Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Жена която описва себе си така :нови  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано01.05.03 18:02

MMMMM - перверзия ли или просто едно красиво почти извратено удоволствие.:)
Всъщност в интимните отношения почти нищо не намирам за грозно:), ако е съзнателно желано то е просто красиво, нали? Но има толкова много неща които човек би желал да прави не защото са само красиви, а извратено красиви.
Да ограничите един човек с танца на мелодията си, така, че той да е в състояние съзнателно да танцува, съзнателно да желае, е едно, нали?
А извратено ли е да накарате един човек да забрави всичко до сега обичано, за да освободи душата си само за вас? Извратено ли е да насаждате борбата вътре в него и да се наслаждавате на нея? Извратено ли е това, че искате да видите върховният конфликт в него? Бихте ли го направили само заради това? Отначало той не съзнава какво го чака, но желанието идва в последствие чисто съзнателно, нали? Би ли ви харесало възбуждането на точно това желание, сигурно да - защото целта е в това? Би ли било отвратително след постигане на точно това, момента в който борбата вече не съществува, момента в които съзнанието се е освободило от влиянието на старото и е възприело всичко ваше, когато се е отдало на вас, когато съществува единствено за вас, бихте ли го отхвърлили вече като ненужно? Обекта на вашите желания вече е в битието. И какво би направил този човек, би живял единствено за вас. Всичко това извратено ли е или просто красиво? Може би е извратено красиво защото е съзнателно желано, нали? Въпреки, че в началния момент то е било нежелано, но вие сте го направили желано, нали? Едно и също, но малко по сложно. И въпреки това не е перверзия, защото обекта на вашите желания може съзнателно да се защитава. Депресията, омразата, отвращението всичко това са чувства които го защитават. Би ли било извратено обекта на желанията ви да не може да се защитава, да не съзнава, да не може да използва всички тези чувства за да оцелее, а вие в съшият момент да изпитвате желание за още и още.
Хайде кажете ми какво е перверзия за вас...
А за себе си мога само да кажа, че малко неща ме отвращават:))И те определено да речем не са свързани с интимните отношения...

е какво ще кажете? въпросния текст е изваден от обява в bgdate.com
снимката приложена в тази обява е на перфектната жена...а дали тя съществува вдействителност?

Никога не съм толкова заета, колкото през свободното си време.

Тема Re: Жена която описва себе си така :нови [re: a3™]  
Автор KlD LOCO (lotus)
Публикувано01.05.03 23:33

точно щях да се учудя как можеш да мислиш точно като мен, а то каква била работата...
така изглежда интересно, да, но мислиш ли, че би могъл да се справиш с такава жена, ако ти дойде на главата? едва ли, по принцип няма начин, защото тя не иска справяне и винаги ще извърти нещата към перверзните си удоволствия, а ти ще изостанеш някъде по пътя...

angels bleed from addictive touch of my caress

Автор Gandalf (сив)
Публикувано01.05.03 23:55

Дай адрес на снимката де:)

Slow down and I sail on the river
Slow dawn and I walk to the hill
And there's now way out ...

Автор Пpинцa koйтo бe пpeджacaл (илбеч)
Публикувано02.05.03 02:36

Малко неща, а?
Гледай "Необратимо".

And there was a great silence.

Тема Re: Жена която описва себе си така :нови [re: KlD LOCO]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано02.05.03 09:05

така е...:))) пъккк не знам, странно ми се вижда наистина...за първи път срещам подобно нещо

Тема Re: Жена която описва себе си така :нови [re: Gandalf]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано02.05.03 09:06

ще пищят че изнасям лична информация

Тема Re: Жена която описва себе си така :нови [re: Пpинцa koйтo бe пpeд]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано02.05.03 09:06

ок

Автор Gandalf (сив)
Публикувано02.05.03 11:24

Какво казваше ....

Щели да пищят ли .... информацдията в интернет е свободна ... макар че някои фирмички си мислят друго :) загубих 45 секунди докато и намеря снимката :)

Тема Re: Жена която описва себе си така : [re: Gandalf]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано02.05.03 16:04

не се и съмнявам в способностите ти:)))
ама изглежда по добре в умален размер...снимката

Автор Gandalf (сив)
Публикувано03.05.03 09:12

Ami ne bqh siguren kak shte izleze, zashtoto e praveno na php a programata sama generira malkiq razmer na snimkata. Na praktika towa e samata snimka.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.