Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Интересно ми е ?нови  
Автор Martina19 (непознат )
Публикувано25.05.03 05:44

Интересно ми е каква е нормалната далжина на един член(пишка):) на възраз 19 години :) Питам просто застото моя приятел е на 19 и усештам че той има някакав комплекс отностно члена си .. :( Тои е на почти 19 год а пишката му е 15.5 см точно :)
Аз си мисля че това не е проблем но явно тои си мисли че това е проблем
Искам вашето компетентно мнение по въпроса това малко ли е или много :) сравнение с вашите членове и вашия опит в живота

Предварително ви Благодаря

Тема Re: Интересно ми е ? [re: Martina19]  
Автор RealGoro (познат)
Публикувано25.05.03 05:58

Interesno ^_^ keke Az sam na 19 i moite pishcica e 17 cm pone posledniq pat beshe tolkova :)))

Тема Re: за размеранови [re: Martina19]  
Автор Teon ()
Публикувано26.05.03 13:14

Изследвания на производители на презервативи показват, че средния размер на мъжкия пенис по дължина е 5.877 инча (14.927 см.)

Ако ти трябва повече информация погледни линк-а:

Тема Re: Интересно ми е ?нови [re: Martina19]  
Автор Angelinka (непознат )
Публикувано26.05.03 13:58

Mili4ka razmera mu e to4noq ama to4no. Kato se ima vpredvid, 4e pone oste 2-3 godini ste mu raste, zna4i........ Ama ot teb zavisi da go okurajish i da mu kazvash 4e na teb to4no negovia ti hareva, nito po-goliam, nito po-malak, to4no kolkoto ti e nujno na teb!

Автор The Coolest (непознат)
Публикувано28.05.03 18:08

Ami po-vajno e kolko mu e obikolkata inache kato duljina ne e zle.

V seksa vsichko e otnositelno

Тема Re: Няма защо да се оплаквашнови [re: Martina19]  
Автор Everlast (Pothead)
Публикувано28.05.03 18:48

аз съм на 21 и имам 5 см пишленце
радвай се на това което имаш защото може да попаднеш на някой като мен

Автор Bobby (наблюдател)
Публикувано10.06.03 02:06

Хич да не се корка пича.
Размерът му е съвсем добре, а ако знае и как да го използва инструмента - просто няма да има равен.
За ползването на инструмента вече ти ще кажеш как е... и не го сдухвай много, ако е зле.
По-скоро му помогни да се отърси от подобни кофти мисли, тровещи съзнанието.

Автор TPECKATA (разболяващ)
Публикувано10.06.03 16:33

Кажи му, че няма нужда да се притеснява - по важно е да е твърд, отколкото дълъг.
Клиторът при жените е на входа на вагината, така че дори и да е с по-малък все може да стимулира това място. Вярно е, че жените не са само там чувствителни... Но такава дължина като неговата не е повод за притеснения. При определени пози даже е желателно да е по-къс.

Тема Ъхъм,нови [re: TPECKATA]  
Автор razbiram (но още се уча)
Публикувано11.06.03 13:15

многу знайш!

Още съм в пубертета ... простете ...

Автор duda ()
Публикувано11.06.03 14:34

ОТГОВОРЪТ Е 33 И 3.Тоест - 33 см. и ...3 милиметра. Всъщност имам въпрос - какво значение има дължината, важна е дебелината и това и на двамата да ви е гот!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.