|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Сексът и парите
|
|
Автор |
Gray (не(о)познат) |
Публикувано | 03.02.03 13:44 |
|
Интересно ми е нещо...
Вчера имаше купон у съседите, всички се подредихме както си трябва и се отвориха едни ми ти теми не е истина . И тогава една приятелка германка твърдеше адски убедено, че всяка жена е готова да го направи за пари, само сумата варирала, сиреч като не иска за малко, ще проще за повече. Удиви ме обаче, че като че ли повечето от момичетата бяха поне мълчаливо съгласни, ако не баш да я подкрепят явно. Сега искам да питам българските момичета какво мислят по въпроса (пък и момчета де) Винаги съм смятал, че ние не сме чак толкова деградирали, обаче: Бихте ли правили секс с някой, който плаща за това (в брой, в подаръци, в добро отнощение, в каквото си искате) ???
Бедите са моят занаят...
| |
Тема
|
Re: Сексът и парите
[re: Gray]
|
|
Автор |
cлънчицe (сияйно) |
Публикувано | 03.02.03 14:00 |
|
така, както си го формулирал... ми май всички го правим... само че заплащането, което приемаме, е различно...
ето кой май е гледал "Секса и града" :))) не знам за теб, но аз се замислих по последната серия. Секс с човек, който не ме привлича? - за НИЩО на света. но ако ме привлича (сексуално, не говорим за любов), предполагам, че 1000$ след това не биха ме притеснили :))))))))))))
лелеееееееее... паднах ли ви в очите? вайййй, и това при условие, че гаджето чете тук  е, аз по принцип говоря, така де, ако някой ден остана без мъж и работа, идеята да изкарваш пари от това, което ти носи удоволствие....  
(не ми обръщайте внимание - празни мисли на една осигурена жена :)))
ваййй... прочетох мнението преди мен и се почувствах длъжна да си кажа :)))) - миличка, има различни критерии... аз се подарявам на един човек... за любов, усмивка, нежност :))) но пък си знам цената
Здравей! Радвам се да те видя...  Редактирано от cлънчицe на 03.02.03 14:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ne pomnia (... biah piana) |
Публикувано | 03.02.03 14:01 |
|
Spored mene vsiaka jena se prodawa - ili za pari, ili za lubov. Vuprosa e za edna konktretna da znaesh kakva i e cenata :)
True love suffers, and is silent. - Oscar Wilde
| |
|
аха :)) май сме на едно мнение 
Здравей! Радвам се да те видя...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 03.02.03 14:26 |
|
Мен ме възбужда идеята да го правя за пари, както и да защипвам банкноти под сутиена на момичето, докато го чукам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kuruka (непознат
) |
Публикувано | 03.02.03 14:47 |
|
ami az shte pravia pedalski seks za pari, ako sa dostatuchno mnogo, taka che ne znam kakvo tolkova se shashskash. za dostatuchno pari shte si otreja malkiat prust ili dori sredniat...taia germanka mai nishto ne kaza. Vij ako vsichki se biahte suglasili che shte pravite seks za $100, togava bih zapochnal da se uchudvam...no za sujalenie mnogo poveche triabvat
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FOREX (запознат) |
Публикувано | 03.02.03 15:08 |
|
всяко нещо си има своята цена
а парите са просто начин за разплащане
друг е въпросът,дали ни харесва или не
| |
Тема
|
Ами всички го правим ...
[re: cлънчицe]
|
|
Автор |
Gollum (Ам-гъл) |
Публикувано | 03.02.03 15:10 |
|
... макар и не точно заради парите. Заради внимание, добро отношение, усмивка, чувството че има някой до нас ... викат му свалка, ама си е точно купуване.
| |
Тема
|
[re: FOREX]
|
|
Автор |
POLlCAl (непознат) |
Публикувано | 03.02.03 15:13 |
|
FOREX BRAVO TI SI CIST PRED NARODA...I ZAKONA
| |
Тема
|
И да я сриташ по задника след това
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Gollum (Ам-гъл) |
Публикувано | 03.02.03 15:13 |
|
гадна долна курва, а?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|