Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:15 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Секс с женен мъжнови  
Автор Diva_32 (незначителна)
Публикувано21.11.02 20:07

Здравейте. От време на време чета какво пишете тук и честно казано съм невероятно приятно изненадана от добрия тон в клуба.
Търся помощ.
На морето срещнах един женен мъж - перфектен и любящ баща на две големи, красиви, талантливи дъщери. Жена му не беше там, беше възпрепятствана служебно.
Влюбихме се много, постоянно бяхме заедно, като се преструвахме на приятели, срещнали се случайно на море. Аз се разбирах прекрасно с децата му, а в него се влюбвах много с всяка минута. Той идваше често нощем при мен, аз бях в самостоятелна стая. Кожата му, целувките му, начина по който се чукахме, нежността с която ми правеше всичко ме изпълваше с много любов. Още там бях фатално хлътнала.
Те си заминахама малко преди мен. Но ми звънеше всеки ден по телефона по няколко пъти - освен чисто физическа привързаност ние си паднахме много и като хумор, като виждене за света, като лафове.... като всичко. В този момент за мен той бе толкова идеален, че не можех да повярвам че е възможно.
Видяхме се няколко дни след като се върнах от почивка. След няколко дни правихме първия секс тук. Е вече няколко месеца е така. Зверски секс, много сме се разкрепостили и отворили един към друг. Споделяме си всички и предимно най-интимните неща - кой кога мастурбира, какво го кара да го прави и всичко възможно най-интимно.
Той се грижи зверски за семейството си. Явно много обича жена си, за децата да не говорим. Но в тези няколко часа които на ден сме заедно, той много се грижи и за мен, едва ли не е моя мъж, а не е. И никога няма да бъде, говорили сме за това.
Опитахме се да се разделим. Не се получава. Той ми липсва все повече и повече.
Съвет - какво да правя... Моля помогнете ми. Всякакви съвети са добре дошли. И мъже моля ви за важен отговор - какво съм аз за него....

Тема Re: Секс с женен мъжнови [re: Diva_32]  
Автор Caramel (blade)
Публикувано21.11.02 22:29

Ти си всичко онова, което му е липсвало в брака.

Автор Mak_Dak (гадината)
Публикувано21.11.02 22:44

Caramel е много прав,но не разчитай да се раздели с жена си заради теб.Не пишеш нищо за годините му,но след определена възраст мъжете обичат да се доказват като мъже.Освен това секса с постоянен партньор омръзва след определен период и човек има нужда от нещо ново и различно за може после да се върне при познатото и сигурното.

Тема Re: Секс с женен мъжнови [re: Mak_Dak]  
Автор Caramel (blade)
Публикувано21.11.02 22:56

Вероятно ще се наложи да променя ник-нейма си на Карамела, за да не се получават грешки с пола ми.

Тема Re: Секс с женен мъжнови [re: Caramel]  
Автор Mak_Dak (гадината)
Публикувано21.11.02 23:03

Извинявай мила,но много ми е трудно да отгатвам пола в интернет

Тема Re: Секс с женен мъжнови [re: Mak_Dak]  
Автор Caramel (blade)
Публикувано21.11.02 23:45

С обръщения като "мила", напълно опровергаваш определението, което си сложил в скобите.

Тема Re: Секс с женен мъжнови [re: Caramel]  
Автор gazibara ()
Публикувано22.11.02 08:32

Те затуй хората са измислили скобите, мил(а).

Автор london (непознат )
Публикувано22.11.02 09:17

Rano ili kasno vsi4ko ste svar6i ,6te ostane samo groznoto i otvratitelno use6tane 4e si bila glupava da si go pozvoli6-ot li4en opit go znam Niama da ima pove4e radost za teb na tozi sviat ,a moje i psihi4no da se raztroi6Gospod da ti e na pomo6t

Автор Pyиз (пристрастен)
Публикувано22.11.02 09:18

Вярно е,че той е намерил в теб това, което му е липсвало в брака. Но той не иска да се раздели с жена си. Разбира се това е свързано с всякакви сътресения, пък и има големи деца. Може би е по-добре да спрете до тук.

Тема glei saнови [re: Diva_32]  
Автор Mitiu (o4ite)
Публикувано22.11.02 10:09

nachi London misli s kastriranata misal na amglichanite, i ne mu obrashtai vnimanie ama spored men neshtata samnogo prosti i sami si gi uslojniavame kato mislim prekaleno mnogo varhu tiah a te zemat se sluchat mejduvremenno, zatova izjiveite si go tova i posle shte ostane samo hubavite spomeni a moje i naistina priateli da ostanete ne e nevazmojno ama ne misli a jivei

sha sa setish

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.