.07.03 00:33

Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано04.07.03 12:19

Небих въздействал на тялото си поради его-козметични причини. Нито на мускули, нито на тегло нито на нищо!
Мислел съм си за размера ми, случвало ми се е да съм само-притеснен, жени информативно са ми казвали, че има бая по-големи. Не живея в грандо-заблуждение.
Тоест, по отношение на размера: Да го духат на когото искат, като им е толкова акъла

Тема Re: Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо?нови [re: Spidercho]  
Автор KillaBee (gadnyar)
Публикувано04.07.03 19:37

"Небих въздействал на тялото си поради его-козметични причини" toku 6to razbi eedin dosta pe4eliv6 biznes - toq na fitnes zali iot sorta klubove za fizi4eski uprajneniq.
Dali ima myje deto da si uveli4at patkata, ima - kakto i jeni deto si pompat byusta. "Za vseki vlak ima pytnici ". Vyprosa ve4e opira do tova na koi mu puka pove4e za razmera - na myja ili na jenata. Poneje se registrirah v nqkakav sait s uj nau4na naso4enost (trqbva6e mi za rabota, de), a se okaza 4e vseki e-mail se spamva zdravo , polu4aval sam 1-2 podobni i v tqh ima6e reklamna fraza ot sorta na (neto4en i nepylen prevod):" vsqka jena 6te ti e v krakata s takyv 4len ..... v banqta na fitnes-kluba vsi4ki 6te te gledat sys zavist".
E pa to4no, dreme mi na 8===D

"...ebi im maikata na drugite/i gledai ti da si dobre!" - P. Penev

Автор kaldex (член)
Публикувано05.07.03 14:29

sportuvam shtoto mi e kef a ne za da izglejdam dobre.... podstrigvam se shtot mi e jega.... podyrjam se chist shtot na mene taka mi aresva... dali bih si uvelichil penisa s 7-8 sm? moje ako jenata koiato obicham istinski (ako nekoga steshan takava ) e s 7-8 sm. po golqma i ne mi pasva... ma inach taka za ideqta...are da ne e dneska..

Тема Re: Изкуственото удължаване на пениса променя ли нещо? [re: KillaBee]  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано07.07.03 12:38

Нямам нищо против силовото трениране, здравото/красиво тяло, стига да е получено по естествен начин, тоест като страничен ефект на една по-цялостна цел.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.