Тема
|
Гълтане
|
|
Автор |
kartacha (непознат
) |
Публикувано | 20.05.03 13:55 |
|
Я кажете и жените и мазете каква е техниката за гълтане дълбоко гърло защото на мен ми е доста голям члена /19 см/ и приятелката ми не може поеме целия а съм сигурен че много ще ми хареса...
|
|
|
Haide spodelete pomognete...
zashto malchite sramuvate li se??!!
|
|
|
pitai malena po tezi vuprosi
|
|
|
mnogo jasno 4e 6te ti haresa
a ti zamisljal li si se na neja kolko 6te i haresa
|
|
|
Shto pak da ne i haresa tia nali si poluchava lizaneto ....triabva da ima vzaimnost ...
pak i taka kato i se praznia v garloto niama da ima problemi s galtaneto che i e malko gadno neshto ne se kefi da hapva sperma....
|
|
|
ma ti za tova li ja lije6q za da ti sviri tja posle a ne za da i dostavi6 udivolstvie
egati 4oveka
a kat svar6va6 v ustata i kvo
hva6ta6 ja za u6ite i buta6 kolkoto moje po navatre?
|
|
|
Mi ne lija ia shtoto i haresva mnogo .....
na men sahsto mi haresva i ne vizdam zashto i tia da ne pravi kakvo to na men mi haresva...
inache za ushite ideiata osobeno mi dopada osobeno ako ti mi padnesh ako naistina si manichka - mnogo is padam po minioncheta.....
pak i ako si s hubavo dupe ...mnogo shte ti haresa oshte shte iskash
|
|
|
ако някой на мен ми направи номета за ушите после ште трябва да си търси члена в храносмилателната ми система
а за малка не съм - 180 см. 58 кила живо тегло
а са сериозно
темата е дъвкана бая, разходи се назад.ако ништо не намериш 6те споделя скромния си личен опит
|
|
|
Brei ti ot malka siva mishaka izleze visoka kat menekenka be....
Niama be dusha takava tema sigurno e baia stara i e timeoutnala...
ia ti kazi che me zaintriguva kakav ti e opita....
i s talkova goliam kato moia shte se spravish li bez da ti e gadno.....to az zatova pitam sigurno ima niakakva tehnika ne moze samo taka...butash butash i ....
ta ima li takava tehnika vaobshte
|
|
|
Никой не се обажда щото е ебаси изтърканата тема!
|
|