Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Женския оргазъм!?нови  
Автор Desyyka (непознат )
Публикувано20.05.03 14:40

Здравейте
Имам един въпрос - защо със мъжа ми не изживявам оргазъм, никога досега...а сама мога да стигам до край?
И нормално ли е , че се възбуждам от това, когато гледам например ХХЛ...а мъжа ми малко се претиснява и това го расейва...незнам...чувствам се много кофти - все сама да стигам до края...

Тема Re: Женския оргазъм!?нови [re: Desyyka]  
Автор kartacha (непознат )
Публикувано20.05.03 14:53

smeni si maza toi triabva da nameri kak da te zadovoli tova e napravo uzas kak si se ozeniala taka

Публикувано20.05.03 15:28

Mi ako toi ima zelanie da se opraviat neshta shte eksperimentirate i shte se opraviat neshtata probvai da zapochnesh sama a toi da te dovarshi ili razni variacii na temata .....

abe s opit vinagi stava prosto triabva da ima vreme i zelanie.....

uspeh inache v kraen sluchai az moze da porazklatia ako mnogo go zakasash...

btw s lizane ne ti li dostavia udovolstvie...?

Автор Teon ()
Публикувано20.05.03 15:36

Пробвай някой път да отидете сами 2-мата ... дори и с компания да сте, но сами в стая, някъде извън града в който живееш (планина, море). Трябва задължително средата да е различна от ежедневието.
Накарай го да пийне малко алкохол, но да не е чак толкова, че да не може да го вдигне. Така ще имаш доста време за наслада, а той ще е по-отпуснат и експериментално настроен. Казвай му да прави това което ти харесва и което ти носи наслада. Ако не ти понася самия той, затвори си очите и си представяй и най-щурите идеи от които те е срам и теб самата.
Ако и това не помогне вземи малко трева преди да се стигне до секс. Така сетивата ти ще се изострят страшно много - разбира се не прекалявай с това. Ако се получи намалявай количеството всеки път до 0-ла, докато възвърнеш първоначални позиции, в които и двамата сте стигали до оргазъм едновременно.

Публикувано20.05.03 15:56

s drug maz svarshvala li si?

ako si obesni kak ....

i probvala li si po sashtia nachin s maza si?

Тема Re: Женския оргазъм!?нови [re: Teon]  
Автор Desyyka (непознат )
Публикувано20.05.03 15:57

kakvo li ne sam probvala...a ne sam privargeni4ka na stimulantite, osobenn treva i.n...iskam i mislya 4e ne6tata ili stavat ot samo sebe si s daden 4ovek ili ne...ne iskam da mrankam i da zvu4a otteg4itelno - tova si e moi problem...i rano ili kasno 6te se slu4i drugiya...kofti e ponege znam 4e toi mnogo me obi4a, a i az si go obi4am -po4ti kato dete go 4uvstvam...vinagi e bil grigoven...no...LIPSVAT mi sa6testveni ne6ta...neznam...kak da ya karam...

Публикувано20.05.03 16:10

Mi shtom ne ti se e sluchvalo dosega znaci ti e vreme niakoi da te otpushi....
probvai da mu obesnish shtom se obichate tolkova mnogo kakvo i kak da pravi daze ti go napatstvai dali s prasti ili s ezik kakto sama se zadovoliavash i leka po leka toi samichak shte pochne shte vidish sled tova i sas penisa shte stane rabotata i taka.....

btw mozesh da probvash i v anusa na niakoi zeni tam im e erogennata zona...

Тема Re: Женския оргазъм!?нови [re: kartacha]  
Автор Desyyka (75nabor)
Публикувано20.05.03 16:14

4ao:) mersi za kompaniyata i savetite...see you

omagena:)

Автор Sturmgschutz (непознат )
Публикувано21.05.03 18:50

ami da ti kasha probvai s eroti4no belio s muzika za otpuskane i drugi neshta koito otpuskat i radvat 4oveka a nai dobre go pitai kakvo go vuzbushda:)hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Автор Sturmgschutz (непознат )
Публикувано21.05.03 18:53

ami moia suvet e nameri si nekoi s koito da si karash kefa puk si stoi pri tozi pi4 shtom e dobra dusha:)))))))))kusmet:)))))))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.