Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:54 15.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Извършвам...нови  
Автор Pepo (непознат )
Публикувано01.03.03 19:32

Извършвам професионално актово заснемане на модели (солово и с партньор/ка).
Създавам и поддържам еротични сайтове, срещу 5% от приходите им!
Имам опит, но извън България. Смятате ли, че ще успея с това начинание тук, след като се наложи да се върна?
Как би се приело предложението ми по принцип?

Тема Re: Извършвам...нови [re: Pepo]  
Автор Ne pomnia (... biah piana)
Публикувано01.03.03 19:53

bulgarite ne obichat da plashtat ...
mislia che towa e dostatuchno :)
pitai oshte :)

True love suffers, and is silent. - Oscar Wilde

Тема Това не е важно...-:)нови [re: Ne pomnia]  
Автор Pepo (непознат )
Публикувано01.03.03 20:02

Не е толкова важно дали обичат или не обичат... да плащат. Ако наистина някой иска да се представи като актов модел в нета, ще трябва да си плати, защото се изискват разни права, payment процесори и т.н... Вярно е, че не само аз имам такива, но не са много тези, като мен.
Така, че за да се направи сериозен сайт, от който да идват пари, ще трябва да се плати някому. Е, ако това съм аз, мога да си взема моите 5% още преди моделът да е получил своите 95%...-:))
Така става ли?

Тема Re: Това не е важно...-:)нови [re: Pepo]  
Автор Ne pomnia (... biah piana)
Публикувано01.03.03 20:14

towa koeto iskah da kaja e che ako iskash da pravish seriozen site, chiito posetiteli da sa bulgari i da plashtat - spored mene niama da imash uspeh.
kusmet :)

True love suffers, and is silent. - Oscar Wilde

Тема Пепо Чекиджиятъ ...........нови [re: Pepo]  
Автор KapakOчeв (.com)
Публикувано01.03.03 20:16

... еДинственО мОа тъ признаЯ,че имаш опит в блъсканетО на чекиии ... тъ сега Си решил и мангизи да вадиш от тОва ... тц тц тц ... какви ли не кретенОиди Съ навъртат у нетъ

Тема Далеч съм от тази мисъл! [re: Ne pomnia]  
Автор Pepo (непознат )
Публикувано01.03.03 21:55

Много съм далеч от тази мисъл, да разчитам българи да плащат. Те може и да плащат, ама с чужди СС-та, което за мен и за сайта няма никакво значение...
Принципно, възможностите ми са за сериозни сървъри и хостинги, предназначени за "цивилизования свят"...

Тема Съжалявам, братле...нови [re: KapakOчeв]  
Автор Pepo (непознат )
Публикувано01.03.03 21:59

Съжалявам, Братле, ама ти или не разбираш за какво става въпрос или точно ти си най-големия кретеноид в нета...
Извинявай...

Тема Re: Извършвам...нови [re: Pepo]  
Автор Иryaнa (Екзотична)
Публикувано02.03.03 12:16

Сайт за чужденци, хостван в България. с българки за еротични модели?
Що не?

Тема Май нещо не сте ме разбрали...нови [re: Pepo]  
Автор Pepo (непознат )
Публикувано02.03.03 13:37

Май нещо не е ясно...
Значи, аз създавам сайтове, които са си собственост на моделите, а аз ги администрирам. Моделите печелят от сайта си, чрез платените достъпи до определени секции (members section), в които се представят интересни неща, възможни за изпълнение от самия модел. Това го решава модела!
Изобщо сайтовете не се хостват в България, а на външни високоскоростни сървъри. А това дали моделът ще е от България, практически няма значение. Аз просто предлагам тази услуга тук!
Ако има такива, които желаят и могат да предложат нещо, за което някой би платил, нека да заповядат! Предложено в един добър и динамичен сайт, то може да носи добри доходи...
Доходите от това са между $300 и $1500 месечно.

Знаете, че дори едно лайно, което е опаковано добре, става "СТОКА"...

Тема Re: Май нещо не сте ме разбрали...нови [re: Pepo]  
Автор Иryaнa (Екзотична)
Публикувано02.03.03 16:52

А, хората ти го казаха ... българин за това нещо няма да плати

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.