Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Оргазъм???нови  
Автор Shely (непознат)
Публикувано20.12.02 09:46

Здравейте, имам голям проблем и бих искала да чуя мнения по този въпрос или съвети за изход от неприятната ситуация.
От десет месеца си имам приятел. обичаме се, разбираме се чудесно, но... аз не мога да свърша. забравих да ви кажа че съм на 23 години и наистина изпитвам желание за секс и за задоволяване. държим се свободно в леглото, той се старае да ми доставя удоволствие по всякакъв начин и наистина аз стигам до едно ниво на възбуда, но не повече. досега съм имала още един приятел, но с него нещата бяха още по-зле. този го харесвам и обичам много повече и се чувствам много по-добре в леглото, но върховното удоволствие все нещо бяга от мен. моля ви, ако някой има идея по въпроса или опит в подобна ситуация, нека ми отговори. вече започвам да се чувствам зле, че на тази възраст още не знам какво е човек да свърши. какво трябва да направя - само да чакам ли? чувствам се в безизходна ситуация. А дали има и други такива като мен?

Тема Не чакайнови [re: Shely]  
Автор Gollum (Ам-гъл)
Публикувано20.12.02 10:48

Вероятно след време нещата наистина ще се оправят, обаче едва ли ще е скоро. Затова те съветвам да идеш на психолог. Съвсем сериозно. Понякога хората имат нещо в главата си, което ги спира ... и им пречи да стигнат до върховното удоволствие.

Мъжете също понякога имат подобен проблем и макар че свършват, не остават задоволени от секса.

Добрите лекари много пъти са лекували хора с подобен на твоя проблем. И съм сигурен, че ще могат да ти помогнат. Успех

Тема Re: Оргазъм???нови [re: Shely]  
Автор пoнтec (непознат )
Публикувано20.12.02 11:52

Здравей, Shely,
Да, има други като теб и те съвсем не са малко за съжаление. Тази тема и друг път е дискутирана в клуба, затова ще ти направя нещо като обобщение. Не мога да ти помогна, но мога да се опитам да ти обясня. Един доста голям брой жени не стигат до вагинален оргазъм Причините са много и в повечето случаи съвсем неясни. Проблемът е в главата, а не в тялото ти и е много трудно да се открие и преодолее.
Аз съм като теб. Когато започнах да правя секс бях много озадачена, че не стигам до края. Реших, че проблемът е в неподходящите за мен мъже. Пробвах с няколко - пак не ставаше. Е, нямаше как да не разбера, че проблемът е в мен. Години на ред го игнорирах като проблем и избягвах да мисля за това. Започнах дълга връзка с човек, който беше голямо дърво в леглото, но така поне не мислех толкова за секс. На 27 години съм. От няколко години ходя с прекрасен мъж, който е и страхотен любовник. Обичам го много. Резултатът обаче е същият - много силна възбуда, много ми е приятно по време на секса, но накрая - нищо. Пробвали сме какво ли не (имам предвид като техники) - не става. Така че - това е положението. Знам, че подробностите са ти до болка ясни. Ще ти дам съвет, но ще ти го напиша като бележка.
Момичета, ако има някоя от вас, която се е справила с това - нека сподели, моля. Ще ни помогне толкова много! Това е проблем, за който трябва да се говори, така че - нека го обсъждаме отново и отново - докато нещо не се промени.

Тема хехехе............нови [re: Shely]  
Автор KapakOчeв (прОстакъ)
Публикувано20.12.02 12:47

... мОе да Си фригидна

Тема Не е задължителнонови [re: пoнтec]  
Автор o_O (ъъъ...)
Публикувано20.12.02 13:27

да бъде вагинален оргазъм.

Изпитваш ли клиторен огразъм, когато се самозадоволяваш?

Тема Re: Оргазъм???нови [re: Shely]  
Автор niks3k (непознат)
Публикувано20.12.02 14:34

Shely , имах преди време имах едно гадже, с което докато правехме секс то си помагаше, като си масажираше клитора. Мисля че дори по едно време бях ненужен
Не съм говорил с нея по този въпрос ама мисля че тя беше намерила разрешение на въпроса

Тема Re: Оргазъм???нови [re: anhel]  
Автор пoнтec (непознат )
Публикувано20.12.02 15:56

Момчета, оценявам желанието ви да помогнете, но нищо не разбирате!
Изобщо не става въпрос за проблем с партньора. Това се случва и при секс с идеален партньор - с любов, чувство, игра и всичко както си трябва.
Не коментирам репликите за фригидност - говорим за жени, които се възбуждат лесно и нормално и изпитват огромно удоволствие от секса.
Също така не говорим за т.н. клиторен оргазъм - не го щем, искаме си всичко както трябва.
Мисля, че момичетата могат да помогнат повече...
Пишете!
Целият проблем е (приятно следствие, а не цел!?), че след това не оставам задоволена, тоест напрежението се натрупва, колкото и да ми е било хубаво. Проблемът си е сериозен :((

Тема Re: Оргазъм???нови [re: пoнтec]  
Автор aleyan (Мълчаливец)
Публикувано20.12.02 18:58

Ахъм. Кхъ!
"Също така не говорим за т.н. клиторен оргазъм - не го щем, искаме си всичко както трябва. " ? Ъъъ... Извинявам се за некомпетентността ми, но Какво му е на клиторния оргазъм? Не води ли до "изпускане на парата"?
А и не съм съгласен с фройдистката трактовка по въпроса за видовете оргазъм.
Та, предвид, че не разбирам, бихте ли разяснили, моля?

За да чуеш трябва да мълчиш!

Тема Виж тукнови [re: Shely]  
Автор lale (цвете)
Публикувано20.12.02 21:41

един много приятен сайт с анализ и предложения по темата. Дано ти свършат работа
http://doc.dir.bg/snore/index.htm

Тема еминови [re: Shely]  
Автор Бakшишa (ЕС БЕЙБИ)
Публикувано21.12.02 08:43

свърши си като хората с ръка сами4ка да пробаш пък после вече се ебете на воля;)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.