|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...
|
|
Автор |
Tzvetka (непознат
) |
Публикувано | 23.04.03 15:12 |
|
Оф имам голям проблем-от 2 години живея с мъж, който мисля, че много обичам. Той има брат със 7 години по-голям от него, в когото аз неусетно някак си се влюбих, или изпитвам сексуално желание-не знам как точно да го определя. Ако някой може да ме посъветва-pls!!!Така ще се побъркам!  
| |
Тема
|
Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...
[re: Tzvetka]
|
|
Автор |
Hяkoй (непознат) |
Публикувано | 23.04.03 15:22 |
|
искаш да питаш, дали можеш да го чукаш???, мен ако питаш - разрешавам!!!!
баси!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Razbirach (Bash maistora) |
Публикувано | 23.04.03 15:23 |
|
Mi edna troika si spretnete.
Kakvo tolkova se pritesniavash...
Неуспехът е единственият грях!
| |
Тема
|
[re: Razbirach]
|
|
Автор |
Gandalf (сив) |
Публикувано | 23.04.03 15:58 |
|
Баш майсторе мноо лесно да се каже :)
Малко са мъжете които биха споделили жена си с друг. Малко са мъжете които биха били интимни така близо до свои роднини. Сега кат събереш двете .... колко и е шанса на момичето, а и тя дали това иамше впредвид под съвет :) ?!
Slow down and I sail on the river
Slow dawn and I walk to the hill
And there's now way out ...
| |
|
вярно! Ти най-добре си знаеш как са нещата и какво търсиш в единия и другия. Ясно е, че не можеш да имаш и двамата просто защото са братя и ако живеят заедно - леле-е! Тази информация , която даваш е много недостатъчна - например някой от тях или двамата знаят ли какво изпитваш. Ти наясно ли си какво искаш. Ако знаеш това, по-лесно може да ти се предложат варианти.
| |
|
Triabva da si naiasno kakvo tochno iskash, kakvo riskuvash, kakvo pechelish i dali shte si shtastliva ot izbora si. Ti preceniavash, no dai poveche info, za da moje da se sberem, da obsudim, da izgradim strategia i da dadem dobri suveti :)) 
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
Тема
|
Re: Иска ми се да ти помогна, но...
|
|
Автор |
Aaron (charming) |
Публикувано | 23.04.03 16:59 |
|
Избери си вариант:
1. Изчукваш по-големия брат!!! Има много, ама много отрицателен ефект ако работата се разчуе:-(((! (А много рядко може да остане в тайна. Един ден все пак се разбира)!!!
Честно казано при този вариант че стане още по-зле положението, така че не го прави, каквото и да изпитваш към брат му!!!!
2. Опитваш се да забравиш по-големия брат, като направиш всичко възможно да не го виждаш често (На принципа: "Очи. които не се виждат се забравят')!!!
Лично аз ти препоръчвам втория вариант!!!!
Мило, не заставай между двама братя!!!!
Може много да навредиш и на себе си и на тях двамата!!!!!!!!
Помисли много добре преди да направиш нещо подобно!!!!!!!!!!!
Все пак ти си вземаш решенията впредвид на цялата обстановка
.
Чао и късмет!!!
П.П. Понякога все пак трябва и да се удържаме и въздържаме в сексуално отношение, нали?:-)
Както казвам аз : "Не всичко, което хвърчи се яде и не всичко, което има пулс се ебе".:-)!
Редактирано от Aaron на 23.04.03 17:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Strunz (с усмивка....) |
Публикувано | 23.04.03 19:20 |
|
Толкова не останаха ли мъже?
Като се съберете на Коледа и ще се гледате едно ебателно любовно всички, а? Мила пасторална картинка
| |
Тема
|
[re: Gandalf]
|
|
Автор |
Tzvetka (непознат
) |
Публикувано | 24.04.03 13:24 |
|
Да, точно в това,което описваш ти е проблема! Не мога да кажа на мъжа ми, но не мога и да стоя така. Ще се побълкам! Гледам изобщо да не се засичам с него, но той /брат му/ винаги си намира някакъв повод да ми се обади или да дойде до нас, аве вообще............
| |
Тема
|
Не можах да се стърпя..
[re: Strunz]
|
|
Автор |
lale (витошко) |
Публикувано | 24.04.03 13:26 |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|