Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...нови  
Автор Tzvetka (непознат )
Публикувано23.04.03 15:12

Оф имам голям проблем-от 2 години живея с мъж, който мисля, че много обичам. Той има брат със 7 години по-голям от него, в когото аз неусетно някак си се влюбих, или изпитвам сексуално желание-не знам как точно да го определя. Ако някой може да ме посъветва-pls!!!Така ще се побъркам!

Тема Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...нови [re: Tzvetka]  
Автор Hяkoй (непознат)
Публикувано23.04.03 15:22

искаш да питаш, дали можеш да го чукаш???, мен ако питаш - разрешавам!!!!
баси!

Тема Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...нови [re: Tzvetka]  
Автор Razbirach (Bash maistora)
Публикувано23.04.03 15:23

Mi edna troika si spretnete.

Kakvo tolkova se pritesniavash...

Неуспехът е единственият грях!

Тема Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...нови [re: Razbirach]  
Автор Gandalf (сив)
Публикувано23.04.03 15:58

Баш майсторе мноо лесно да се каже :)
Малко са мъжете които биха споделили жена си с друг. Малко са мъжете които биха били интимни така близо до свои роднини. Сега кат събереш двете .... колко и е шанса на момичето, а и тя дали това иамше впредвид под съвет :) ?!

Slow down and I sail on the river
Slow dawn and I walk to the hill
And there's now way out ...

Тема Сложничко е,нови [re: Tzvetka]  
Автор razbiram (член)
Публикувано23.04.03 16:13

вярно! Ти най-добре си знаеш как са нещата и какво търсиш в единия и другия. Ясно е, че не можеш да имаш и двамата просто защото са братя и ако живеят заедно - леле-е! Тази информация , която даваш е много недостатъчна - например някой от тях или двамата знаят ли какво изпитваш. Ти наясно ли си какво искаш. Ако знаеш това, по-лесно може да ти се предложат варианти.

Тема mnogo dobre go kaza :)нови [re: razbiram]  
Автор Margich :) (izrodche :))
Публикувано23.04.03 16:58

Triabva da si naiasno kakvo tochno iskash, kakvo riskuvash, kakvo pechelish i dali shte si shtastliva ot izbora si. Ti preceniavash, no dai poveche info, za da moje da se sberem, da obsudim, da izgradim strategia i da dadem dobri suveti :))

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Тема Re: Иска ми се да ти помогна, но...нови [re: Tzvetka]  
Автор Aaron (charming)
Публикувано23.04.03 16:59

Избери си вариант:

1. Изчукваш по-големия брат!!! Има много, ама много отрицателен ефект ако работата се разчуе:-(((! (А много рядко може да остане в тайна. Един ден все пак се разбира)!!!
Честно казано при този вариант че стане още по-зле положението, така че не го прави, каквото и да изпитваш към брат му!!!!

2. Опитваш се да забравиш по-големия брат, като направиш всичко възможно да не го виждаш често (На принципа: "Очи. които не се виждат се забравят')!!!

Лично аз ти препоръчвам втория вариант!!!!

Мило, не заставай между двама братя!!!!
Може много да навредиш и на себе си и на тях двамата!!!!!!!!
Помисли много добре преди да направиш нещо подобно!!!!!!!!!!!

Все пак ти си вземаш решенията впредвид на цялата обстановка

.

Чао и късмет!!!

П.П. Понякога все пак трябва и да се удържаме и въздържаме в сексуално отношение, нали?:-)
Както казвам аз : "Не всичко, което хвърчи се яде и не всичко, което има пулс се ебе".:-)!

Редактирано от Aaron на 23.04.03 17:04.

Тема Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ... [re: Tzvetka]  
Автор Strunz (с усмивка....)
Публикувано23.04.03 19:20

Толкова не останаха ли мъже?
Като се съберете на Коледа и ще се гледате едно ебателно любовно всички, а? Мила пасторална картинка

Тема Re: ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ...нови [re: Gandalf]  
Автор Tzvetka (непознат )
Публикувано24.04.03 13:24

Да, точно в това,което описваш ти е проблема! Не мога да кажа на мъжа ми, но не мога и да стоя така. Ще се побълкам! Гледам изобщо да не се засичам с него, но той /брат му/ винаги си намира някакъв повод да ми се обади или да дойде до нас, аве вообще............

Тема Не можах да се стърпя..нови [re: Strunz]  
Автор lale (витошко)
Публикувано24.04.03 13:26

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.