|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Жена ми иска да прави секс с чужд мъж
|
|
Автор |
lovewith (непознат
) |
Публикувано | 01.03.03 16:28 |
|
Жена ми иска да прави секс с чужд мъж. Тя е на 30 години /имаме две деца/ и не е имала друг мъж освен мен. Какво ще ме посъветвате - ако прави секс с друг, това ще промени отношенията ни към по-добро или по-лошо. Знам със сигурност, че няма да е същото. Да и забраня или да и разреша. Не я ревнувам /много е красива/, но бих искал да имам представа какво ще се промени. Жена ми няма нищо против и аз да си намеря любовница. Правим страхотен секс с нея - но тя ми казва, че няма да напусне този свят само с моя пенис, език, пръсти, секрети и т.н. А и аз съм имал доста жени като студент и тя трябвало до пробва също. Това не го казва със злоба, а като аргумент. Какво ще се случи във времето ако го направим - pls HELP
| |
|
По принцип само Господ знае де, ама като питаш да ти кажеме:
1. И да и забраниш - тя като си е навила на пръста ще го направи.
Като го направи...
2. Ако другия и хареса повече от тебе - отношенията ви ще се влошат.
3. Ако другия и хареса помалко от тебе - отношенията ви ще се подобрят.
4. Това в т.3 може да се провали, ако ти си прекалено комплексиран.
P.S. Абе я най-добре земи да и дръпнеш един здрав бой! Обикновенно помага...
На челни позиции стадо магарета слага някой катър! Изпитaнa мapka
| |
Тема
|
Re: Жена ми иска да прави секс с чужд мъж
[re: lovewith]
|
|
Автор |
Bobby (наблюдател) |
Публикувано | 01.03.03 17:48 |
|
Ето защо постоянно казвам - като сте млади, живейте си живота и сменяйте, избирайте, забавлявайте се. За да не ви погне любопитството когато не трябва! Както в този случай!
Като се налудувате като млади, няма дори да застане пред вас този проблем в такъв момент и на такава възраст.
Надали мога да дам адекватен съвет, честно казано. Като в задънена улица сте, според мен. Както имаше един лаф: шах с пешката.
| |
Тема
|
въпреки... че съм прОтив трОйките....
|
|
Автор |
KapakOчeв (.com) |
Публикувано | 01.03.03 19:49 |
|
... бих тъ пОсъветвал да и предлОжиш вариантъ трОйка ... ти и тЯ плюс друг мъж ... така ще мОжеш да е наблюдаваш и да Си пО навътре в нещата ... щОто при обратнОто ... акО е оставиш да Си праВи секс с кОйто и падне ... тОест е пусниш така лекОвато ... тО каквО и пречи някОй ден да ти кажи,че е срещнала любоФФФтъ на живОтъ Си? ... и пОнеже е имала самО любоФФФ с тебе ... не е била опитна да прецени  
| |
|
Понякога ме е яд как не можем да проумеем до каква степен ни промиват мозъците разпростаранените обществени мнения и митове... Значи жена, която има хубав брак, две деца и добър сексуален живот иска да опита какво е да прави секс с друг мъж... Е защо? Защо ще рискува да си развали отношенията със съпруга си?
Някой тук беше писал тема за изневярата и дали такова понятие съществува. И че в средновековието по принцип удоволствието от секса е било считано за грях и е трябвало да го правят през пробит чаршаф,за да са спокойни, че няма да горят в ада. И то само за да правят деца.
Сега пък хората си мислят, че са изтървали кой знае какво в живота, ако не са си легнали с поне 20-30 партньори.
Имам една приятлека, която е спала с мноооого мъже. Скоро ми призна, че само с двама-трима от тях и е било хубаво. И сега се е отказала от много мъже и чака гаждето й да се върне от Франция през лятото:))) Въпреки че й е трудно без секс.
Виждам, че се опитваш да разбереш жена си и мисля, че тя е щастливка с теб:) Самият факт, че е говорила с теб за тия си идеи, говори добре за отношенията ви. Уф, яд ме е направо!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бakшишa (ЕС БЕЙБИ) |
Публикувано | 02.03.03 02:24 |
|
абе жена ти е една мноо тъпа крава да знаеш.....щом на тез години мисли тъй пускай я да я ебът па да и дойде акъла в главата.
тя ко си мисли 4е 4уждата сперма е по убава или пък чуждите патки са по криви:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Razbirach (Bash maistora) |
Публикувано | 02.03.03 11:46 |
|
Ia dai telefona na jena ti.
Shtom pak e krasiva...
Ama to verno tia kato niama baza danni za sravnenie otkade da znae dali ia ebesh kakto triabva. Zatova e reshila jenata da se raznoobrazi 
Na parite triabva da se gleda ot visoko, no nikoga ne biva da se izpuskat ot ochi!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NikiHusban (м-р консултант) |
Публикувано | 02.03.03 13:41 |
|
Очаквай всевъможни изненади !!!
Рядко има жена която каквото говори, това мисли и това прави :):):)
Имай си едно на ум - така и моята ме контролира с лафа за любовницата !!!
NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pu6elist (van Baggins) |
Публикувано | 02.03.03 15:53 |
|
maina, ja kaji, za men pone, kak se stigna do tam, 6toto i moita jena dosega e bila samo s moja ...., a az sum su pojivjal baja predi neja. i znam 4e rano ili kusno 6te i se priiska ne6to razli4no, i to4no tui me pritesnjava. mnoo sum revniv, i na neja ne sum i iznevrjaval, za razlika ot predi6nija mi "jivot".
I moito mnenie e da ne se suglasjava6, 6toto vsjaka jena obi4a da e obi4ana i revnuvana, moje bi, ako i razre6i6, da e6i, 4e ne si ve4e vljuben v neja! <razni jenski kapan4eta, te sa navsjakude!>
Smoke for Free !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BenyB (Неoбикновена) |
Публикувано | 02.03.03 16:23 |
|
А има ли конкретен човек,с който иска да го направи?
Моли се наистина да е "капанче" както много тук подозират,защото ако го е решила няма да можеш да я спреш.А какво ще стане после...това никой не може да предвиди-може пък секса с теб да и харесва повече дори и след това
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|