|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Вие жени...
|
|
Автор |
james () |
Публикувано | 19.06.03 14:53 |
|
... грижите ли се мъжете ви да свършват? Значи питам такива работи, защото обикновенно, аз се грижа жената да остане доволна. Спирам, сдържам се и т.н. И ми се случва доста рядко да свърша. Още по рядко жената забелязва това, че аз не съм свършил.
/м/у другото вали супер яко /
| |
|
Иначе свършвам, не винаги, но се случва! Ми как ще забелязват, като почти винаги, неееееее не свършвай сега, и те секват и край, жени! После го........и аз не виждам как свършвам
Отсега да знаете, по програма нямате право да се влюбвате в мен.
| |
Тема
|
Re: Вие жени...
[re: james]
|
|
Автор |
Eвpиka (открих!) |
Публикувано | 19.06.03 14:58 |
|
Ми целуни я нежно и й кажи на ушето: "Скъпа, ще ми помогнеш ли сега аз да свърша:))" И ако мацката изобщо си струва ще се погрижи за теб с най-голямо удоволствие:) Ако държа на някой, много искам да му доставя удоволствие Дори и да не държа на него, ако виждам че се старае - старая се и аз.
Редактирано от Eвpиka на 19.06.03 15:09.
| |
|
хехе Това "Скъпа...." малко изпросено ми звучи на мен. 
God, it is full of stars!!!
| |
|
Ми ти и кажи нещо по-усложнено де:)
| |
|
Не се хващай за думата сега - тва не е важното в случая.
| |
|

God, it is full of stars!!!
| |
Тема
|
Re: Вие жени...
[re: james]
|
|
Автор |
SiSSi (непознат
) |
Публикувано | 19.06.03 15:38 |
|
Ne moga da si obiasnia kak moje da ne razbere!?! Opredeleno triabva da ne i puka! Pone az vinagi se staraia myjyt da stigne do kraia!
| |
|
Но по отделно май нещо се обърква матрицата - Я презараждане
Отсега да знаете, по програма нямате право да се влюбвате в мен.
| |
|
Аз веднъж май го казах тук и сега пак ще го кажа - не е никак лесно /или аз нямам късмет/ да намериш партньор, с който наистина сексът да е преживяване, което си струва усилията и изгорените калории. Щото понякога колкото и да се стараят двама души да се получат нещата, дори да имат най-искрено желание да си доставят удоволствие - не се получава и туй то.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|