Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:10 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема По какви критерии си избирате сексуален партньор?нови  
Автор Manekena (бивш)
Публикувано02.06.03 21:59

Интересно ми е да науча отговорите на женската част, но е желателно и мъжете да споделят (Don Pablo не е от тях:), та и жените да знаят по какви
критерии ги избираме.
Аз лично, за да пожелая сексуално една жена, трябва да ми хареса визията и излъчването й. Веселите и контактни натури са за предпочитане:))) Естествено, не трябва да е по-висока от мен, а останалите й умения се разбират по-късно.......за съжаление. Наблюдавал съм жена на дансинга в една дискотека......танцуваше толкова възбуждащо, така се чупеше в кръста, че си помислих: Ако ми падне, ще ми го начупи като кибритена клечка:))))
Случи се така, че ми падна, но се разочаровах от нея.........лежеше като чувал с картофи и дори не се помръдна...........наистина !!!
И това е единствения ми случай, когато съм оставал разочарован от жена.
Имал съм и любовница, която е много бавна и заспала в движенията си, но в секса е истинска фурия !!!

Тема Re: По какви критерии си избирате сексуален партньор?нови [re: Manekena]  
Автор dobri4ka (непознат )
Публикувано02.06.03 22:48

Знаеш ли?
Май критерии няма...Има привличане и мисля че, вкяка жена в първите 5 минути на ново запознанство е наясно дали би си легнала с някой мъж...
е, ако видя нокти на малкото пръстче....хе-хе....привличането веднага минава в отблъскване:-))
В крайна сметка всеки си има нещо което би го отблъснало...лош дъх, изпотяване,пъпки, комедони, магданоз под мишниците/за жените/..абе да не изреждам...

Автор Gallatea (непознат )
Публикувано02.06.03 23:03

Obicham silni mqje.niamam predvid 'rambo-vcite:))maje,koito znaiat kakvo iskat i kak da si go vzemat.obicham strastnite mqje, tova mojesh da go usetish v ochite im. biah vliubena vednaj v edin hubav i snajen,koito beshe taka plah i pitashe vazpitano za vsichko...taka i ne stanahme liubovnici. tozi chovek,s kogoto sam sega ima dori 'shkembence'i e pochnal da pleshevee,dosta po-goliam e ot men,no mi stiga da me pogledne s tezi si ochi...abe tova e veche dve godini,izpepeliava me.......

Тема Re: dobri4kaнови [re: dobri4ka]  
Автор Питъp (калмук)
Публикувано02.06.03 23:18

ама какво е това "комедони"
а иначе за нокътчето на малкият пръст си е яко нали
да си чопли ухото с него и след това с ключовете да маха това което е насъбрал изпод нокътя

От грозното можеш да си извадиш поука, а от красивото само да си го извадиш

Тема Някои от тезинови [re: Manekena]  
Автор razbiram (но още се уча)
Публикувано03.06.03 11:34

заспалите си пазят цялата енергия за секс. Аз пък не мога ВЕЧЕ да сбъркам нито за жена, нито за мъж. А с онзи дама, която танцувала хубаво, сигурно нещо друго се е объркало. То си е "фина механика" там. Мога да се произнеса всъщност само ако съм я видяла. Вие, мъжете, понякога доста повърхностно съдите. Не се опитвам да обиждам никого. За мен е просто факт.

Още съм в пубертета ... простете ...

Тема Комедонитенови [re: Питъp]  
Публикувано03.06.03 11:38

са т. н. "черни точки" - козметичен дефект при хора с мазна кожа, която не се поддържа добре. Разби ме с описанието за нокътя! Ще падна от стола от смях! А Добричка с "магданоза" под мишниците! Сигурно цитира вица.

Тема Re: Комедонитенови [re: razbiram]  
Автор Питъp (калмук)
Публикувано03.06.03 12:38

благодаря за обяснението
ей така като ми се обясни по-просто и аз сфащам.....понякога
бреейй че аз съм бил много убаф, ни нокти на кутрето, ни коме....назнам си кво, въобще страхотия.....ще взема да си посегна...сексуално.....не може то така

От грозното можеш да си извадиш поука, а от красивото само да си го извадиш

Автор sunflower_ (непознат )
Публикувано03.06.03 12:51

o, ne moga da povqrvam, naistina, obiknoveno dobrite tanziori sa dobri i v legloto, no moje i da ima izklu4eniq...znam li. az puk nqmam tip muje- haresvam nai razli4ni, samo da ne sa pulni ii bradatinai-mnogo katinar4e..ne tyrpq da me zeluvat i da mi bozka..:(vun6niq vid nqma osobeno zna4enie, vajno e izlu4vaneto.i dali kato go vidq 6te mi zaigrae kryvta ili ne...hormoni, tova e!!

Тема Нали?нови [re: Питъp]  
Публикувано03.06.03 12:54

Както се казва: "Такъв хубав човек - как да не го наебеш!

Автор DakotaМодератор (erotoman)
Публикувано03.06.03 13:29

Може момичето да не се е чувствало в свои води в секса...както на дансинга.

А за мен най-важното е сексапила, който предполага хубав страстен див пружиниращ секс.

И аз мразя чували с картофи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.