Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:18 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема DA JIVEI CHIKIJATA-звучи тъпонови [re: NEDOSTUPNlJA]  
Автор Em Pi (непозната)
Публикувано24.02.03 09:37

Ти май много си я закъсал, мой човек.
Според мен не е нормално в разцвета на сексуалния си живот да я караш на ръчна.
Секса е не само в изпразването, както е при чекията, при секс, имам впредвид пълноценен секс, има и много други емоции, удоволствия.
Започвам да си мисля, че си абсолютен дървар в леглото когато си с жена, за да предпочиташ чекията, явно имаш някакъв проблем.

Тема Re: DA JIVEI CHIKIJATAнови [re: NEDOSTUPNlJA]  
Автор razbiram (непознат )
Публикувано24.02.03 11:38

Абе те не знаят каква поезия може да има в тая работа. Едно мое старо гадже, което по сложни за обяснение причини така си я кара от 4 години, през уикенда ми показа колко може да се израсне и по този начин. Знам, че на повечето клубари ще им прозвучи абсурдно, ама аз говоря за големи тънкости в "материала". Такъв врътнат мозък като моя да не може да го измисли, ей тъй, както всичко си ми е на ред, а пък човек, дето е на сухо да може - ето ти повод да се замислиш. Жалко, че трудно би станал член на клуба - да си обменяте полезна информация.

Тема нали знаеш лафа...нови [re: Em Pi]  
Автор Бakшишa (ЕС БЕЙБИ)
Публикувано25.02.03 00:07

секс а е за престиж а чекията за удоволствие:)

Тема Re: DA DA AMA NE...нови [re: dex_n]  
Автор pu6elist (van Baggins)
Публикувано25.02.03 01:26

<hihi>, pone si napravete spisuk na kluba, 4e pove4e da ne vi obru6tat vnimanie!

kakuv vi e problema, ne razbiram?

Uspeh i da ne se preturkate! :)

Smoke for Free !!!

Тема mda iamm problemi i to mnogoнови [re: Em Pi]  
Автор don_Pablo (Krustnika)
Публикувано25.02.03 09:56

mojd a pitash ako niakoia e bila don_Pablo,te taka me znaiat,da ti akjat pone kolko sum zle

NIKVI KOMPROMISI

Тема ma kat se zamislia [re: Бakшишa]  
Публикувано25.02.03 09:58

az vinagi sum bil an toz pricip bez da iskam

NIKVI KOMPROMISI

Тема problema eнови [re: pu6elist]  
Публикувано25.02.03 10:08

CHE PROSTO NE SUM SRESHNAL JENA DET DA ME KEFI,I DA NE GLEDA PARITE I DA IZLEZE S MEN

NIKVI KOMPROMISI

Тема spokoнови [re: pu6elist]  
Публикувано26.02.03 21:59

nerazbrah kvo znachi tva,ma mnnogo negramotno pisheshi '''''''''''''''''edin stop na jug, da vidi6 kak e, ''''''''''''''''''''''

don-a brodiiiiiiiiiiiipazete sa

Тема Re: spokoнови [re: don_Pablo]  
Автор Иryaнa (Екзотична)
Публикувано27.02.03 17:16

Не е баш така.
Що сички мъже мислят че готините жени непременно се оказват пиявици?
Туй че някоя лигла иска "батко" да й купи подаръче и да я черпи коктейлче не значи че няма пички дето и през ум не им минава да се продават на разни кретени за разходки и питиета?

Тема skii seaнови [re: Иryaнa]  
Публикувано28.02.03 10:18

ni ta znam krasiva li si,am az vijdam otlichno vsichko,nepoznavam krasiva jena=klasna putana,deto da ne gleda parite,osven ako tia ne e barovka.AKO NIAKOI TVURDI DRUGO,to ili si niama hal haber za kvi jeni si govorim,ili e sreshnal edinstvenoto izkljuchenie.AZ DOAKT EN SA UVERIA LICHNO NEVIARVAM

don-a brodiiiiiiiiiiiipazete sa

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.